Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Turawan palatsi

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Turawan palatsi. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Turawan palatsi, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Turawan palatsi paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Turawan palatsi upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Turawan palatsi? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Turawan palatsi lähellä kohdetta Turawan palatsi. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Turawan palatsi, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 35 majoitusliikettä kohteen Turawan palatsi lähellä
Mercure Opole 33 €
Mercure Opole

Mercure Opole

Krakowska 57-59, Opole, Opole
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Opolen kaupungintalo ja Muzeum Śląska Opolskiego sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Opolen puolalaisten laulujen museo ja Solaris-ostoskeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Opole Glownen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Zielony 35 €
  Hotel Zielony

  Hotel Zielony

  ul. Biwakowa 24, Turawa
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Turawan palatsi on 4,9 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta majatalosta. Turawskie-järvi ja Opolen puolalaisten laulujen museo sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Opolen katedraali ja Opolen kaupungintalo ovat myös 20 kilometrin päässä.

   Hotel Zacisze w Turawie
   Hotel Zacisze w Turawie

   Hotel Zacisze w Turawie

   ul. Biwakowa 2, Turawa, Opolskie
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Turawan palatsi on 3,9 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Turawskie-järvi ja Opolen puolalaisten laulujen museo sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Opolen katedraali ja Opolen kaupungintalo ovat myös 20 kilometrin päässä.

    Best Western Hotel Opole Centrum 46 €
    Best Western Hotel Opole Centrum

    Best Western Hotel Opole Centrum

    Warynskiego 17 Street, Opole, Opole
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Solaris-ostoskeskus, Opolen puolalaisten laulujen museo ja Muzeum Śląska Opolskiego sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Opolen katedraali ja Opolen kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Opole Glownen asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

     DeSilva Premium Opole 46 €
     DeSilva Premium Opole

     DeSilva Premium Opole

     Powolnego 10, Opole, Opole
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Opolen kaupungintalo ja Muzeum Śląska Opolskiego sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Opolen katedraali ja Opolen puolalaisten laulujen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Opole Glownen asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Szara Willa 41 €
      Szara Willa

      Szara Willa

      Oleska 11, Opole, Opole
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Solaris-ostoskeskus, Opolen puolalaisten laulujen museo ja Muzeum Śląska Opolskiego ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Opolen katedraali ja Opolen kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Opole Glownen asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Penguin Rooms Opole-Orląt Lwowskich St.
       Penguin Rooms Opole-Orląt Lwowskich St.

       Penguin Rooms Opole-Orląt Lwowskich St.

       Ul. Orlat Lwowskich 26, Opole, Opolen voivodikunta
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Opolen puolalaisten laulujen museo, Solaris-ostoskeskus ja Muzeum Śląska Opolskiego sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Opolen kaupungintalo ja Opolen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Opole Glownen asema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

        Penguin Rooms - Plac Teatralny
        Penguin Rooms - Plac Teatralny

        Penguin Rooms - Plac Teatralny

        Pl. Teatralny 6, Opole
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Opolen puolalaisten laulujen museo, Solaris-ostoskeskus ja Opolen kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Muzeum Śląska Opolskiego ja Opolen katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Opole Glownen asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.