Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vanha parlamenttitalo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Vanha parlamenttitalo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Vanha parlamenttitalo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Vanha parlamenttitalo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Vanha parlamenttitalo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Vanha parlamenttitalo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Vanha parlamenttitalo lähellä kohdetta Vanha parlamenttitalo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Vanha parlamenttitalo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 188 majoitusliikettä kohteen Vanha parlamenttitalo lähellä
Hyatt Hotel Canberra - a Park Hyatt 145 €
Hyatt Hotel Canberra - a Park Hyatt

Hyatt Hotel Canberra - a Park Hyatt

Commonwealth Avenue, Yarralumla, ACT
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Albert Hall (konserttitalo) ja Vanha parlamenttitalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Australian kansallinen taidemuseo ja Parlamenttitalo ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Hotel Kurrajong Canberra 87 €
  Hotel Kurrajong Canberra

  Hotel Kurrajong Canberra

  8 National Circuit, Barton, ACT
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Australian kansallisarkisto, Vanha parlamenttitalo ja Australian kansallinen taidemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Parlamenttitalo ja Lake Burley Griffin ovat myös 2 kilometrin päässä. Kingston Canberran asema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

   Burbury Hotel & Apartments 84 €
   Burbury Hotel & Apartments

   Burbury Hotel & Apartments

   1 Burbury Close, Canberra, Barton, ACT
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Manuka Shopping Centre (ostoskeskus), Parlamenttitalo ja Vanha parlamenttitalo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan huoneistohotellista. Australian kansallinen taidemuseo ja Manuka Oval (stadion) ovat myös 2 kilometrin päässä. Kingston Canberran asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

    Rydges Capital Hill 90 €
    Rydges Capital Hill

    Rydges Capital Hill

    Corner Canberra Ave & National Circuit, Forrest, ACT
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Manuka Shopping Centre (ostoskeskus) ja Manuka Oval (stadion) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parlamenttitalo ja Vanha parlamenttitalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Kingston Canberran asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Sebel Canberra Civic 96 €
     The Sebel Canberra Civic

     The Sebel Canberra Civic

     197 LONDON CIRCUIT, Canberra, ACT
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Canberran museo ja taidemuseo, Canberra Centre ja National Convention Centre (kokouskeskus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan huoneistohotellista. Australian kansallinen yliopisto ja Lake Burley Griffin ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Little National Hotel 73 €
      Little National Hotel

      Little National Hotel

      21 National Circuit, Barton, ACT
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Australian kansallisarkisto ja Manuka Oval (stadion) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parlamenttitalo ja Vanha parlamenttitalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Kingston Canberran asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

       Pavilion on Northbourne 58 €
       Pavilion on Northbourne

       Pavilion on Northbourne

       242 Northbourne Avenue, Dickson, ACT
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Canberran museo ja taidemuseo, Canberra Centre ja Australian kansallinen yliopisto sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Australian War Memorial (sotamuistomerkki) ja Canberran stadion ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Hotel Realm 92 €
        Hotel Realm

        Hotel Realm

        18 National Circuit, Barton, ACT
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Australian kansallisarkisto, Parlamenttitalo ja Vanha parlamenttitalo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Australian kansallinen taidemuseo ja Manuka Oval (stadion) ovat myös 2 kilometrin päässä. Kingston Canberran asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.