Rantahotellit - Sotkamo, Kainuu

Useimmat hotellivaraukset ovat täysin hyvitettäviä. Koska joustavuus on tärkeää.

Säästä keskimäärin 15 % tuhansista hotelleista Expedia Rewards -ohjelman avulla.

Valitse yli 2 900 000 majoituspaikasta ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti.

Tiedot: Sotkamo, Rantahotellit

Sotkamo: Rantahotellit
Korkein hinta
Halvin hinta
Asiakasarvostelujen määrä
Sotkamo: Hotellien kokonaismäärä

Usein kysytyt kysymykset

Millainen kohde Sotkamo on rantalomailijoille?
Varaa majoitus kohteesta Sotkamo, joka tarjoaa paljon rantalomasta haaveilevalle matkailijalle.
Mikä on paras majoituspaikka rantalomalle kohteessa Sotkamo?
Vuokatti Sport Resort on suosittu rannan lähellä oleva 3 tähden hotelli, jossa on tarjolla ilmainen aamiainen ja ilmainen pysäköinti ja joka sijaitsee lähellä kohdetta Raunilan uimaranta. Muihin lähellä rantaa sijaitseviin hyviin vaihtoehtoihin kuuluvat Break Sokos Hotel Vuokatti ja Vuokatti Suites.
Kuinka monta rantahotellia kohteessa Sotkamo on oikein tarjolla?
Expedialta löytyy 10 kohteessa Sotkamo sijaitsevaa rantahotellia, jotka sopivat loistavasti rantalomasi yöpymispaikaksi.
Milloin on paras aika varata rantaloma kohteesta Sotkamo?
Voit suunnitella rantalomasi kunnolla tarkistamalla kohteen Sotkamo vuodenaikojen eri sääolosuhteet: Kuumimmat kuukaudet ovat yleensä heinäkuu ja elokuu, joiden keskilämpötila on 13 °C. Kylmimmät kuukaudet ovat tammikuu ja helmikuu, joiden keskilämpötila on -7 °C. Kohteen Sotkamo keskimääräinen vuotuinen sadanta on 719 mm.
Mitä tekemistä ja nähtävää Sotkamo tarjoaa?
Kun olet saapunut ja asettunut hotelliisi, kannattaa lähteä tutustumaan kaikkeen, mitä Sotkamo tarjoaa. Korholanmäen uimaranta tai Raunilan uimaranta ovat loistavia hyviä rantoja etsiville. Jätä aikaa tutustuaksesi paikallisiin nähtävyyksiin, kuten Hiukan pesäpallostadion ja Hiukan hiekkaranta. Voit vierailla myös kohteessa SuperPark Vuokatti tai Vuokatin hiihtotunneli, jos haluat nähdä enemmän.
Mikä on paras tapa liikkua kohteessa Sotkamo?
Tässä on muutamia tietoja siitä, miten kohteessa Sotkamo voi liikkua kätevästi. Kohteeseen Sotkamo on helppo päästä varaamalla lennot lähimmälle suurelle lentokentälle Kajaani (KAJ), joka sijaitsee 39 km:n päässä kaupungin keskustasta. Mikäli haluat tutustua lähialueisiin laajemmin, kannattaa harkita auton vuokraamista matkalle.

Sotkamo: Uusimmat hotelliarvostelut
Expedian tarkistamat arvostelut