Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Project Forever troverissa

Hotellit - Virrat

Suodatusperuste

Vaihtoehdon valitseminen avaa hakutulossivun, jonka tulokset on suodatettu valitulla suodattimella
Expedia RewardsVaihtoehdon valitseminen avaa hakutulossivun, jonka tulokset on suodatettu valitulla suodattimella
Suositut suodattimetVaihtoehdon valitseminen avaa hakutulossivun, jonka tulokset on suodatettu valitulla suodattimella
Majoitusliikkeen tasoVaihtoehdon valitseminen avaa hakutulossivun, jonka tulokset on suodatettu valitulla suodattimella
BudjettisiVaihtoehdon valitseminen avaa hakutulossivun, jonka tulokset on suodatettu valitulla suodattimella
AsiakasarvosanaVaihtoehdon valitseminen avaa hakutulossivun, jonka tulokset on suodatettu valitulla suodattimella
MaksutapaVaihtoehdon valitseminen avaa hakutulossivun, jonka tulokset on suodatettu valitulla suodattimella
Majoitusliikkeen tyyppiVaihtoehdon valitseminen avaa hakutulossivun, jonka tulokset on suodatettu valitulla suodattimella
AlueVaihtoehdon valitseminen avaa hakutulossivun, jonka tulokset on suodatettu valitulla suodattimella
Suositut kohteetVaihtoehdon valitseminen avaa hakutulossivun, jonka tulokset on suodatettu valitulla suodattimella
Palvelut/mukavuudetVaihtoehdon valitseminen avaa hakutulossivun, jonka tulokset on suodatettu valitulla suodattimella
EsteettömyysVaihtoehdon valitseminen avaa hakutulossivun, jonka tulokset on suodatettu valitulla suodattimella
Matkan tyyppiVaihtoehdon valitseminen avaa hakutulossivun, jonka tulokset on suodatettu valitulla suodattimella
Naava Chalet
4 out of 5
Mesikuja 4, Ähtäri
Hinta on 215 € per yö
38.85 km kaupungin keskustasta
4.1/5Very Good! (25 arvostelua)
Tyylikäs kokonaisuus

"Todella siisti ja mukava asunto kauniissa luonnossa. Tykättiin kovasti :-)"…"

Arvosteltu 22.2.2020

Naava Chalet
Holiday Club Pyhäniemi
3.5 out of 5
Pyhäniementie 251, Kihniö
Hae hinnat
32.65 km kaupungin keskustasta
Holiday Club Pyhäniemi
Vacation Home 4684 in Virrat - 6 Persons, 2 Bedrooms
Vacation Home Palanteenranta in Virrat - 4 Persons, 1 Bedrooms
Virrat Talo, Nukkuu 4
Hae hinnat
1.6 km kaupungin keskustasta
Virrat Talo, Nukkuu 4
Vacation Home 3757 in Virrat - 6 Persons, 2 Bedrooms
Havangankylan Loma-asunto, Vuodepaikkoja 6
Vacation Home Niittylahti in Virrat - 6 Persons, 2 Bedrooms
Vacation Home Hellinki in Virrat - 3 Persons, 1 Bedrooms
Vaskivesi Talo, Nukkuu 3
Hae hinnat
10.72 km kaupungin keskustasta
Vaskivesi Talo, Nukkuu 3
Vehkaniemi Holyday Estate
3 out of 5
308 Salmentakasentie, Mänttä-Vilppula, Tampere
Hinta on 60 € per yö
22.85 km kaupungin keskustasta
Vehkaniemi Holyday Estate
Motelli Tarjanteen Talo
2.5 out of 5
Virtaintie 35, Virrat
Hinta on 75 € per yö
0.16 km kaupungin keskustasta
3.8/5Good! (26 arvostelua)

"Vastaanotossa ystävällinen Juha selvitti mm. ovikoodin käytön perusteellisesti, huoneessa oli ihan kaikki tarpeellinen (olis sapuskaakin voinut halutessaan tehdä), tilat (myös yleiset) olivat puhtaat, tekstiilit uuden tuntuiset. Hinta-laatu-suhde oli erinomainen👌"…"

Arvosteltu 3.8.2019

Motelli Tarjanteen Talo
Jääskän Loma Chalet Seinäjoki
4 out of 5
Venekuja ja Lomakuja, Seinäjoki
Hae hinnat
50.28 km kaupungin keskustasta
4.8/5Exceptional! (4 arvostelua)
Kesäreissu 2018

"Mökki ja ympäristö olivat erittäin mukavat, olisi perheen kanssa viihdytty pidempäänkin."…"

