Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Ålesundin akvaario

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Ålesundin akvaario. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Ålesundin akvaario, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Ålesundin akvaario paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Ålesundin akvaario upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Ålesundin akvaario? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Ålesundin akvaario lähellä kohdetta Ålesundin akvaario. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Ålesundin akvaario, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 210 majoitusliikettä kohteen Ålesundin akvaario lähellä
Hotel 1904 112 €
Hotel 1904

Hotel 1904

8 Løvenvoldgata, Ålesund, Ålesund
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Alesund Museum (museo) ja Jugendstilsenteret sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Color Line -stadion ja Sunnmøre Museum ovat myös 10 kilometrin päässä.

  Hotel Brosundet 156 €
  Hotel Brosundet

  Hotel Brosundet

  Apotekergata 5, Ålesund
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Jugendstilsenteret ja Alesundin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Alesund Museum (museo) ja Parkenin kulttuuritalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Quality Hotel Waterfront Alesund 144 €
   Quality Hotel Waterfront Alesund

   Quality Hotel Waterfront Alesund

   Nedre Strandgate 25-27, Ålesund
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Alesundin kirkko ja Jugendstilsenteret sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Alesund Museum (museo) ja Ålesundin lauttaterminaali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Quality Hotel Ålesund 153 €
    Quality Hotel Ålesund

    Quality Hotel Ålesund

    Sorenskriver Bulls Gate 7, Ålesund, More og Romsdal
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ålesundin lauttaterminaali, Parkenin kulttuuritalo ja Alesund Museum (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Jugendstilsenteret ja Akslan näköalapaikka ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Parken 149 €
     Scandic Parken

     Scandic Parken

     Storgata 16, Ålesund
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Parkenin kulttuuritalo ja Alesund Museum (museo) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Ålesundin lauttaterminaali ja Jugendstilsenteret ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Noreg 105 €
      Hotel Noreg

      Hotel Noreg

      Kongensgate 27, Ålesund
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Ålesundin lauttaterminaali, Parkenin kulttuuritalo ja Alesund Museum (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jugendstilsenteret ja Akslan näköalapaikka ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Scandic Ålesund 148 €
       Scandic Ålesund

       Scandic Ålesund

       Molovegen 6, Ålesund
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Jugendstilsenteret, Alesundin kirkko ja Alesund Museum (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parkenin kulttuuritalo ja Ålesundin lauttaterminaali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        First Hotel Atlantica 137 €
        First Hotel Atlantica

        First Hotel Atlantica

        Rasmus Ronnebergsgate 4, Ålesund
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Jugendstilsenteret ja Alesund Museum (museo) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parkenin kulttuuritalo ja Alesundin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.