Lufthansa Halvat lennot Tukholma → Split (ARN→SPU)

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen yhdensuuntaisille lennoille ja 229 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.


❓ Matkustustiedote koronaviruksen (COVID-19) johdosta, kun lennot on varattu

✔️ Monet lentoyhtiöt lentävät alueille, joilla on paljon tartuntoja, ja varattujen lentojen muuttamista koskevat käytännöt voivat vaihdella. Päivämäärät ja kohteet vaihtelevat usein, kun tilanteesta saadaan uutta tietoa. Siksi on tärkeää, että matkustajat tarkistavat ajantasaiset tiedot suoraan lentoyhtiöiltä. Asiakaspalveluportaalissamme voit ottaa selvää, mitkä käytännöt koskevat lentoasi Tukholma –> Split.


❓ Paljonko maksaa lippu Arlanda (ARN) –> Kaštela (SPU) lentoyhtiöllä Lufthansa?

✔️ Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen yhdensuuntaisille lennoille ja 229 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.


❓ Minä kuukautena lentolippu on halvin Arlanda (ARN) –> Kaštela (SPU) lentoyhtiöllä Lufthansa?

✔️ Sivustolla Expedia.fi viimeisten 7 päivän aikana julkaistuista hinnoista halvin menolento oli ssa ja meno-paluu heinäkuussassa.


❓ Miten löydän halpoja lippuja lentoyhtiöltä Lufthansa reitille Arlanda ARN –> Kaštela SPU?

✔️ Käytä Expedian interaktiivista kalenteria, josta näet halvimmat liput lentoyhtiöltä Lufthansa (Arlanda ARN –> Kaštela SPU) matkustuspäiviäsi ympäröivien viikkojen aikana. Vertaa lentojen hintoja samankaltaisilla aikaväleillä ja hae halvin lippu muokkaamalla lähtö- ja paluupäiviä. Halvimmat päivät on korostettu vihreällä.

On mahdotonta taata, milloin hinnat ovat halvimmillaan, mutta tietojemme mukaan tällä hetkellä heinäkuussa on halvin kuukausi menopaluulennoille ja ssa on halvimmat yhdensuuntaiset hinnat. Lentoliput, joihin kuuluu yksi tai useampi välilasku, ovat joskus halvempia.


❓ Voinko muuttaa tai peruuttaa lentoyhtiön Lufthansa lentoni reitillä Arlanda –> Kaštela?

✔️ Lentoyhtiöiden muutoksia ja peruutuksia koskevat käytännöt ja maksut vaihtelevat. On tärkeää tutustua matkasuunnitelmastasi löytyviin ehtoihin ja rajoituksiin. Suosittelemme "Ei muutosmaksuja" -suodattimen käyttämistä, jolloin näet joustavat lentoliput. Jotkin lentoyhtiöt veloittavat huomattavia maksuja, kun taas toiset ovat joustavampia. Basic Economy- tai Light Fare -liput eivät yleensä ole hyvitettäviä, mutta useimmat lentoyhtiöt sallivat ilmaisen peruutuksen tai muutoksen 24 tunnin sisällä varaamisesta. Lue lisää lentolipun muuttamisesta tai peruuttamisesta siirtymällä kohtaan "Matkani" ja valitsemalla "Muuta lentoa".


Tietoa reitistä Tukholma – Split

Lähtölentokenttä Arlanda
Kohdelentokenttä Split
Välimatka 1 784 km
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 45 minuuttia