Lufthansa Halvat lennot Helsinki → Montreal (HEL→YUL)

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 540 € yhdensuuntaisille lennoille ja menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.


❓ Matkustustiedote koronaviruksen (COVID-19) johdosta, kun lennot on varattu

✔️ Monet lentoyhtiöt lentävät alueille, joilla on paljon tartuntoja, ja varattujen lentojen muuttamista koskevat käytännöt voivat vaihdella. Päivämäärät ja kohteet vaihtelevat usein, kun tilanteesta saadaan uutta tietoa. Siksi on tärkeää, että matkustajat tarkistavat ajantasaiset tiedot suoraan lentoyhtiöiltä. Asiakaspalveluportaalissamme voit ottaa selvää, mitkä käytännöt koskevat lentoasi Helsinki –> Montreal.


❓ Paljonko maksaa lippu Helsinki (HEL) –> Montreal (YUL) lentoyhtiöllä Lufthansa?

✔️ Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 540 € yhdensuuntaisille lennoille ja menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.


❓ Minä kuukautena lentolippu on halvin Helsinki (HEL) –> Montreal (YUL) lentoyhtiöllä Lufthansa?

✔️ Sivustolla Expedia.fi viimeisten 7 päivän aikana julkaistuista hinnoista halvin menolento oli heinäkuussassa ja meno-paluu ssa.


❓ Miten löydän halpoja lippuja lentoyhtiöltä Lufthansa reitille Helsinki HEL –> Montreal YUL?

✔️ Käytä Expedian interaktiivista kalenteria, josta näet halvimmat liput lentoyhtiöltä Lufthansa (Helsinki HEL –> Montreal YUL) matkustuspäiviäsi ympäröivien viikkojen aikana. Vertaa lentojen hintoja samankaltaisilla aikaväleillä ja hae halvin lippu muokkaamalla lähtö- ja paluupäiviä. Halvimmat päivät on korostettu vihreällä.

On mahdotonta taata, milloin hinnat ovat halvimmillaan, mutta tietojemme mukaan tällä hetkellä on halvin kuukausi menopaluulennoille ja heinäkuussassa on halvimmat yhdensuuntaiset hinnat. Lentoliput, joihin kuuluu yksi tai useampi välilasku, ovat joskus halvempia.


❓ Voinko muuttaa tai peruuttaa lentoyhtiön Lufthansa lentoni reitillä Helsinki –> Montreal?

✔️ Lentoyhtiöiden muutoksia ja peruutuksia koskevat käytännöt ja maksut vaihtelevat. On tärkeää tutustua matkasuunnitelmastasi löytyviin ehtoihin ja rajoituksiin. Suosittelemme "Ei muutosmaksuja" -suodattimen käyttämistä, jolloin näet joustavat lentoliput. Jotkin lentoyhtiöt veloittavat huomattavia maksuja, kun taas toiset ovat joustavampia. Basic Economy- tai Light Fare -liput eivät yleensä ole hyvitettäviä, mutta useimmat lentoyhtiöt sallivat ilmaisen peruutuksen tai muutoksen 24 tunnin sisällä varaamisesta. Lue lisää lentolipun muuttamisesta tai peruuttamisesta siirtymällä kohtaan "Matkani" ja valitsemalla "Muuta lentoa".


Tietoa reitistä Helsinki – Montreal

Lähtölentokenttä Helsinki-Vantaa
Kohdelentokenttä Pierre Elliott Trudeaun kansainvälinen lentoasema
Liikennöivät lentoyhtiöt Air Canada, Air France, American Airlines, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Finnair, KLM, Lufthansa, SAS, TAP Portugal, United
Välimatka 6 133 km
Suosittu lentoyhtiö Air Canada