Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Stefan Cel Mare -puisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Stefan Cel Mare -puisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Stefan Cel Mare -puisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Stefan Cel Mare -puisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Stefan Cel Mare -puisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Stefan Cel Mare -puisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Stefan Cel Mare -puisto lähellä kohdetta Stefan Cel Mare -puisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Stefan Cel Mare -puisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 120 majoitusliikettä kohteen Stefan Cel Mare -puisto lähellä
Radisson Blu Leogrand Hotel 94 €
Radisson Blu Leogrand Hotel

Radisson Blu Leogrand Hotel

Mitropolit Varlaam str. 77, Chişinău
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Katedraalipuisto ja Arcul de Triumf (riemukaari) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kishinevin katedraali ja Pyhä portti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Nobil Luxury Boutique Hotel 109 €
  Nobil Luxury Boutique Hotel

  Nobil Luxury Boutique Hotel

  49/1, M. Eminescu Street, Chişinău
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Arcul de Triumf (riemukaari), Katedraalipuisto ja Pyhä portti ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Stefan Cel Mare -puisto ja Moldovan kansallisooppera ja -baletti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   City Park Hotel 55 €
   City Park Hotel

   City Park Hotel

   Eugen Doga 2a, Chişinău
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kishinevin katedraali ja Katedraalipuisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Arcul de Triumf (riemukaari) ja Moldovan kansallisooppera ja -baletti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Regency Hotel 69 €
    Regency Hotel

    Regency Hotel

    Str. Sfatul Tarii 17, Chişinău
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Yhdistyneiden kansakuntien kehitysohjelma, Parlamenttitalo ja Dendrariumin puisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Presidentinlinna ja Kansallinen historiamuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Casa Daca Boutique Hotel 61 €
     Casa Daca Boutique Hotel

     Casa Daca Boutique Hotel

     str. Mitropolit Gavriil Banulescu-Bodoni, 17, Chişinău, Chisinau
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Kansallinen historiamuseo ja Stefan Cel Mare -puisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhä portti ja Government House (kuvernöörin virka-asunto) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Mon Ami Villa 51 €
      Mon Ami Villa

      Mon Ami Villa

      str. Mihai Eminescu 44/1, Chişinău
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kansallinen historiamuseo, Stefan Cel Mare -puisto ja Pyhä portti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Arcul de Triumf (riemukaari) ja Katedraalipuisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Jolly Alon Hotel 113 €
       Jolly Alon Hotel

       Jolly Alon Hotel

       37, M. Cibotari Street, Chişinău
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Yhdistyneiden kansakuntien kehitysohjelma ja Parlamenttitalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Stefan Cel Mare -puisto ja Presidentinlinna ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Jazz Hotel 119 €
        Jazz Hotel

        Jazz Hotel

        72, Vlaicu Pircalab str., Chişinău
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kishinevin katedraali, Moldovan kansallisooppera ja -baletti ja Stefan Cel Mare -puisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Government House (kuvernöörin virka-asunto) ja Kansallinen historiamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.