Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Uluwatun ranta

Vahaa lautasi ja suuntaa huippuluokan surffausaalloille Balin kauneimpiin kuuluvan temppelin alapuolella.

Uluwatun ranta on surffareiden vaalima aarre, jonka aallot soveltuvat surffaukseen täydellisesti ja jolla auringonlaskut ovat häikäisevän kauniita. Ainoa reitti rannalle on jyrkkiä kiviportaita pitkin. Kallioilla rannan yllä sijaitsee Uluwatun temppeli, joka on yksi Balin vanhimmista hindulaisista temppeleistä.

Melo ulapalle ja ratsasta veri suonissa humisten täydellisillä aalloilla, jota kaakkoistuulet lietsovat. Ihastele lainelautailun välissä kallion laella sijaitsevaa temppeliä, tarkkaile vedessä uivia kilpikonnia tai rentoudu lautasi päällä kauniista maisemista nauttien.

Myös ne, jotka eivät surffaa, voivat nauttia kallioisista maisemista ja komeista auringonlaskuista sekä käydä Uluwatun temppelissä. Temppeli, joka on peräisin 900-luvulta, on yksi yhdeksästä eri ilmansuuntiin osoittavasta temppelistä, joiden tarkoitus on hindulaisuuden mukaan suojella Balia pahoilta hengiltä.

Kierrettyäsi temppelialueen voit aterioida jossakin ravintoloista, joita temppelin lähistöllä on useita. Kuuntele rantaan murtuvien aaltojen rentouttavia ääniä ja nauti virkistävästä tuulenvireestä.

Tämä pieni ja rauhallinen ranta on vaikeapääsyisempi kuin muut eteläisen Balin rannat. Rannalla myllertävät voimakkaat aallot, joten uimista ei suositella ja surffauskin on turvallista vain kokeneille. Aallot ovat pienempiä esimerkiksi Padangin ja Binginin rannoilla, joille on myös helpompi kulku. Alueen muita tunnettuja surffausrantoja ovat Impossible Beach, Dreamland Beach ja Sulubanin ranta.

Uluwatun ranta sijaitsee lähellä Pecatun kylää Balin Etelä-Kutassa 35 minuutin ajomatkan päässä Denpasarin lentokentältä. Alueella on paljon erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Rannalla on pysäköintialue ja suihku. On suositeltavaa tuoda omat varusteet, mutta kallion päällä on myymälä, josta voi ostaa vahaa ja muita tarvikkeita.


Alueen Uluwatun ranta opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 192 hotellia lähellä kohdetta Uluwatun ranta
Alila Villas Uluwatu

Alila Villas Uluwatu

Jl Belimbing Sari, Pecatu
4,7
/ 5 (94 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Uluwatun temppeli ja Uluwatun kalliot sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta luksusluokan lomakeskus. Uluwatun ranta ja Sulubanin ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

Uluwatu Jungle Villa

Uluwatu Jungle Villa

Jalan Pantai Suluban, Pecatu
3.5 kautta 5.0

Aamiaismajoitus, jonka lähellä on Sulubanin ranta, Uluwatun kalliot ja Uluwatun temppeli Lähistöllä sijaitsee myös Uluwatun ranta ja Padang Padang -ranta.

Ketty Homestay

Ketty Homestay

Jalan Pantai Suluban Uluwatu, Pecatu
2,8
/ 5 (6 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Uluwatun ranta, Uluwatun kalliot ja Uluwatun temppeli 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotelli. Sulubanin ranta ja Padang Padang -ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

Batu Kandik Homestay - Adults Only

Batu Kandik Homestay - Adults Only

Jalan Batu Kandik No. 1, Uluwatu, Pecatu
3.5 kautta 5.0

Lähellä rantaa sijaitseva matkustajakoti, jonka lähellä on myös Uluwatun temppeli, Uluwatun kalliot ja Uluwatun ranta. Lähistöllä sijaitsee myös Sulubanin ranta ja Padang Padang -ranta.

Blue Point Bay Villas and Spa

Blue Point Bay Villas and Spa

Jl Labuansait, Pecatu
3,5
/ 5 (271 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Sulubanin ranta, Uluwatun kalliot ja Uluwatun temppeli 3 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta huvila. Padang Padang -ranta ja Uluwatun ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

Uluwatu White Sands

Uluwatu White Sands

Jalan Pantai Suluban, Pecatu
3,4
/ 5 (17 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Sulubanin ranta, Uluwatun ranta ja Uluwatun kalliot 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta majatalo. Uluwatun temppeli ja Padang Padang -ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

Puri Uluwatu Villas

Puri Uluwatu Villas

Jl. Labuan, The Bukit, Pecatu
3,5
/ 5 (15 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Sulubanin ranta ja Uluwatun ranta 2 kilometrin päässä tästä hotelli. Uluwatun kalliot ja Uluwatun temppeli ovat myös 3 kilometrin päässä.

Ayodhya Guest House Uluwatu

Ayodhya Guest House Uluwatu

Jl. Mamo Pantai Suluban Uluwatu, Pecatu
3,8
/ 5 (11 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Sulubanin ranta, Padang Padang -ranta ja Uluwatun ranta 3 kilometrin päässä tästä meren rannalla majatalo. Uluwatun kalliot ja Uluwatun temppeli ovat myös 3 kilometrin päässä.