Arvosteltu 1.8.2018

Jääskän Loma Chalet Seinäjoki
Lodge Kuumalla Putkella ja Saunalla
Hae hinnat
52.78 km kaupungin keskustasta
Lodge Kuumalla Putkella ja Saunalla
Vacation Home Lähesniemi in Ähtäri - 6 Persons, 1 Bedrooms
Address Provided by Property Manager, Ähtäri
Hae hinnat
45.73 km kaupungin keskustasta
Vacation Home Lähesniemi in Ähtäri - 6 Persons, 1 Bedrooms
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Virrat
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Virrat, Pirkanmaa

Hotellit Virroilla: Satojen järvien ja upean luonnon ympäröimä Virrat sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa. Virrat on erityisen suosittu matkakohde kesäisin, jolloin erilaiset tapahtumat houkuttelevat runsaasti matkalaisia kaupunkiin. Hotelleja Virroilta varatessa kannattaakin olla hyvissä ajoissa liikkeellä erityisesti kesäsesongin aikaan. Yöpyminen Virroilla ja kaupungin lähialueilla onnistuu mukavasti, etsit sitten budjettimajoitusta tai tasokkaampaa hotellia.

Matka Virroille

Matkustaminen Virroille onnistuu helpoiten autolla itse ajaen tai linja-autolla. Toinen erinomainen vaihtoehto matkustaa Virroille on pitkin Suomen sisämaavesistöjä joko omalla veneellä tai risteilyaluksilla. Kaupungilla ei ole omaa lentoasemaa, mutta lennot Virroille matkustettaessa onnistuvat esimerkiksi noin 110 kilometriä päässä sijaitsevalle Tampere-Pirkkalan lentoasemalle. Tampereelta voi matkustaa loppumatkan hotellille Virroilla esimerkiksi sisävesireittiä pitkin Runoilijan tiellä, mikäli haluaa tunnelmoida Suomen kauniin järviluonnon keskellä.

Kesäinen viikonloppu hotellissa Virroilla

Virroilla viettää helposti mukavan viikonloppuloman joko lapsien kanssa tai vain kahdestaan pienen kaupungin idyllisestä tunnelmasta nauttien. Halvat hotellit Virroille löytää helpoiten kesäsesongin ulkopuolella, mutta Virtain nähtyyksien joukossa kaunis järvien värittämä luonto on pääosassa, ja näin ollen paras aika matkustaa kaupunkiin on kesällä. Virrat on Suomen virallinen juhannuskaupunki, ja erilaiset kesätapahtumat takaavat mielenkiintoisen ja viihdyttävän loman kesäisessä kaupungissa. Oman maun mukaan voit varata hotellin Virroilta aivan ydinkeskustasta tai hieman kauempaa kauniin luonnon keskeltä. Vuokraamalla auton Virroilta kuljet helposti ja omalla aikataululla myös kauempana keskustasta sijaitsevien hotellien ja kaupungin nähtävyyksien välit.

Keskustassa sijaitsevilta hotelleilta on lyhyt matka Virtain laivarantaan, jossa sijaitsee vuonna 1908 valmistuneen höyrylaiva S/S Tarjanteen pysäkki. Tarjanteella on edelleen mahdollista risteillä kesäisin upeaa Runoilijan tietä pitkin Tampereelle saakka. Maisemien katselun lisäksi risteilyn aikana kannattaa tutustua höyrylaivan kiinnostaviin sisätiloihin, josta löytyy esimerkiksi Akseli Gallen-Kallelan suunnittelema ravintola. Vesi on voimakkaasti läsnä Virtain kaupungin muissakin suosituimmissa nähtävyyksissä. Luonnossa samoilusta kiinnostuneiden kannattaa lähteä tutustumaan noin viiden kilometrin päässä Virtain keskustasta sijaitseviin Torisevan rotkojärviin. Alueen jylhissä maisemissa kulkevan luontopolkuun tutustumisen jälkeen on mukava pysähtyä virvokkeille Lotta Svärd -järjestön alueelle vuonna 1936 perustamaan Kahvimajaan.

