Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Alicanten nykytaiteen museo

Näe taideaarteita Picassolta, Dalílta ja Mirólta sekä 1900-luvun tunnettujen kansainvälisten taiteilijoiden töitä tässä rakennuksessa, joka on yksi kaupungin vanhimmista.

Vaikka Alicante museot jäävät usein Madridin ja Barcelonan suurempien taidegallerioiden varjoon, kaupungissa on yksi tärkeimmistä espanjalaisen 1900-luvun taiteen kokoelmista: Alicanten nykytaiteen museo (Museo de Arte Contemporáneo de Alicante, MACA). MACA on ollut tärkeä osa Alicanten kulttuurielämää vuodesta 1977. Vuonna 2011 tehtyjen laajojen korjaustöiden jälkeen museossa on nyt kolme pysyvää näyttelyä. Yli 800 teosta sisältävässä galleriassa kannattaa viettää kokonainen iltapäivä, ja se on mainio paikka paeta hellettä kuumana 

Taiteen ystävät ihastuvat museoon, ja arkkitehtuurista kiinnostuneet arvostavat sitä, miten Alicanten vanhin rakennus on muunnettu nykyaikaiseksi mestariteokseksi. MACA sijaitsee vuodelta 1685 peräisin olevassa Asegurada-rakennuksessa. Vuosisatojen saatossa rakennus on ollut viljavarastona, vankilana ja kouluna. Sol Madridejos ja Juan Carlos Sancho loivat rakennuksesta upean nykyarkkitehtuurin taidonnäytteen.

Tutustu museon pysyviin kokoelmiin, kuten suosittuun ja laajaan 1900-luvun taidetta esittelevään näyttelyyn. Kokoelmassa, kuten myös koko museossa, paino on espanjalaisessa taiteessa, ja museossa on joidenkin Espanjan tunnetuimpien taiteilijoiden töitä. Näe esimerkiksi Pablo Picasson, Joan Mirón, Salvador Dalín ja Juan Grisin merkittävimpiä teoksia. Edustettuna on myös joukko kansainvälisiä taiteilijoita, kuten Francis Bacon ja Georges Braque. 

Kolmannessa kerroksessa on geometrisiä maalauksia, liikkuvia veistoksia ja Espanjan merkittävimmän kineettistä taidetta tekevän taiteilijan, Eusebio Semperen, installaatioita. Näe myös Juana Francés -kokoelma, jossa on yli 100 tämän kuuluisan alicantelaisen taiteilijan maalausta ja luonnosta.

MACA on Alicanten taide- ja designmaailman keskus, ja siellä järjestetään usein myös konsertteja, elokuvailtoja, seminaareja ja työpajoja. Nämä tapahtumat ovat mainio tapa tutustua paikallisiin ihmisiin ja jopa tavata paikallisia taiteilijoita. Tarkista tapahtumat museon verkkosivuilta. 

MACA sijaitsee Alicanten vanhassakaupungissa, joten sinne on helppo saapua jalkaisin useimmilta alueilta. Autoilijat löytävät lähistön kaduilta maksullisia pysäköintipaikkoja. Museo on suljettu maanantaisin ja joinakin juhlapyhinä. Museoon ei ole pääsymaksua.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 190 majoitusliikettä kohteen Alicanten nykytaiteen museo lähellä
Melia Alicante 164 €
Melia Alicante

Melia Alicante

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Alicanten satama ja Postiguetin uimaranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Alicanten kaupungintalo ja Mercado Central (markkinat) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

  Eurostars Centrum Alicante 65 €
  Eurostars Centrum Alicante

  Eurostars Centrum Alicante

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   El Corte Ingles-ostoskeskus, Alicanten satama ja Mercado Central (markkinat) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Postiguetin uimaranta ja Alicanten härkätaisteluareena ovat myös 2 kilometrin päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Hospes Amerigo 193 €
   Hotel Hospes Amerigo

   Hotel Hospes Amerigo

     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Alicanten kaupungintalo ja Alicanten satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Postiguetin uimaranta ja Mercado Central (markkinat) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    Eurostars Lucentum 76 €
    Eurostars Lucentum

    Eurostars Lucentum

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Mercado Central (markkinat) ja Alicanten härkätaisteluareena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Alicanten satama ja Postiguetin uimaranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Sercotel Spa Porta Maris 161 €
     Hotel Sercotel Spa Porta Maris

     Hotel Sercotel Spa Porta Maris

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Casino Mediterráneo ja Postiguetin uimaranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Alicanten satama ja Mercado Central (markkinat) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Maya 80 €
      Hotel Maya

      Hotel Maya

        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Plaza Mar 2 (ostoskeskus), Postiguetin uimaranta ja Santa Barbaran linna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Alicanten satama ja Alicanten härkätaisteluareena ovat myös 2 kilometrin päässä.

       La Milagrosa Bed & Breakfast 50 €
       La Milagrosa Bed & Breakfast

       La Milagrosa Bed & Breakfast

         
        1.0 kautta 5.0 Tähteä

        Alicanten nykytaiteen museo ja Alicanten kaupungintalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä matkakodista. Alicanten satama ja Postiguetin uimaranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Méndez Núñez 71 €
        Hotel Méndez Núñez

        Hotel Méndez Núñez

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         San Nicolasin katedraali, Alicanten satama ja Mercado Central (markkinat) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Postiguetin uimaranta ja Alicanten härkätaisteluareena ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.