Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Uluwatun ranta

Vahaa lautasi ja suuntaa huippuluokan surffausaalloille Balin kauneimpiin kuuluvan temppelin alapuolella.

Uluwatun ranta on surffareiden vaalima aarre, jonka aallot soveltuvat surffaukseen täydellisesti ja jolla auringonlaskut ovat häikäisevän kauniita. Ainoa reitti rannalle on jyrkkiä kiviportaita pitkin. Kallioilla rannan yllä sijaitsee Uluwatun temppeli, joka on yksi Balin vanhimmista hindulaisista temppeleistä.

Melo ulapalle ja ratsasta veri suonissa humisten täydellisillä aalloilla, jota kaakkoistuulet lietsovat. Ihastele lainelautailun välissä kallion laella sijaitsevaa temppeliä, tarkkaile vedessä uivia kilpikonnia tai rentoudu lautasi päällä kauniista maisemista nauttien.

Myös ne, jotka eivät surffaa, voivat nauttia kallioisista maisemista ja komeista auringonlaskuista sekä käydä Uluwatun temppelissä. Temppeli, joka on peräisin 900-luvulta, on yksi yhdeksästä eri ilmansuuntiin osoittavasta temppelistä, joiden tarkoitus on hindulaisuuden mukaan suojella Balia pahoilta hengiltä.

Kierrettyäsi temppelialueen voit aterioida jossakin ravintoloista, joita temppelin lähistöllä on useita. Kuuntele rantaan murtuvien aaltojen rentouttavia ääniä ja nauti virkistävästä tuulenvireestä.

Tämä pieni ja rauhallinen ranta on vaikeapääsyisempi kuin muut eteläisen Balin rannat. Rannalla myllertävät voimakkaat aallot, joten uimista ei suositella ja surffauskin on turvallista vain kokeneille. Aallot ovat pienempiä esimerkiksi Padangin ja Binginin rannoilla, joille on myös helpompi kulku. Alueen muita tunnettuja surffausrantoja ovat Impossible Beach, Dreamland Beach ja Sulubanin ranta.

Uluwatun ranta sijaitsee lähellä Pecatun kylää Balin Etelä-Kutassa 35 minuutin ajomatkan päässä Denpasarin lentokentältä. Alueella on paljon erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Rannalla on pysäköintialue ja suihku. On suositeltavaa tuoda omat varusteet, mutta kallion päällä on myymälä, josta voi ostaa vahaa ja muita tarvikkeita.


Alueen Uluwatun ranta opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 004 majoitusliikettä kohteen Uluwatun ranta lähellä
Alila Villas Uluwatu 641 €
Alila Villas Uluwatu

Alila Villas Uluwatu

Jl Belimbing Sari, Banjar Tambiyak, Pecatu, Bali
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Uluwatu, Uluwatun temppeli ja Uluwatun ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta luksusluokan lomakeskuksesta. Padang Padang -ranta ja Uluwatun kalliot ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Blue Point Bay Villas and Spa 99 €
  Blue Point Bay Villas and Spa

  Blue Point Bay Villas and Spa

  Jl Labuansait, Uluwatu, Pecatu, Bali
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Blue Pointin ranta ja Uluwatu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä huvilasta. Padang Padang -ranta ja Uluwatun temppeli ovat myös 3 kilometrin päässä.

   2 BDR Yksityinen Villa-auringonlaskun Katto Terassi Views-ulus
   2 BDR Yksityinen Villa-auringonlaskun Katto Terassi Views-ulus

   2 BDR Yksityinen Villa-auringonlaskun Katto Terassi Views-ulus

   Jl. Gn. Tengger, Pecatu, Bali
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Bukitin niemimaa ja Uluwatu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huvilasta. Uluwatun temppeli ja Uluwatun ranta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Uluwatu Jungle Villa 31 €
    Uluwatu Jungle Villa

    Uluwatu Jungle Villa

    Jalan Pantai Suluban, Uluwatu, Pecatu, Bali
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bukitin niemimaa ja Uluwatu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä aamiaismajoituksesta. Uluwatun temppeli ja Uluwatun ranta ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Batu Kandik Homestay 17 €
     Batu Kandik Homestay

     Batu Kandik Homestay

     Jalan Batu Kandik No. 1, Uluwatu, Pecatu, Bali
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Uluwatu, Uluwatun temppeli ja Uluwatun ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta majatalosta. Padang Padang -ranta ja Uluwatun kalliot ovat myös 5 kilometrin päässä.

      JACKO HOUSE ULUWATU 15 €
      JACKO HOUSE ULUWATU

      JACKO HOUSE ULUWATU

      Jln Pantai Suluban Gg Arya 3 No 3 pecatu, Kuta selatan badung bali, Pecatu, Bali
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Sulubanin ranta, Uluwatu ja Uluwatun temppeli sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä majatalosta. Uluwatun ranta ja Uluwatun kalliot ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Ketty Homestay
       Ketty Homestay

       Ketty Homestay

       Jalan Pantai Suluban Uluwatu, Kuta Selatan, Pecatu, Bali
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Sulubanin ranta, Uluwatu ja Uluwatun temppeli sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Uluwatun ranta ja Uluwatun kalliot ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Bhujangga Village Uluwatu 22 €
        Bhujangga Village Uluwatu

        Bhujangga Village Uluwatu

        Jalan Pantai Suluban, Pecatu, Bali
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Uluwatun temppeli ja Uluwatun ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta majatalosta. Nyang Nyangin ranta ja Padang Padang -ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.