Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Vanha parlamenttitalo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Vanha parlamenttitalo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Vanha parlamenttitalo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Vanha parlamenttitalo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Vanha parlamenttitalo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Vanha parlamenttitalo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Vanha parlamenttitalo lähellä kohdetta Vanha parlamenttitalo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Vanha parlamenttitalo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 102 hotellia lähellä kohdetta Vanha parlamenttitalo
162 €
Hyatt Hotel Canberra - a Park Hyatt

Hyatt Hotel Canberra - a Park Hyatt

Commonwealth Avenue, Yarralumla
4,5
/ 5 (148 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Albert Hall ja Vanha parlamenttitalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Australian kansallinen taidemuseo ja Parlamenttitalo ovat myös 2 kilometrin päässä.

84 €
Hotel Kurrajong Canberra

Hotel Kurrajong Canberra

8 National Circuit, Barton
4,3
/ 5 (115 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Australian kansallisarkisto ja Vanha parlamenttitalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Australian kansallinen taidemuseo ja Parlamenttitalo ovat myös 2 kilometrin päässä.

81 €
Burbury Hotel & Apartments

Burbury Hotel & Apartments

1 Burbury Close, Barton
4,3
/ 5 (248 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Manuka Oval, Vanha parlamenttitalo ja Parlamenttitalo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Australian kansallinen taidemuseo ja Australian kansallismuseo ovat myös 5 kilometrin päässä.

96 €
Little National Hotel

Little National Hotel

21 National Circuit, Barton
4,4
/ 5 (122 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Australian kansallisarkisto, Vanha parlamenttitalo ja Parlamenttitalo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Australian kansallinen taidemuseo ja Australian kansallismuseo ovat myös 5 kilometrin päässä.

77 €
Brassey Hotel

Brassey Hotel

Belmore Gardens & Macquarie Street, Barton
4,0
/ 5 (97 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Kingston Shopping Centre, Vanha parlamenttitalo ja Australian kansallinen taidemuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Parlamenttitalo ja Australian War Memorial ovat myös 5 kilometrin päässä.

104 €
Novotel Canberra

Novotel Canberra

65 Northbourne Avenue, Canberra
3,9
/ 5 (391 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

City Hill, Canberra Centre ja Lake Burley Griffin ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Australian War Memorial ja Australian kansallismuseo ovat myös 3 kilometrin päässä.

139 €
Hotel Realm

Hotel Realm

18 National Circuit, Barton
4,2
/ 5 (118 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Australian kansallisarkisto, Parlamenttitalo ja Vanha parlamenttitalo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Australian kansallinen taidemuseo ja Australian kansallismuseo ovat myös 5 kilometrin päässä.

80 €
Forrest Hotel and Apartments

Forrest Hotel and Apartments

30 National Circuit, Forrest
3,7
/ 5 (201 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Manuka Shopping Centre, Parlamenttitalo ja Vanha parlamenttitalo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä motellista. Australian kansallinen taidemuseo sijaitsee 2,1 kilometrin päässä.