Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vanha parlamenttitalo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Vanha parlamenttitalo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Vanha parlamenttitalo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Vanha parlamenttitalo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Vanha parlamenttitalo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Vanha parlamenttitalo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Vanha parlamenttitalo lähellä kohdetta Vanha parlamenttitalo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Vanha parlamenttitalo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 188 majoitusliikettä kohteen Vanha parlamenttitalo lähellä
Hyatt Hotel Canberra - a Park Hyatt 164 €
Hyatt Hotel Canberra - a Park Hyatt

Hyatt Hotel Canberra - a Park Hyatt

Commonwealth Avenue, Yarralumla, ACT
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Albert Hall (konserttitalo) ja Vanha parlamenttitalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Australian kansallinen taidemuseo ja Parlamenttitalo ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Rydges Capital Hill 77 €
  Rydges Capital Hill

  Rydges Capital Hill

  Corner Canberra Ave & National Circuit, Forrest, ACT
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Manuka Shopping Centre (ostoskeskus) ja Manuka Oval (stadion) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parlamenttitalo ja Vanha parlamenttitalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Kingston Canberran asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

   Crowne Plaza Canberra 84 €
   Crowne Plaza Canberra

   Crowne Plaza Canberra

   1 Binara Street, Canberra, ACT
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Glebe Park (puisto) ja National Convention Centre (kokouskeskus) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Australian War Memorial (sotamuistomerkki) ja Canberra Centre ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Burbury Hotel & Apartments 92 €
    Burbury Hotel & Apartments

    Burbury Hotel & Apartments

    1 Burbury Close, Canberra, Barton, ACT
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Kingston Shopping Centre (ostoskeskus), Parlamenttitalo ja Vanha parlamenttitalo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan huoneistohotellista. Australian kansallinen taidemuseo ja Manuka Oval (stadion) ovat myös 2 kilometrin päässä. Kingston Canberran asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Realm 103 €
     Hotel Realm

     Hotel Realm

     18 National Circuit, Barton, ACT
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Australian kansallisarkisto, Parlamenttitalo ja Vanha parlamenttitalo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Australian kansallinen taidemuseo ja Manuka Oval (stadion) ovat myös 2 kilometrin päässä. Kingston Canberran asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Kurrajong Canberra 82 €
      Hotel Kurrajong Canberra

      Hotel Kurrajong Canberra

      8 National Circuit, Barton, ACT
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Australian kansallisarkisto, Vanha parlamenttitalo ja Australian kansallinen taidemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Parlamenttitalo ja Lake Burley Griffin ovat myös 2 kilometrin päässä. Kingston Canberran asema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

       Little National Hotel 72 €
       Little National Hotel

       Little National Hotel

       21 National Circuit, Barton, ACT
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Australian kansallisarkisto ja Manuka Oval (stadion) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parlamenttitalo ja Vanha parlamenttitalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Kingston Canberran asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

        Brassey Hotel 72 €
        Brassey Hotel

        Brassey Hotel

        Belmore Gardens & Macquarie Street, Barton, ACT
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kingston Shopping Centre (ostoskeskus), Manuka Oval (stadion) ja Lake Burley Griffin sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Vanha parlamenttitalo ja Australian kansallinen taidemuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Kingston Canberran asema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.