Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Stefan Cel Mare -puisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Stefan Cel Mare -puisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Stefan Cel Mare -puisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Stefan Cel Mare -puisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Stefan Cel Mare -puisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Stefan Cel Mare -puisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Stefan Cel Mare -puisto lähellä kohdetta Stefan Cel Mare -puisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Stefan Cel Mare -puisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 134 majoitusliikettä kohteen Stefan Cel Mare -puisto lähellä
Mon Ami Villa 52 €
Mon Ami Villa

Mon Ami Villa

str. Mihai Eminescu 44/1, Chişinău
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kansallinen historiamuseo, Stefan Cel Mare -puisto ja Arcul de Triumf (riemukaari) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Pyhä portti ja Katedraalipuisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Leogrand Hotel 104 €
  Radisson Blu Leogrand Hotel

  Radisson Blu Leogrand Hotel

  Mitropolit Varlaam str. 77, Chişinău
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Katedraalipuisto ja Arcul de Triumf (riemukaari) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kishinevin katedraali ja Pyhä portti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Nobil Luxury Boutique Hotel 116 €
   Nobil Luxury Boutique Hotel

   Nobil Luxury Boutique Hotel

   49/1, M. Eminescu Street, Chişinău
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Arcul de Triumf (riemukaari), Katedraalipuisto ja Pyhä portti ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Stefan Cel Mare -puisto ja Kansallinen historiamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Casa Daca Boutique Hotel 81 €
    Casa Daca Boutique Hotel

    Casa Daca Boutique Hotel

    str. Mitropolit Gavriil Banulescu-Bodoni, 17, Chişinău, Chisinau
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Kansallinen historiamuseo ja Stefan Cel Mare -puisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhä portti ja Government House (kuvernöörin virka-asunto) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Club Royal Park Hotel 135 €
     Club Royal Park Hotel

     Club Royal Park Hotel

     6/2, Trandafirelor str, Chişinău
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kishinevin katedraali, Puškin-museo ja Moldovan kansallisooppera ja -baletti sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Stefan Cel Mare -puisto ja Government House (kuvernöörin virka-asunto) ovat myös 2 kilometrin päässä.

      City Park Hotel 79 €
      City Park Hotel

      City Park Hotel

      Eugen Doga 2a, Chişinău
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kishinevin katedraali, Stefan Cel Mare -puisto ja Katedraalipuisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Puškin-museo ja Government House (kuvernöörin virka-asunto) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Bristol Central Park Hotel 188 €
       Bristol Central Park Hotel

       Bristol Central Park Hotel

       32, Pushkin Street, Chişinău
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Katedraalipuisto, Arcul de Triumf (riemukaari) ja Kishinevin katedraali sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhä portti ja Moldovan kansallisooppera ja -baletti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Jolly Alon Hotel
        Jolly Alon Hotel

        Jolly Alon Hotel

        37, M. Cibotari Street, Chişinău
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Yhdistyneiden kansakuntien kehitysohjelma ja Parlamenttitalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Stefan Cel Mare -puisto ja Presidentinlinna ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.