Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Senanquen luostari

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Senanquen luostari. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Senanquen luostari, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Senanquen luostari paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Senanquen luostari upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Senanquen luostari? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Senanquen luostari lähellä kohdetta Senanquen luostari. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Senanquen luostari, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 245 hotellia lähellä kohdetta Senanquen luostari
204 €
Hotel Les Bories & Spa

Hotel Les Bories & Spa

Route de l' Abbaye de Senanque, Gordes
4,2
/ 5 (6 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Senanquen luostari ja Chateau de Gordes 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Caves du Palais Saint-Firmin ja Village des Bories ovat myös 3 kilometrin päässä.

100 €
Le Mas des Romarins

Le Mas des Romarins

Route de Senanque, Gordes
4,1
/ 5 (16 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Chateau de Gordes ja Caves du Palais Saint-Firmin sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta hotellista. Village des Bories ja Senanquen luostari ovat myös 3 kilometrin päässä.

176 €
Hôtel Le Petit Palais d'Aglaé

Hôtel Le Petit Palais d'Aglaé

Route De Murs, Gordes
5,0
/ 5 (3 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Chateau de Gordes ja Caves du Palais Saint-Firmin sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Senanquen luostari ja Village des Bories ovat myös 5 kilometrin päässä.

161 €
Le Jas de Gordes

Le Jas de Gordes

Route De Cavaillon, Gordes
4,5
/ 5 (20 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Caves du Palais Saint-Firmin, Chateau de Gordes ja Village des Bories 2 kilometrin päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta hotellista. Senanquen luostari sijaitsee 3,8 kilometrin päässä.

350 €
La Bastide de Gordes Palace

La Bastide de Gordes Palace

Le Village, Gordes
4,5
/ 5 (17 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Chateau de Gordes ja Caves du Palais Saint-Firmin sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Village des Bories ja Senanquen luostari ovat myös 5 kilometrin päässä.