Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Uluwatun ranta

Vahaa lautasi ja suuntaa huippuluokan surffausaalloille Balin kauneimpiin kuuluvan temppelin alapuolella.

Uluwatun ranta on surffareiden vaalima aarre, jonka aallot soveltuvat surffaukseen täydellisesti ja jolla auringonlaskut ovat häikäisevän kauniita. Ainoa reitti rannalle on jyrkkiä kiviportaita pitkin. Kallioilla rannan yllä sijaitsee Uluwatun temppeli, joka on yksi Balin vanhimmista hindulaisista temppeleistä.

Melo ulapalle ja ratsasta veri suonissa humisten täydellisillä aalloilla, jota kaakkoistuulet lietsovat. Ihastele lainelautailun välissä kallion laella sijaitsevaa temppeliä, tarkkaile vedessä uivia kilpikonnia tai rentoudu lautasi päällä kauniista maisemista nauttien.

Myös ne, jotka eivät surffaa, voivat nauttia kallioisista maisemista ja komeista auringonlaskuista sekä käydä Uluwatun temppelissä. Temppeli, joka on peräisin 900-luvulta, on yksi yhdeksästä eri ilmansuuntiin osoittavasta temppelistä, joiden tarkoitus on hindulaisuuden mukaan suojella Balia pahoilta hengiltä.

Kierrettyäsi temppelialueen voit aterioida jossakin ravintoloista, joita temppelin lähistöllä on useita. Kuuntele rantaan murtuvien aaltojen rentouttavia ääniä ja nauti virkistävästä tuulenvireestä.

Tämä pieni ja rauhallinen ranta on vaikeapääsyisempi kuin muut eteläisen Balin rannat. Rannalla myllertävät voimakkaat aallot, joten uimista ei suositella ja surffauskin on turvallista vain kokeneille. Aallot ovat pienempiä esimerkiksi Padangin ja Binginin rannoilla, joille on myös helpompi kulku. Alueen muita tunnettuja surffausrantoja ovat Impossible Beach, Dreamland Beach ja Sulubanin ranta.

Uluwatun ranta sijaitsee lähellä Pecatun kylää Balin Etelä-Kutassa 35 minuutin ajomatkan päässä Denpasarin lentokentältä. Alueella on paljon erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Rannalla on pysäköintialue ja suihku. On suositeltavaa tuoda omat varusteet, mutta kallion päällä on myymälä, josta voi ostaa vahaa ja muita tarvikkeita.


Alueen Uluwatun ranta opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 106 hotellia lähellä kohdetta Uluwatun ranta
479 €
Alila Villas Uluwatu

Alila Villas Uluwatu

Jl Belimbing Sari, Pecatu
4,7
/ 5 (87 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Uluwatun temppeli ja Uluwatun kalliot sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta luksusluokan lomakeskuksesta. Uluwatun ranta ja Sulubanin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

35 €
Ketty Homestay

Ketty Homestay

Jalan Pantai Suluban Uluwatu, Pecatu
2,4
/ 5 (5 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Sulubanin ranta, Uluwatun kalliot ja Uluwatun temppeli 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Uluwatun ranta ja Padang Padang -ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

12 €
Batu Kandik Homestay - Adults Only

Batu Kandik Homestay - Adults Only

Jalan Batu Kandik No. 1, Uluwatu, Pecatu
3.5 kautta 5.0

Uluwatun kalliot ja Uluwatun temppeli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta matkustajakodista. Uluwatun ranta ja Sulubanin ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

12 €
Uluwatu White Sands

Uluwatu White Sands

Jalan Pantai Suluban, Pecatu
3,4
/ 5 (17 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Sulubanin ranta ja Uluwatun kalliot 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta matkustajakodista. Uluwatun temppeli ja Uluwatun ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

73 €
Blue Point Bay Villas and Spa

Blue Point Bay Villas and Spa

Jl Labuansait, Pecatu
3,5
/ 5 (258 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Sulubanin ranta, Uluwatun kalliot ja Uluwatun temppeli 3 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta huvilasta. Padang Padang -ranta ja Uluwatun ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

44 €
Puri Uluwatu Villas

Puri Uluwatu Villas

Jl. Labuan, The Bukit, Pecatu
3,6
/ 5 (14 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Sulubanin ranta, Uluwatun kalliot ja Uluwatun temppeli 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Uluwatun ranta ja Padang Padang -ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

19 €
Ayodhya Guest House Uluwatu

Ayodhya Guest House Uluwatu

Jl. Mamo Pantai Suluban Uluwatu, Pecatu
4,0
/ 5 (8 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Sulubanin ranta, Padang Padang -ranta ja Uluwatun kalliot 3 kilometrin päässä tästä meren rannalla matkustajakodista. Uluwatun temppeli ja Uluwatun ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

20 €
Mamo Hotel Uluwatu

Mamo Hotel Uluwatu

Jalan Labuhan Sait, Pecatu
3,7
/ 5 (82 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Sulubanin ranta, Padang Padang -ranta ja Uluwatun kalliot 3 kilometrin päässä tästä meren rannalla hotellista. Uluwatun temppeli ja Uluwatun ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.