Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Ålesundin akvaario

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Ålesundin akvaario. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Ålesundin akvaario, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Ålesundin akvaario paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Ålesundin akvaario upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Ålesundin akvaario? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Ålesundin akvaario lähellä kohdetta Ålesundin akvaario. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Ålesundin akvaario, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 137 majoitusliikettä kohteen Ålesundin akvaario lähellä
Hotel Brosundet 129 €
Hotel Brosundet

Hotel Brosundet

Apotekergata 5, Ålesund
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Jugendstilsenteret ja Alesundin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Alesund Museum (museo) ja Parkenin kulttuuritalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Quality Hotel Waterfront Alesund 99 €
  Quality Hotel Waterfront Alesund

  Quality Hotel Waterfront Alesund

  Nedre Strandgate 25-27, Ålesund
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Alesundin kirkko ja Jugendstilsenteret sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Alesund Museum (museo) ja Ålesundin lauttaterminaali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Quality Hotel Ålesund 106 €
   Quality Hotel Ålesund

   Quality Hotel Ålesund

   Sorenskriver Bulls Gate 7, Ålesund, More og Romsdal
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ålesundin lauttaterminaali, Parkenin kulttuuritalo ja Alesund Museum (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Jugendstilsenteret ja Akslan näköalapaikka ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Parken 101 €
    Scandic Parken

    Scandic Parken

    Storgata 16, Ålesund
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Parkenin kulttuuritalo ja Alesund Museum (museo) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Ålesundin lauttaterminaali ja Jugendstilsenteret ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Ålesund 80 €
     Scandic Ålesund

     Scandic Ålesund

     Molovegen 6, Ålesund
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Jugendstilsenteret ja Alesundin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Alesund Museum (museo) ja Parkenin kulttuuritalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      First Hotel Atlantica 92 €
      First Hotel Atlantica

      First Hotel Atlantica

      Rasmus Ronnebergsgate 4, Ålesund
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Jugendstilsenteret ja Alesund Museum (museo) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parkenin kulttuuritalo ja Alesundin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel 1904 110 €
       Hotel 1904

       Hotel 1904

       8 Løvenvoldgata, Ålesund, Ålesund
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Alesund Museum (museo) ja Jugendstilsenteret sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Color Line -stadion ja Sunnmøre Museum ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Thon Hotel Ålesund 101 €
        Thon Hotel Ålesund

        Thon Hotel Ålesund

        Kongensgate 27, Ålesund
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Ålesundin lauttaterminaali, Parkenin kulttuuritalo ja Alesund Museum (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jugendstilsenteret ja Akslan näköalapaikka ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.