Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Skopjen kaupungin stadion

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Skopjen kaupungin stadion. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Skopjen kaupungin stadion, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Skopjen kaupungin stadion paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Skopjen kaupungin stadion upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Skopjen kaupungin stadion? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Skopjen kaupungin stadion lähellä kohdetta Skopjen kaupungin stadion. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Skopjen kaupungin stadion, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 133 majoitusliikettä kohteen Skopjen kaupungin stadion lähellä
Skopje Marriott Hotel 77 €
Skopje Marriott Hotel

Skopje Marriott Hotel

   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Makedonia-aukio, Kivisilta ja Porta Macedonian riemukaari sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Memorial House of Mother Teresa ja Pyhän Klimentin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Hotel & Spa 89 €
  Park Hotel & Spa

  Park Hotel & Spa

    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Skopjen kaupungin stadion ja Pyhän Klimentin kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Gradski Trgovski Centar (ostoskeskus) ja Makedonian taistelun museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Ibis Skopje City Center 44 €
   Ibis Skopje City Center

   Ibis Skopje City Center

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Makedonia-aukio, Kivisilta ja Porta Macedonian riemukaari sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Memorial House of Mother Teresa ja Pyhän Klimentin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel De KOKA 39 €
    Hotel De KOKA

    Hotel De KOKA

      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Makedonian taistelun museo, Kivisilta ja Skopjen linnoitus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Memorial House of Mother Teresa ja Makedonia-aukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Kanet 43 €
     Hotel Kanet

     Hotel Kanet

       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pyhän Klimentin kirkko ja Makedonia-aukio sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Daut Pasan kylpylä ja Skopjen kaupungin museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Bushi Resort & Spa 74 €
      Bushi Resort & Spa

      Bushi Resort & Spa

        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Čifte Hammamin museo, Sveti Spasin kirkko ja Mustafa Pasan moskeija sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Kuršumli Anin kansallismuseo ja Skopjen linnoitus ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Urban Serviced Apartments 36 €
       Urban Serviced Apartments

       Urban Serviced Apartments

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Klimentin kirkko, Makedonia-aukio ja Skopjen kaupungin museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Memorial House of Mother Teresa ja Kivisilta ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Hotel City Park 75 €
        Hotel City Park

        Hotel City Park

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pyhän Klimentin kirkko, Skopjen kaupungin stadion ja Makedonian taistelun museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Makedonia-aukio ja Daut Pasan kylpylä ovat myös 2 kilometrin päässä.