Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Sensin katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Sensin katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Sensin katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Sensin katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Sensin katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Sensin katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Sensin katedraali lähellä kohdetta Sensin katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Sensin katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 121 hotellia lähellä kohdetta Sensin katedraali
INTER-HOTEL Archotel

INTER-HOTEL Archotel

9 Cours Tarbe, Sens
3,7
/ 5 (96 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Sensin katedraali, Musee de Sens ja Sensin teatteri sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sensin matkailutoimisto ja Centre hospitalier de Sens ovat myös 2 kilometrin päässä.

Hotel Première Classe Sens Nord Saint Clément

Hotel Première Classe Sens Nord Saint Clément

ZA Fontaine d'Azon, Saint-Clement
4,1
/ 5 (196 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Sensin teatteri, Sensin matkailutoimisto ja Sensin katedraali sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Musee de Sens ja Centre hospitalier de Sens ovat myös 5 kilometrin päässä.

Hôtel de Paris et de la Poste

Hôtel de Paris et de la Poste

97 rue de la République, Sens
4,1
/ 5 (18 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Sensin teatteri, Sensin matkailutoimisto ja Sensin katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Musee de Sens ja Centre hospitalier de Sens ovat myös 2 kilometrin päässä.

ibis budget Sens

ibis budget Sens

2 Avenue Henri Delanne, Sens
4,2
/ 5 (21 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Sensin katedraali, Musee de Sens ja Sensin teatteri 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Sensin matkailutoimisto ja Centre hospitalier de Sens ovat myös 5 kilometrin päässä.

hotelF1 Sens Nord

hotelF1 Sens Nord

Boulevard du Pont Neuf, Sens
3,3
/ 5 (26 arvostelua)
1.0 kautta 5.0

Sensin teatteri, Sensin matkailutoimisto ja Sensin katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Musee de Sens ja Centre hospitalier de Sens ovat myös 3 kilometrin päässä.

Villa Clement Sens Appart Hote

Villa Clement Sens Appart Hote

58 Rue De La Republique, Sens
0.0 kautta 5.0
Villa Clément Sens Appart'Hotel

Villa Clément Sens Appart'Hotel

58 rue de la république, Saint-Clement
4,4
/ 5 (5 arvostelua)
0.0 kautta 5.0

Sensin teatteri, Sensin matkailutoimisto ja Sensin katedraali 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Musee de Sens ja Centre hospitalier de Sens ovat myös 5 kilometrin päässä.

Havana Hôtel

Havana Hôtel

3 Route Des Clerimois, Malay-le-Grand
3,9
/ 5 (52 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Centre hospitalier de Sens, Musee de Sens ja Sensin katedraali sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista.