Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Alicanten nykytaiteen museo

Näe taideaarteita Picassolta, Dalílta ja Mirólta sekä 1900-luvun tunnettujen kansainvälisten taiteilijoiden töitä tässä rakennuksessa, joka on yksi kaupungin vanhimmista.

Vaikka Alicante museot jäävät usein Madridin ja Barcelonan suurempien taidegallerioiden varjoon, kaupungissa on yksi tärkeimmistä espanjalaisen 1900-luvun taiteen kokoelmista: Alicanten nykytaiteen museo (Museo de Arte Contemporáneo de Alicante, MACA). MACA on ollut tärkeä osa Alicanten kulttuurielämää vuodesta 1977. Vuonna 2011 tehtyjen laajojen korjaustöiden jälkeen museossa on nyt kolme pysyvää näyttelyä. Yli 800 teosta sisältävässä galleriassa kannattaa viettää kokonainen iltapäivä, ja se on mainio paikka paeta hellettä kuumana 

Taiteen ystävät ihastuvat museoon, ja arkkitehtuurista kiinnostuneet arvostavat sitä, miten Alicanten vanhin rakennus on muunnettu nykyaikaiseksi mestariteokseksi. MACA sijaitsee vuodelta 1685 peräisin olevassa Asegurada-rakennuksessa. Vuosisatojen saatossa rakennus on ollut viljavarastona, vankilana ja kouluna. Sol Madridejos ja Juan Carlos Sancho loivat rakennuksesta upean nykyarkkitehtuurin taidonnäytteen.

Tutustu museon pysyviin kokoelmiin, kuten suosittuun ja laajaan 1900-luvun taidetta esittelevään näyttelyyn. Kokoelmassa, kuten myös koko museossa, paino on espanjalaisessa taiteessa, ja museossa on joidenkin Espanjan tunnetuimpien taiteilijoiden töitä. Näe esimerkiksi Pablo Picasson, Joan Mirón, Salvador Dalín ja Juan Grisin merkittävimpiä teoksia. Edustettuna on myös joukko kansainvälisiä taiteilijoita, kuten Francis Bacon ja Georges Braque. 

Kolmannessa kerroksessa on geometrisiä maalauksia, liikkuvia veistoksia ja Espanjan merkittävimmän kineettistä taidetta tekevän taiteilijan, Eusebio Semperen, installaatioita. Näe myös Juana Francés -kokoelma, jossa on yli 100 tämän kuuluisan alicantelaisen taiteilijan maalausta ja luonnosta.

MACA on Alicanten taide- ja designmaailman keskus, ja siellä järjestetään usein myös konsertteja, elokuvailtoja, seminaareja ja työpajoja. Nämä tapahtumat ovat mainio tapa tutustua paikallisiin ihmisiin ja jopa tavata paikallisia taiteilijoita. Tarkista tapahtumat museon verkkosivuilta. 

MACA sijaitsee Alicanten vanhassakaupungissa, joten sinne on helppo saapua jalkaisin useimmilta alueilta. Autoilijat löytävät lähistön kaduilta maksullisia pysäköintipaikkoja. Museo on suljettu maanantaisin ja joinakin juhlapyhinä. Museoon ei ole pääsymaksua.


Alueen Alicanten nykytaiteen museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 327 majoitusliikettä kohteen Alicanten nykytaiteen museo lähellä
Melia Alicante 107 €
Melia Alicante

Melia Alicante

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Postiguetin uimaranta ja Alicanten kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Mercado Central (markkinat) ja Alicanten härkätaisteluareena ovat myös 2 kilometrin päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

  Eurostars Lucentum 43 €
  Eurostars Lucentum

  Eurostars Lucentum

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Mercado Central (markkinat) ja Alicanten härkätaisteluareena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Alicanten satama ja Postiguetin uimaranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   TRYP Ciudad de Alicante Hotel 53 €
   TRYP Ciudad de Alicante Hotel

   TRYP Ciudad de Alicante Hotel

     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Gravina-taidemuseo ja Alicanten satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Postiguetin uimaranta ja Mercado Central (markkinat) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

    La Milagrosa Bed & Breakfast 50 €
    La Milagrosa Bed & Breakfast

    La Milagrosa Bed & Breakfast

      
     1.0 kautta 5.0 Tähteä

     Alicanten nykytaiteen museo ja Alicanten kaupungintalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä matkakodista. Alicanten satama ja Postiguetin uimaranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Hospes Amerigo 135 €
     Hotel Hospes Amerigo

     Hotel Hospes Amerigo

       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Alicanten kaupungintalo ja Alicanten satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Postiguetin uimaranta ja Mercado Central (markkinat) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Sercotel Spa Porta Maris 90 €
      Hotel Sercotel Spa Porta Maris

      Hotel Sercotel Spa Porta Maris

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Casino Mediterráneo ja Postiguetin uimaranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Alicanten satama ja Mercado Central (markkinat) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Maya 45 €
       Hotel Maya

       Hotel Maya

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Plaza Mar 2 (ostoskeskus), Postiguetin uimaranta ja Santa Barbaran linna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Alicanten satama ja Alicanten härkätaisteluareena ovat myös 2 kilometrin päässä.

        TRYP Alicante Gran Sol Hotel 72 €
        TRYP Alicante Gran Sol Hotel

        TRYP Alicante Gran Sol Hotel

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Explanada de Espana ja Alicanten satama sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Postiguetin uimaranta ja Mercado Central (markkinat) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.