Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Vanha parlamenttitalo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Vanha parlamenttitalo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Vanha parlamenttitalo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Vanha parlamenttitalo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Vanha parlamenttitalo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Vanha parlamenttitalo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Vanha parlamenttitalo lähellä kohdetta Vanha parlamenttitalo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Vanha parlamenttitalo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 136 hotellia lähellä kohdetta Vanha parlamenttitalo
Crowne Plaza Canberra

Crowne Plaza Canberra

1 Binara Street, Canberra
4,3
/ 5 (1 894 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Glebe Park ja Australian War Memorial sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Australian kansallismuseo ja Vanha parlamenttitalo ovat myös 3 kilometrin päässä.

Forrest Hotel and Apartments

Forrest Hotel and Apartments

30 National Circuit, Forrest
4,0
/ 5 (1 597 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Federal Golf Club, Parlamenttitalo ja Vanha parlamenttitalo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä motellista. Australian kansallinen taidemuseo sijaitsee 2,1 kilometrin päässä.

Hotel Realm

Hotel Realm

18 National Circuit, Barton
4,5
/ 5 (1 350 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Federal Golf Club, Parlamenttitalo ja Vanha parlamenttitalo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Australian kansallinen taidemuseo ja Australian kansallismuseo ovat myös 5 kilometrin päässä.

Pinnacle Apartments

Pinnacle Apartments

11 Ovens Street, Kingston
4,1
/ 5 (990 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Kingston Mall, Parlamenttitalo ja Vanha parlamenttitalo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta huoneistohotellista. Australian kansallinen taidemuseo sijaitsee 2,5 kilometrin päässä.

Little National Hotel

Little National Hotel

21 National Circuit, Barton
4,4
/ 5 (718 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Federal Golf Club, Vanha parlamenttitalo ja Parlamenttitalo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Australian kansallinen taidemuseo ja Australian kansallismuseo ovat myös 5 kilometrin päässä.

Hotel Kurrajong Canberra

Hotel Kurrajong Canberra

8 National Circuit, Barton
4,2
/ 5 (1 173 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Australian kansallisarkisto ja Vanha parlamenttitalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Australian kansallinen taidemuseo ja Parlamenttitalo ovat myös 2 kilometrin päässä.

Hyatt Hotel Canberra - a Park Hyatt

Hyatt Hotel Canberra - a Park Hyatt

Commonwealth Avenue, Yarralumla
4,7
/ 5 (1 268 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Albert Hall ja Vanha parlamenttitalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Australian kansallinen taidemuseo ja Parlamenttitalo ovat myös 2 kilometrin päässä.

QT Canberra

QT Canberra

London Circuit, Canberra
4,3
/ 5 (1 768 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

National Film & Sound Archive ja Australian kansallismuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Vanha parlamenttitalo ja Australian kansallinen kasvitieteellinen puutarha ovat myös 3 kilometrin päässä.