Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Sveitsin liikennemuseo

Junat, lentokoneet ja autot heräävät eloon Luzernin liikennemuseon suuren kokoelman interaktiivisissa näyttelyissä.

Sveitsin liikennemuseo (saksaksi Verkehrshaus der Schweiz) on ollut vuodesta 1959 alkaen yksi Luzernin keskeisimmistä nähtävyyksistä. Museo vie sinut aikamatkalle, jolla voit tutustua liikennevälineidemme menneisyyteen ja tulevaisuuteen.

Museossa on yli 3 000 näyttelyesinettä. Kiertele rautatieliikennettä esittelevässä hallissa, jossa voit ihailla eri-ikäisiä junia ja kävellä kuuluisan Gotthardin tunnelin pienoismallin lävitse. Katso törmäystestejä tieliikennettä esittelevässä hallissa ja ihaile neoliittisiä kanootteja ja sotahöyrylaivoja navigointihallissa. Ilmailua ja avaruusmatkailua esittelevä halli on puolestaan kuuluisa kattavasta lentokonekokoelmastaan, joten täällä pääset tutustumaan lähemmin kaikkeen puulennokeista suihkukoneisiin. Tarkastele myös EURECA-tutkimussatelliittia.

Ihaile tähtitaivasta ja opi lisää tähtitieteen läpimurroista planetaariossa ja nauti maapalloamme käsittelevistä 3D-elokuvista IMAX-teatterissa. Tarkista elokuvat ja esitykset museon verkkosivustolta. Museossa järjestetään tavallisesti kaikenikäisiä kiinnostavia esityksiä.

Kun olet saanut tarpeeksesi vanhoista ja uusista liikennevälineistä, suuntaa Hans Ernin museoon, jossa voit ihailla paikallista taidetta. Lapset pitävät suuresti maalauspisteestä, ja kaikenikäiset vierailijat nauttivat iltapäivän lepohetkestä veistospuutarhassa.

Tutustu museon Swissarena-näyttelyyn. Tämä ilmavalokuva mittakaavassa 1:20 000 esittää Sveitsin monipuoliset pinnanmuodot uskomattoman tarkalla tavalla. Vierailijat voivat niin sanotusti kävellä Sveitsin ylitse ja tarkastella samalla koko maata täysin ainutlaatuisesta perspektiivistä.

Museon monilla opastetuilla kierroksilla pääset tutustumaan kuhunkin näyttelyyn pintaa syvemmältä. ”Elämää Sveitsin rautateillä” ‑kierroksella junailijat kertovat tarinoita kokemuksistaan. Kierrokset järjestetään englanniksi tai saksaksi, ja ne kestävät noin tunnin.

Järven rannalla Luzernin pohjoispuolella sijaitsevaan Sveitsin liikennemuseoon pääset S-Bahn-junalla. Vaihtoehtoisesti voit kävellä noin puolen tunnin matkan kaupungin keskustasta museolle.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 220 majoitusliikettä kohteen Sveitsin kuljetusmuseo lähellä
Radisson Blu Hotel, Lucerne 186 €
Radisson Blu Hotel, Lucerne

Radisson Blu Hotel, Lucerne

Lakefront Center, Inseliquai 12, Luzern, LU
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  KKL Lucerne, Kappelisilta ja Lucernen kaupungintalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Löwenplatz (aukio) ja Lion Monument ovat myös 2 kilometrin päässä. Werftestrasse Luzernin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Luzernin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Ameron Luzern Hotel Flora 181 €
  Ameron Luzern Hotel Flora

  Ameron Luzern Hotel Flora

  Seidenhofstrasse 5, Luzern, LU
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Jesuiittakirkko, Kappelisilta ja Lucernen kaupungintalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Löwenplatz (aukio) ja KKL Lucerne ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Luzernin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Werftestrasse Luzernin asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Beau Séjour Lucerne 162 €
   Hotel Beau Séjour Lucerne

   Hotel Beau Séjour Lucerne

   Haldenstrasse 53, Luzern
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Löwenplatz (aukio), Lion Monument ja Sveitsin kuljetusmuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Pyhän Pietarin kirkko ja Lucernen kaupungintalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Luzernin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Werftestrasse Luzernin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

    Seehotel Hermitage 328 €
    Seehotel Hermitage

    Seehotel Hermitage

    Seeburgstrasse 72, Luzern, LU
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Sveitsin kuljetusmuseo, Löwenplatz (aukio) ja Lucernen kaupungintalo ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Kappelisilta ja Lion Monument ovat myös 5 kilometrin päässä.

     ibis budget Luzern City 113 €
     ibis budget Luzern City

     ibis budget Luzern City

     Kellerstrasse 6, Luzern
       
      1.0 kautta 5.0 Tähteä

      KKL Lucerne, Kappelisilta ja Lucernen kaupungintalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Löwenplatz (aukio) ja Lion Monument ovat myös 2 kilometrin päässä. Werftestrasse Luzernin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Luzernin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      Seeburg Swiss Quality Hotel 151 €
      Seeburg Swiss Quality Hotel

      Seeburg Swiss Quality Hotel

      Seeburgstrasse 53-61, Luzern, LU
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sveitsin kuljetusmuseo, Löwenplatz (aukio) ja Lucernen kaupungintalo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Kappelisilta ja Lion Monument ovat myös 5 kilometrin päässä.

       Holiday Inn Express Luzern - Kriens 108 €
       Holiday Inn Express Luzern - Kriens

       Holiday Inn Express Luzern - Kriens

       Am Mattenhof 16, Kriens, LU
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Kappelisilta, Lucernen kaupungintalo jaKKL Lucerne sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Sveitsin kuljetusmuseo ja Mount Pilatus (vuori) ovat myös 15 kilometrin päässä.

        Hotel Central Luzern 227 €
        Hotel Central Luzern

        Hotel Central Luzern

        Morgartenstrasse 4, Luzern, LU
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kappelisilta, Lucernen kaupungintalo ja Pyhän Pietarin kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Löwenplatz (aukio) ja Lion Monument ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Luzernin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Werftestrasse Luzernin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.