Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Sveitsin liikennemuseo

Junat, lentokoneet ja autot heräävät eloon Luzernin liikennemuseon suuren kokoelman interaktiivisissa näyttelyissä.

Sveitsin liikennemuseo (saksaksi Verkehrshaus der Schweiz) on ollut vuodesta 1959 alkaen yksi Luzernin keskeisimmistä nähtävyyksistä. Museo vie sinut aikamatkalle, jolla voit tutustua liikennevälineidemme menneisyyteen ja tulevaisuuteen.

Museossa on yli 3 000 näyttelyesinettä. Kiertele rautatieliikennettä esittelevässä hallissa, jossa voit ihailla eri-ikäisiä junia ja kävellä kuuluisan Gotthardin tunnelin pienoismallin lävitse. Katso törmäystestejä tieliikennettä esittelevässä hallissa ja ihaile neoliittisiä kanootteja ja sotahöyrylaivoja navigointihallissa. Ilmailua ja avaruusmatkailua esittelevä halli on puolestaan kuuluisa kattavasta lentokonekokoelmastaan, joten täällä pääset tutustumaan lähemmin kaikkeen puulennokeista suihkukoneisiin. Tarkastele myös EURECA-tutkimussatelliittia.

Ihaile tähtitaivasta ja opi lisää tähtitieteen läpimurroista planetaariossa ja nauti maapalloamme käsittelevistä 3D-elokuvista IMAX-teatterissa. Tarkista elokuvat ja esitykset museon verkkosivustolta. Museossa järjestetään tavallisesti kaikenikäisiä kiinnostavia esityksiä.

Kun olet saanut tarpeeksesi vanhoista ja uusista liikennevälineistä, suuntaa Hans Ernin museoon, jossa voit ihailla paikallista taidetta. Lapset pitävät suuresti maalauspisteestä, ja kaikenikäiset vierailijat nauttivat iltapäivän lepohetkestä veistospuutarhassa.

Tutustu museon Swissarena-näyttelyyn. Tämä ilmavalokuva mittakaavassa 1:20 000 esittää Sveitsin monipuoliset pinnanmuodot uskomattoman tarkalla tavalla. Vierailijat voivat niin sanotusti kävellä Sveitsin ylitse ja tarkastella samalla koko maata täysin ainutlaatuisesta perspektiivistä.

Museon monilla opastetuilla kierroksilla pääset tutustumaan kuhunkin näyttelyyn pintaa syvemmältä. ”Elämää Sveitsin rautateillä” ‑kierroksella junailijat kertovat tarinoita kokemuksistaan. Kierrokset järjestetään englanniksi tai saksaksi, ja ne kestävät noin tunnin.

Järven rannalla Luzernin pohjoispuolella sijaitsevaan Sveitsin liikennemuseoon pääset S-Bahn-junalla. Vaihtoehtoisesti voit kävellä noin puolen tunnin matkan kaupungin keskustasta museolle.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 398 majoitusliikettä kohteen Sveitsin kuljetusmuseo lähellä
Ameron Luzern Hotel Flora 126 €
Ameron Luzern Hotel Flora

Ameron Luzern Hotel Flora

Seidenhofstrasse 5, Luzern, LU
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Jesuiittakirkko, Kappelisilta ja KKL Lucerne sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Lion Monument ja Sveitsin kuljetusmuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Luzernin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Werftestrasse Luzernin asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Central Luzern 141 €
  Hotel Central Luzern

  Hotel Central Luzern

  Morgartenstrasse 4, Luzern, LU
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kappelisilta, Lucernen kaupungintalo ja Pyhän Pietarin kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Löwenplatz (aukio) ja Lion Monument ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Luzernin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Werftestrasse Luzernin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grand Hotel National 254 €
   Grand Hotel National

   Grand Hotel National

   Haldenstrasse 4, Luzern, LU
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Grand Casino Luzern ja Lion Monument sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kappelisilta ja KKL Lucerne ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Luzernin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Werftestrasse Luzernin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Beau Séjour Lucerne 113 €
    Hotel Beau Séjour Lucerne

    Hotel Beau Séjour Lucerne

    Haldenstrasse 53, Luzern
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Löwenplatz (aukio), Lion Monument ja Sveitsin kuljetusmuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Pyhän Pietarin kirkko ja Lucernen kaupungintalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Luzernin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Werftestrasse Luzernin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

     Seeburg Swiss Quality Hotel 113 €
     Seeburg Swiss Quality Hotel

     Seeburg Swiss Quality Hotel

     Seeburgstrasse 53-61, Luzern, LU
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Richard Wagner -museo ja Sveitsin kuljetusmuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Lion Monument ja KKL Lucerne ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Seehotel Hermitage 150 €
      Seehotel Hermitage

      Seehotel Hermitage

      Seeburgstrasse 72, Luzern, LU
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Sveitsin kuljetusmuseo, Lion Monument ja KKL Lucerne ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Kappelisilta sijaitsee 4,3 kilometrin päässä.

       Des Alpes Luzern 132 €
       Des Alpes Luzern

       Des Alpes Luzern

       Furrengasse 3, Luzern
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Pietarin kirkko ja Kappelisilta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. KKL Lucerne ja Lion Monument ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Luzernin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Werftestrasse Luzernin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Dubai Apartment
        Dubai Apartment

        Dubai Apartment

        Seeburgstrasse 8, Luzern
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Lake Side Promenade (puisto) ja Sveitsin kuljetusmuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Lion Monument ja Kappelisilta ovat myös 3 kilometrin päässä.