Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Turawan palatsi

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Turawan palatsi. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Turawan palatsi, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Turawan palatsi paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Turawan palatsi upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Turawan palatsi? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Turawan palatsi lähellä kohdetta Turawan palatsi. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Turawan palatsi, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 32 majoitusliikettä kohteen Turawan palatsi lähellä
4 Huoneen Majoitus Turawassa
4 Huoneen Majoitus Turawassa

4 Huoneen Majoitus Turawassa

ul. Kosciuszki, Turawa, Opolen voivodikunta
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Turawan palatsi on 0,7 kilometrin päässä tästä lomakodista. Turawskie-järvi ja Solaris-ostoskeskus sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Opolen puolalaisten laulujen museo ja Opolen katedraali ovat myös 15 kilometrin päässä.

  Szara Willa 40 €
  Szara Willa

  Szara Willa

  Oleska 11, Opole, Opole
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Solaris-ostoskeskus, Opolen puolalaisten laulujen museo ja Muzeum Śląska Opolskiego ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Opolen katedraali ja Opolen kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Opole Glownen asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Zacisze w Turawie
   Hotel Zacisze w Turawie

   Hotel Zacisze w Turawie

   ul. Biwakowa 2, Turawa, Opolskie
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Turawan palatsi on 3,9 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Turawskie-järvi ja Opolen puolalaisten laulujen museo sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Opolen katedraali ja Opolen kaupungintalo ovat myös 20 kilometrin päässä.

    Hotel Zielony 34 €
    Hotel Zielony

    Hotel Zielony

    ul. Biwakowa 24, Turawa
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Turawan palatsi on 4,9 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta majatalosta. Turawskie-järvi ja Opolen puolalaisten laulujen museo sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Opolen katedraali ja Opolen kaupungintalo ovat myös 20 kilometrin päässä.

     3 Huoneen Majoitus Szczedrzyk
     3 Huoneen Majoitus Szczedrzyk

     3 Huoneen Majoitus Szczedrzyk

     Cmentarna, Ozimek, Opolen voivodikunta
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Turawskie-järvi on 3 kilometrin päässä tästä lomakodista. Turawan palatsi ja Jura Park Krasiejow sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Solaris-ostoskeskus ja Opolen puolalaisten laulujen museo ovat myös 20 kilometrin päässä.

      DeSilva Premium Opole 55 €
      DeSilva Premium Opole

      DeSilva Premium Opole

      Powolnego 10, Opole, Opole
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Opolen kaupungintalo ja Muzeum Śląska Opolskiego sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Opolen katedraali ja Opolen puolalaisten laulujen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Opole Glownen asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       Mercure Opole 34 €
       Mercure Opole

       Mercure Opole

       Krakowska 57-59, Opole, Opole
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Opolen kaupungintalo ja Muzeum Śląska Opolskiego sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Opolen puolalaisten laulujen museo ja Solaris-ostoskeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Opole Glownen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Best Western Hotel Opole Centrum 47 €
        Best Western Hotel Opole Centrum

        Best Western Hotel Opole Centrum

        Warynskiego 17 Street, Opole, Opole
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Solaris-ostoskeskus, Opolen puolalaisten laulujen museo ja Muzeum Śląska Opolskiego sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Opolen katedraali ja Opolen kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Opole Glownen asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.