Altafulla

Matkaopas
Upea hiekkaranta, vuoristoisia luontomaisemia, roomalaisia raunioita ja keskiaikaisia muureja – Altafullassa on puitteet todella monenlaiseen lomailuun.

Aurinkoinen Altafullan kaupunki sijaitsee Välimeren rannikolla, Tarragonan maakunnassa. Kaupunki sijaitsee erittäin kiehtovassa kohdassa rannikkoa, minkä myötä tarjolla on huikea kattaus sekä historiaa että luontoa. Luonnonystävien ehdoton ykköskohde on aivan kaupungin liepeillä sijaitsevan Gaià-joen suulla sijaitseva kosteikoista koostuva luonnonsuojelualue. Alueelle kannattaa ottaa mukaan kiikarit, sillä se on todellinen muuttolintujen keidas.

Jos jätät lintubongauksen mieluummin muille, ei hätää – matka Altafullaan jää taatusti mieleen muistakin syistä. Jos haluat ennen muuta rentoutua ja uida, voit suunnata Altafullan uimarannalle, jolla tarjolla on kullankeltaista hiekkaa ja täydellisen lämpöinen uimavesi. Kun kaipaat hieman varjoa, voit suunnata rantaa reunustavalle Carrer Botigues de Mar -kadulle, jolla pääset näkemään 1700-luvulta peräisin olevia, aiemmin kalojen varastointiin käytettyjä rakennuksia. Nykyisin monet niistä on remontoitu majoituskäyttöön.

Jonkin matkaa rannalta pohjoiseen sijaitsee puolestaan kaupungin keskuspaikka, Plaça del Poun aukio. Aukiota vahtii hienolla pylväshallilla varustettu kaupungintalo, minkä lisäksi sen läheisyydessä on myös useita muita historiallisesti arvokkaita rakennuksia. Myös kaupungin laidoilla on tarjolla runsaasti historiallisia nähtävyyksiä. Yksi näistä on kaupunkia ympäröivä, hyvin säilynyt keskiaikainen muuri. Yksikään viikonloppumatka Altafullaan ei ole täydellinen ilman vierailua kaupungin laidalla sijaitsevilla roomalaisen Villa dels Muntsin raunioilla. Niiden kiehtova historia ulottuu aina ajanlaskumme ensimmäisiin vuosiin asti.

Montserrat d’Altafullan linna on hieman uudempaa tekoa. Tämän upean linnan nykyiset, todella hyvin säilyneet rakennukset ovat peräisin 1600-luvulta. Linna on yksityisomistuksessa, mutta kaupunki järjestää sen tiloissa esimerkiksi kamarimusiikkikonsertteja. Näiden yhteydessä myös turisteilla on mahdollisuus päästä kurkistamaan linnan sisälle. Jos haluat varmistaa, että matkaasi Altafullaan sisältyy myös tämä kohde, tarkista kaupungin tapahtumakalenteri ja varaa matkat Altafullaan sen mukaan.

Kun kaipaat hiljaisuutta ja rauhaa, sitä tarjoaa puolestaan Sant Martín kirkko. Tämä 1701–1705 rakennettu kirkko jakautuu kolmeen osaan, ja siinä on latinalaisen ristin mallinen pohjarakenne. Erityisen mielenkiintoisia ovat kirkon sisällä olevat kappelit ja krypta.

Varaa halpa matka Altafullaan jo tänään – parempaa kohdetta et Välimeren rannoilta löydä!

