Air France Halvat lennot Tukholma → Las Palmas (ARN→LPA)

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen yhdensuuntaisille lennoille ja 303 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.


❓ Matkustustiedote koronaviruksen (COVID-19) johdosta, kun lennot on varattu

✔️ Monet lentoyhtiöt lentävät alueille, joilla on paljon tartuntoja, ja varattujen lentojen muuttamista koskevat käytännöt voivat vaihdella. Päivämäärät ja kohteet vaihtelevat usein, kun tilanteesta saadaan uutta tietoa. Siksi on tärkeää, että matkustajat tarkistavat ajantasaiset tiedot suoraan lentoyhtiöiltä. Asiakaspalveluportaalissamme voit ottaa selvää, mitkä käytännöt koskevat lentoasi Tukholma –> Las Palmas.


❓ Paljonko maksaa lippu Arlanda (ARN) –> Ingenio (LPA) lentoyhtiöllä Air France?

✔️ Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen yhdensuuntaisille lennoille ja 303 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.


❓ Minä kuukautena lentolippu on halvin Arlanda (ARN) –> Ingenio (LPA) lentoyhtiöllä Air France?

✔️ Sivustolla Expedia.fi viimeisten 7 päivän aikana julkaistuista hinnoista halvin menolento oli ssa ja meno-paluu heinäkuussassa.


❓ Miten löydän halpoja lippuja lentoyhtiöltä Air France reitille Arlanda ARN –> Ingenio LPA?

✔️ Käytä Expedian interaktiivista kalenteria, josta näet halvimmat liput lentoyhtiöltä Air France (Arlanda ARN –> Ingenio LPA) matkustuspäiviäsi ympäröivien viikkojen aikana. Vertaa lentojen hintoja samankaltaisilla aikaväleillä ja hae halvin lippu muokkaamalla lähtö- ja paluupäiviä. Halvimmat päivät on korostettu vihreällä.

On mahdotonta taata, milloin hinnat ovat halvimmillaan, mutta tietojemme mukaan tällä hetkellä heinäkuussa on halvin kuukausi menopaluulennoille ja ssa on halvimmat yhdensuuntaiset hinnat. Lentoliput, joihin kuuluu yksi tai useampi välilasku, ovat joskus halvempia.


❓ Voinko muuttaa tai peruuttaa lentoyhtiön Air France lentoni reitillä Arlanda –> Ingenio?

✔️ Lentoyhtiöiden muutoksia ja peruutuksia koskevat käytännöt ja maksut vaihtelevat. On tärkeää tutustua matkasuunnitelmastasi löytyviin ehtoihin ja rajoituksiin. Suosittelemme "Ei muutosmaksuja" -suodattimen käyttämistä, jolloin näet joustavat lentoliput. Jotkin lentoyhtiöt veloittavat huomattavia maksuja, kun taas toiset ovat joustavampia. Basic Economy- tai Light Fare -liput eivät yleensä ole hyvitettäviä, mutta useimmat lentoyhtiöt sallivat ilmaisen peruutuksen tai muutoksen 24 tunnin sisällä varaamisesta. Lue lisää lentolipun muuttamisesta tai peruuttamisesta siirtymällä kohtaan "Matkani" ja valitsemalla "Muuta lentoa".


Tietoa reitistä Tukholma – Las Palmas

Lähtölentokenttä Arlanda
Kohdelentokenttä Gran Canaria
Välimatka 4 309 km
Keskimääräinen lentoaika 4 tuntia 57 minuuttia