Mielenkiintoisten kulttuurikohteiden Virrat

Upean järviluonnon lisäksi Virroilta löytyy mielenkiintoista nähtävää myös kulttuurista ja historiasta kiinnostuneille matkalaisille. Alueen mielenkiintoiseen historiaan pääsee tutustumaan Virtain perinnekylässä, jossa monipuolinen matkailukeskus esittelee maatalous- ja metsätyöperinteitä. Perinnekylä sijaitsee historiallisesti arvokkaalla Marttisen saarella. Alueelta löytyy myös Herraskosken kanava, jossa tukinuiton historiaan voi tutustua kanavamuseossa. Perinnekylän museot ovat auki yleisölle kesäkaudella, jolloin alueella järjestetään myös paljon erilaisia tapahtumia. Kun valitset hotellin Virroilta, juuri sinua kiinnostavalta alueelta, pääset mielenkiintoisten kohteiden ja tapahtumien äärelle. Historian havinan voi tuntea myös Liedenpohjan kylämuseossa, josta löytyy vanhoja rakennuksia ja esineistöä, kuten arviolta 1800-luvun alkupuolelta peräisin oleva savutupa. Hieman erilaiseen elinkeino- ja työhistoriaan voi tutustua 1900-luvun alusta peräisin olevassa Killinkosken Wanhassa Tehtaassa. Nauhatehtaana toimineen rakennuksen on suunnitellut Josef Stenbäck. Wanhan Tehtaan alueelta löytyy myös esimerkiksi Suomen kameramuseo ja VPK:n Wanhan palokaluston näyttely. Taiteenystäville Virroilta löytyy runsaasti erilaisia taidegallerioita, joissa voi ihastella vaihtuvien näyttelyiden aarteita.

Taidegallerioiden lisäksi silmäniloa Virroilla tarjoavat useat eri aikakausilta olevat kirkot, joiden avulla voi tutustua kirkkoarkkitehtuurin muutoksiin. Virtain kirkko rakennettiin Antti Hakolan johdolla vuosina 1772–1774. Vuonna 1928 valmistunut Killinkosken kirkko on Suomen kuuluisimman kirkkoarkkitehdin Josef Stenbäckin suunnittelema. Uudempaa kirkkoarkkitehtuuria edustaa vuonna 2009 valmistunut Matias-kappeli. Kirkkoarkkitehtuuriin tutustumisen jälkeen on mukava istahtaa johonkin kaupungin keskustan kahviloista ja jatkaa mukavaa lomapäivää esimerkiksi ostosten parissa. Antoisan päivän päätteeksi saat rentoutua omassa rauhassasi, kun varaat hotellihuoneen Virroilta.

Voit tutustua kohteen Virrat hotellivalikoimaan Expedian sivuilla.

Voit etsiä kartan avulla hotellin haluamastasi kohteen Virrat kaupunginosasta.

Tai voit tarkastella suodattimien avulla hotelleja tietyllä alueella kohteessa Virrat, valitsemalla haluamasi teeman, hotelliketjun tai tähtiluokituksen kohteessa Virrat. Antamalla matkapäiväsi näet parhaat hotellitarjoukset kohteessa Virrat – niin kauan kuin niitä on vielä jäljellä!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras yöpymispaikka kohteessa Virrat?
Asiakastietoihimme perustuen Hotelli Tarjanteen majoitus on yksi parhaista vaihtoehdoista yöpymisellesi. Tässä hotellissa asiakkaiden käytössä on ravintola ja ilmainen langaton internetyhteys. Virrat Talo, Nukkuu 4 on toinen hyvä vaihtoehto majoitusliikkeeksi.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Virrat, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä! Useimmat hotellivaraukset ovat täysin hyvitettäviä, jos ne peruutetaan ennen kuin hotellin peruutusaika päättyy eli useimmissa tapauksissa 24–48 tuntia ennen saapumispäivää. Jos varauksesi ei ole hyvitettävä, saatat siitä huolimatta voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varauksen teosta. Lisää päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja valitse “ilmainen peruutusoikeus” -suodatin, niin löydät kohteen Virrat parhaat tarjoukset.
Mikä on paras hotelli perheille kohteessa Virrat?
Hotelli Tarjanteen majoitus on hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden, ja se on perheiden suosikki Expedian sivuilla. Myös alueella olevat nähtävyydet, kuten Himmaanmäen näköalatorni, sopii koko perheelle.
Mikä on paras lemmikkiystävällinen majoituspaikka kohteessa Virrat?
Hotelli Tarjanteen majoitus on lemmikkien kanssa matkustavien suosima hotelli. jossa asiakkaiden käytössä on ravintola ja keittonurkkaus huoneessa.
Mikä on paras yöpymispaikka rantalomalle kohteessa Virrat?
Hotelli Tarjanteen majoitus on loistava valinta rantalomalle. Virtain laivarannan uimaranta tai Keskustan ranta ovat loistavia vaihtoehtoja hyviä rantoja etsiville.
Mikä on paras hotelli golflomalle kohteessa Virrat?
Hotelli Tarjanteen majoitus on suosittu hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on lähellä sijaitseva golfkenttä ja keittonurkkaus huoneessa.

Hotellit Virrat - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle