Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Sveitsin liikennemuseo

Junat, lentokoneet ja autot heräävät eloon Luzernin liikennemuseon suuren kokoelman interaktiivisissa näyttelyissä.

Sveitsin liikennemuseo (saksaksi Verkehrshaus der Schweiz) on ollut vuodesta 1959 alkaen yksi Luzernin keskeisimmistä nähtävyyksistä. Museo vie sinut aikamatkalle, jolla voit tutustua liikennevälineidemme menneisyyteen ja tulevaisuuteen.

Museossa on yli 3 000 näyttelyesinettä. Kiertele rautatieliikennettä esittelevässä hallissa, jossa voit ihailla eri-ikäisiä junia ja kävellä kuuluisan Gotthardin tunnelin pienoismallin lävitse. Katso törmäystestejä tieliikennettä esittelevässä hallissa ja ihaile neoliittisiä kanootteja ja sotahöyrylaivoja navigointihallissa. Ilmailua ja avaruusmatkailua esittelevä halli on puolestaan kuuluisa kattavasta lentokonekokoelmastaan, joten täällä pääset tutustumaan lähemmin kaikkeen puulennokeista suihkukoneisiin. Tarkastele myös EURECA-tutkimussatelliittia.

Ihaile tähtitaivasta ja opi lisää tähtitieteen läpimurroista planetaariossa ja nauti maapalloamme käsittelevistä 3D-elokuvista IMAX-teatterissa. Tarkista elokuvat ja esitykset museon verkkosivustolta. Museossa järjestetään tavallisesti kaikenikäisiä kiinnostavia esityksiä.

Kun olet saanut tarpeeksesi vanhoista ja uusista liikennevälineistä, suuntaa Hans Ernin museoon, jossa voit ihailla paikallista taidetta. Lapset pitävät suuresti maalauspisteestä, ja kaikenikäiset vierailijat nauttivat iltapäivän lepohetkestä veistospuutarhassa.

Tutustu museon Swissarena-näyttelyyn. Tämä ilmavalokuva mittakaavassa 1:20 000 esittää Sveitsin monipuoliset pinnanmuodot uskomattoman tarkalla tavalla. Vierailijat voivat niin sanotusti kävellä Sveitsin ylitse ja tarkastella samalla koko maata täysin ainutlaatuisesta perspektiivistä.

Museon monilla opastetuilla kierroksilla pääset tutustumaan kuhunkin näyttelyyn pintaa syvemmältä. ”Elämää Sveitsin rautateillä” ‑kierroksella junailijat kertovat tarinoita kokemuksistaan. Kierrokset järjestetään englanniksi tai saksaksi, ja ne kestävät noin tunnin.

Järven rannalla Luzernin pohjoispuolella sijaitsevaan Sveitsin liikennemuseoon pääset S-Bahn-junalla. Vaihtoehtoisesti voit kävellä noin puolen tunnin matkan kaupungin keskustasta museolle.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 234 majoitusliikettä kohteen Sveitsin kuljetusmuseo lähellä
Ameron Luzern Hotel Flora 120 €
Ameron Luzern Hotel Flora

Ameron Luzern Hotel Flora

Seidenhofstrasse 5, Luzern, LU
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Jesuiittakirkko, Kappelisilta ja Lucernen kaupungintalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellistaLöwenplatz (aukio) ja KKL Lucerne ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Luzernin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Werftestrasse Luzernin asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Astoria Lucerne 118 €
  Astoria Lucerne

  Astoria Lucerne

  Pilatusstrasse 29, Luzern
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Fransiskaanikirkko, Kappelisilta ja Lucernen kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Löwenplatz (aukio) ja KKL Lucerne ovat myös 2 kilometrin päässä. Luzernin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Werftestrasse Luzernin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Seeburg Swiss Quality Hotel 124 €
   Seeburg Swiss Quality Hotel

   Seeburg Swiss Quality Hotel

   Seeburgstrasse 53-61, Luzern, LU
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Richard Wagner -museo ja Sveitsin kuljetusmuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Löwenplatz (aukio) ja Lucernen kaupungintalo ovat myös 5 kilometrin päässä.

    Hotel Beau Séjour Lucerne 131 €
    Hotel Beau Séjour Lucerne

    Hotel Beau Séjour Lucerne

    Haldenstrasse 53, Luzern
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Löwenplatz (aukio), Lion Monument ja Sveitsin kuljetusmuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Pyhän Pietarin kirkko ja Lucernen kaupungintalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Luzernin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Werftestrasse Luzernin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

     Grand Hotel National 245 €
     Grand Hotel National

     Grand Hotel National

     Haldenstrasse 4, Luzern, LU
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Grand Casino Luzern, Löwenplatz (aukio) ja Lucernen kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Kappelisilta ja Lion Monument ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Luzernin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Werftestrasse Luzernin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

      Seehotel Hermitage 169 €
      Seehotel Hermitage

      Seehotel Hermitage

      Seeburgstrasse 72, Luzern, LU
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Richard Wagner -museo ja Sveitsin kuljetusmuseo ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Löwenplatz (aukio) ja Lucernen kaupungintalo ovat myös 5 kilometrin päässä.

       Radisson Blu Hotel, Lucerne 145 €
       Radisson Blu Hotel, Lucerne

       Radisson Blu Hotel, Lucerne

       Lakefront Center, Inseliquai 12, Luzern, LU
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        KKL Lucerne, Kappelisilta ja Lucernen kaupungintalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Löwenplatz (aukio) ja Lion Monument ovat myös 2 kilometrin päässä. Werftestrasse Luzernin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Luzernin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        ibis budget Luzern City 66 €
        ibis budget Luzern City

        ibis budget Luzern City

        Kellerstrasse 6, Luzern
          
         1.0 kautta 5.0 Tähteä

         KKL Lucerne, Kappelisilta ja Lucernen kaupungintalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Löwenplatz (aukio) ja Lion Monument ovat myös 2 kilometrin päässä. Werftestrasse Luzernin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Luzernin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.