Halvat lennot: Kajaani

Lennot: Kajaani

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen yhdensuuntaisille lennoille ja 309 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair

Suosituimmat hotellit – Kajaani

Karolineburg Manor House Hotel
3 out of 5
Karoliinantie 8, Kajaani, 87250
Hinta on 106 € per yö ajalle 8. lokak. viiva 9. lokak.
Yövy tässä 3 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Kajaani. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja saunasta. Lähellä ...
4,3/5 Excellent! (133 arvostelua)
Original Sokos Hotel Valjus
4 out of 5
Kauppakatu 20, Kajaani, 87100
Hinta on 134 € per yö ajalle 4. marrask. viiva 5. marrask.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Kajaani. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja huonepalvelusta. ...
3,8/5 Good! (148 arvostelua)
Scandic Kajanus
3.5 out of 5
Koskikatu 3, Kajaani, 87200
Hinta on 127 € per yö ajalle 27. lokak. viiva 28. lokak.
Yövy tässä 3,5 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Kajaani. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ilmaisesta pysäköinnistä. ...
3,8/5 Good! (405 arvostelua)
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Kajaani – tietoja lentoasemasta

Lentoasemalta Kajaani lennät halvalla lukuisiin suosittuihin matkakohteisiin käyttämättä lomabudjetista liian suurta osaa. Rahaa jää siis enemmän käytettäväksi itse kohteessa. Lentoyhtiöiden ja reittien selaaminen Expedian käyttäjäystävällisten sivustojen avulla on helppoa, etsitpä sitten suoria lentoja tai välilaskullisia reittejä. Syöttämällä haluamasi päivämäärät ja ajat saat näkyviin useiden lentoyhtiöiden lennot selkeästi, jolloin näet helposti, lentääkö suosimasi lentoyhtiö lentoasemalta Kajaani vai sopiiko kenties jokin toinen lähtöasema suunnitelmiisi paremmin. Expedia vertaa saatavilla olevia hintoja ja lentoaikoja, jolloin voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen matkatarjouksen esimerkiksi lentoasemalta Kajaani, KAJ. Varattuasi parhaat mahdolliset lennot voit rentoutua ja nauttia lomasi suunnittelusta.

Matkustaminen lentoasemalle Kajaani

Voit matkustaa lentoasemalle Kajaani eri tavoin. Aiotko ajaa lentoasemalle kohteesta Kajaani tai kauempaa? Tarkista lentoaseman verkkosivustoilta tai online-karttojen avulla, mikä on helpoin ja nopein tapa päästä perille. Voit myös ottaa selvää taksipalveluista ja niiden hinnoista lentoasemalle. Matkustaisitko lentoasemalle mieluummin bussilla? Tarkista etukäteen bussin pysähtymispaikka ja sen etäisyys lentoaseman pääalueesta, jotta osaat arvioida tarvittavan ajan matkatavaroiden lähtöselvityspisteeseen siirtymiseen.

Huomioitavat asiat matkustaessasi lentoasemalta Kajaani, KAJ

Aiotko tehdä ostoksia ennen koneeseen nousua? Kannattaa tutustua lentoaseman Kajaani sivustoihin, joilta näet matkustajille tarjolla olevat kaupat. Näin saat varmasti tarvitsemasi kosmetiikkatuotteet, vaatteet ja asusteet. Sivustoilta voit tarkistaa myös lentoasemalla sijaitsevat ravintolat ja baarit, joissa on mukava rentoutua ja nauttia kevyt välipala tai tukevampi ateria ennen lähtöportille siirtymistä. Jos olet palaamassa kohteeseen Kajaani matkasi jälkeen, kannattaa tutustua etukäteen tarjolla oleviin paluureitteihin ja aikatauluihin. Tutustumalla huolellisesti etukäteen Expedian tarjoamiin lentoihin kohteesta Kajaani KAJ ja varaamalla matkan hyvissä ajoin voit säästää tuntuvasti rahaa.

Kajaani – tietoja lentoasemasta
LähtölentokenttäKajaani
Lähtölentokentän IATA-koodiKAJ
LähtökaupunkiKajaani