Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Skopjen kaupungin stadion

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Skopjen kaupungin stadion. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Skopjen kaupungin stadion, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Skopjen kaupungin stadion paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Skopjen kaupungin stadion upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Skopjen kaupungin stadion? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Skopjen kaupungin stadion lähellä kohdetta Skopjen kaupungin stadion. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Skopjen kaupungin stadion, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 146 majoitusliikettä kohteen Skopjen kaupungin stadion lähellä
Skopje Marriott Hotel 77 €
Skopje Marriott Hotel

Skopje Marriott Hotel

   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Makedonia-aukio, Kivisilta ja Porta Macedonian riemukaari sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Memorial House of Mother Teresa ja Pyhän Klimentin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Holiday Inn Skopje 92 €
  Holiday Inn Skopje

  Holiday Inn Skopje

    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Gradski Trgovski Centar (ostoskeskus), Porta Macedonian riemukaari ja Feudal Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Makedonia-aukio ja Memorial House of Mother Teresa ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Ibis Skopje City Center 48 €
   Ibis Skopje City Center

   Ibis Skopje City Center

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Makedonia-aukio, Kivisilta ja Porta Macedonian riemukaari sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Memorial House of Mother Teresa ja Pyhän Klimentin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Park Hotel & Spa 86 €
    Park Hotel & Spa

    Park Hotel & Spa

      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Skopjen kaupungin stadion ja Pyhän Klimentin kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Gradski Trgovski Centar (ostoskeskus) ja Makedonian taistelun museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Hotel De KOKA 51 €
     Hotel De KOKA

     Hotel De KOKA

       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Makedonian taistelun museo, Kivisilta ja Skopjen linnoitus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Makedonia-aukio ja Memorial House of Mother Teresa ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Kanet 40 €
      Hotel Kanet

      Hotel Kanet

        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän Klimentin kirkko ja Makedonia-aukio sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Skopjen kaupungin museo sijaitsee 1,8 kilometrin päässä.

       Tomce Sofka
       Tomce Sofka

       Tomce Sofka

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Skopjen kaupungin stadion ja Pyhän Klimentin kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Makedonian taistelun museo ja Makedonia-aukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel City Park 75 €
        Hotel City Park

        Hotel City Park

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Skopjen kaupungin stadion ja Pyhän Klimentin kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Makedonian taistelun museo ja Makedonia-aukio ovat myös 2 kilometrin päässä.