Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Segovian katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Segovian katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Segovian katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Segovian katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Segovian katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Segovian katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Segovian katedraali lähellä kohdetta Segovian katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Segovian katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 128 hotellia lähellä kohdetta Segovian katedraali
61 €
Exe Casa de Los Linajes

Exe Casa de Los Linajes

Calle Doctor Velasco 9, Segovia
4,2
/ 5 (25 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Casa-Museo de Antonio Machado ja Plaza Mayor sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Segovian katedraali ja Alcázar de Segovia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

72 €
Hotel Infanta Isabel

Hotel Infanta Isabel

Plaza Mayor, 12, Segovia
4,4
/ 5 (101 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Vanha synagoga, Plaza Mayor ja Segovian katedraali sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Segovian akvedukti ja Alcázar de Segovia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

73 €
Hotel Real Segovia

Hotel Real Segovia

Calle Juan Bravo 30, Segovia
4,7
/ 5 (18 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Plaza de Medina del Campo, Plaza Mayor ja Segovian katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Segovian akvedukti ja Alcázar de Segovia ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

59 €
Hotel Puerta de Segovia

Hotel Puerta de Segovia

Carretera de Soria, 12, La Lastrilla
4,0
/ 5 (35 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Plaza de San Lorenzo, Segovian akvedukti ja Plaza Mayor sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Segovian katedraali ja Alcázar de Segovia ovat myös 5 kilometrin päässä.

81 €
Hotel Eurostars Convento Capuchinos

Hotel Eurostars Convento Capuchinos

Plazuela Capuchinos 2, Segovia
4,5
/ 5 (41 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Palácio Episcopal ja Plaza Mayor sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Segovian katedraali ja Alcázar de Segovia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

74 €
Hotel San Antonio El Real

Hotel San Antonio El Real

C/ San Antonio El Real s/n, Segovia
4,3
/ 5 (80 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

San Antonio El Real Convent ja Segovian akvedukti sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Plaza Mayor ja Segovian katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä.

91 €
Rusticae Hotel Palacio San Facundo

Rusticae Hotel Palacio San Facundo

Plaza de San Facundo, 4, Segovia
4,7
/ 5 (27 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Nykytaiteenmuseo Esteban Vicente, Plaza Mayor ja Segovian akvedukti sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Segovian katedraali ja Alcázar de Segovia ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

81 €
Eurostars Plaza Acueducto

Eurostars Plaza Acueducto

Avenida Padre Claret 2-4, Segovia
4,2
/ 5 (74 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Segovian akvedukti, Plaza Mayor ja Segovian katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Alcázar de Segovia ja Monasterio del Parral ovat myös 3 kilometrin päässä.