Hotel Gran Claustre Restaurant & Spa
Hotel Gran Claustre Restaurant & Spa
4 out of 5
Carrer del Cup, 2, Altafulla, 43893
Hinta on 109 € per yö ajalle 9. lokak. viiva 10. lokak.
Yövy tässä 4 tähden ylellisessä hotellissa kohteessa Altafulla. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja täyden palvelun kylpylästä. Asiakkaamme ...
4,2/5 Excellent! (103 arvostelua)
"El hotel está bien y tiene su encanto pero por el precio y las estrellas podría tener mayores prestaciones en las habitaciones El desayuno no costaría que el zumo de naranja fuera natural y no de Granini"

Arvosteltu 14.9.2022

Altafulla Mar Hotel
Altafulla Mar Hotel
4 out of 5
Via Augusta, 13-21, Altafulla, 43893
Hinta on 112 € per yö ajalle 6. marrask. viiva 7. marrask.
Yövy tässä 4 tähden perheille sopivassa hotellissa kohteessa Altafulla. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, 3 ravintolasta ja 2 baarista/loungesta. Asiakkaamme ...
4,5/5 Wonderful! (173 arvostelua)
Great stay at Altafulla Mar Hotel
"We arrived late in the evening and were welcomed by friendly staff who handled the check-in smoothly and ensured we made it to the dinner after a long day of traveling. The general vibe was nice and relaxed and the pool area was great for playing in the water and even swimming. The gym room could ..."

Arvosteltu 27.6.2022

May Altafulla Beach Boutique Hotel
May Altafulla Beach Boutique Hotel
4 out of 5
Camí del Prat, 58-60, Altafulla, Tarragona, 43893
Yövy tässä 4 tähden hotellissa kohteessa Altafulla. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ulkouima-altaasta. Lähellä sijaitsee Altafullan ...
5/5 Exceptional! (11 arvostelua)
"Een fantastisch hotel!!!"

Arvosteltu 6.7.2022

Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Ibersol SPA Aqquaria
Ibersol SPA Aqquaria
3.5 out of 5
c. Camí de les Pascuales 1, Salou, 43840
Yövy tässä 3,5 tähden kylpylälomalle soveltuvassa huoneistohotellissa kohteessa Salou. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ulkouima-altaasta ja täyden palvelun ...
3,7/5 Good! (243 arvostelua)
"Kiva paikka, mainio hintalaatu suhde."

Arvosteltu 22.11.2018

Atenea Park - Suites Apartments
Atenea Park - Suites Apartments
3 out of 5
C/ Juan Sebastian el Cano , n 4, Vilanova I la Geltru, 08800
Yövy tässä 3 tähden rannalla sijaitsevassa huoneistohotellissa kohteessa Vilanova I la Geltru. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ulkouima-altaasta ja aamiaisesta. ...
4,4/5 Excellent! (621 arvostelua)
Passeli apartomentos
"Tuulisella kelillä hotellin suojaisalla altaalla upea paikka auringon ottoon. Kylpyhuoneeseen sijoitettu kaikki tarvittava, tosi tiiviisti. Vaikka apartomentos samassa yhteydessä myös toimima ravintola, sieltä saa aamupalaa ja/tai päivällistä. Ravintolan paikallisten pizzassa enemmän juustoa kuin ..."

Arvosteltu 24.4.2016

Blaumar Hotel Salou
Blaumar Hotel Salou
4 out of 5
C/ Joan Miarnau Ciurana, 4, Paseo Jaime I s/n, Salou, 43840
Yövy tässä 4 tähden rannalla sijaitsevassa huoneistohotellissa kohteessa Salou. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ulkouima-altaasta ja 2 ravintolasta. Asiakkaamme ...
4,2/5 Very Good! (293 arvostelua)
Hyvä kolmen tähden hotelliksi
"Blaumar Salou on ihan ok hotelli, jos ei odota mainostettua neljän tähden tasoa. Oikeampi tähtimäärä olisi lähempänä kolmea. Erityisesti henkilökunnan palvelutaso ja ruokailut vetivät tasoa alemmas. Asiakkaan kysymyksiin ei osattu vastata, pompoteltiin henkilöltä toiselle ja itse joutui selvittämään ..."

Arvosteltu 12.7.2016

Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet

Kohteen Altafulla lähellä sijaitsevat kaupungit