COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Amman
Matkaopas

Amman johon kuuluu kaupunki, maisemat ja yökuvat

Varaa loma Ammanissa Jordanian pääkaupungissa ja nauti sen vilkkaasta taide- ja kahvilakulttuurista sekä Lähi-idän merkittävimpiin kuuluvista muinaisista raunioista.

Amman on yksi maailman vanhimmista edelleen asutetuista kaupungeista. Nykyään se on eläväinen ja monikulttuurinen metropoli, jossa ikivanhat nähtävyydet ja moderni kaupunkikulttuuri sekoittuvat aivan erityisellä tavalla. Ammanin yhdeksäntuhatta vuotta vanha historia näkyy kaikkialla kaupungissa. Sateenkaarenkaduksi kutsutulla jalankulkijoille ystävällisellä alueella näet, kuinka paikalliset nauttivat kaupungin kahviloista ja kulttuurielämästä.

Ammanin keskustassa sen sijaan kohtaat perinteistä Lähi-idän katuelämää. Matka Ammaniin ei ole täydellinen ilman vierailua Al-Sukkarin souk-torilla, josta löydät hedelmiä ja mausteita. Sieltä kannattaa jatkaa tutkimaan Saqf As Saylin torin käyttöesineiden, korujen ja vaatteiden valikoimaa. Jos etsit kansainvälisten merkkien vaatteita, suuntaa Wakalat-kadun putiikkeihin.

Ammanin linnake on vaikuttava arkeologinen alue, jossa voit kulkea neoliittiseltä, roomalaiselta, bysanttilaiselta ja umaijadien dynastian kaudelta peräisin olevien raunioiden lomassa.

Roomalaisen teatterin lavalla seistessäsi voit ihastella toiselta vuosisadalta peräisin olevan 6000-paikkaisen amfiteatterin uskomatonta insinöörityötä. Nykyään teatteri on paikka, jonne paikalliset tulevat tapaamaan toisiaan ja rentoutumaan.

Kaupungin länsipuolella sijaitsee Kuningas Husseinin Bin Talal -moskeija, joka on Jordanian suurin islaminuskon pyhättö. Moskeijan arkkitehtuuri edustaa roomalaisia ja persialaisia vaikutteita yhdistelevää umaijadi-tyyliä, josta näkyy esimerkkejä kaikkialla kaupungissa.

Jabal Ammanin kaupunginosan Sateenkaarenkatu ja Jabel Al Weibdehin alue ovat paikkoja, joissa tuntuu nykyaikaisen ja kosmopoliittisen Ammanin syke. Jos kaipaat taidetta, suuntaa Darat al-Fununin museoon tai Jordanian kansalliseen taidegalleriaan. Jordanian museossa voit syventää tietojasi Jordanian historiasta ja Hašhemien kuninkaallisesta perheestä. Lähde luonnon helmaan samoilemaan Kuningas Husseinin kansallispuiston puutarhoihin ja nauti Ammaniin avautuvasta näköalasta. Päivän päätteeksi voit rentoutua hamamissa eli perinteisessä turkkilaistyylisessä kylpylässä tai jonkun suositun hotellin ylellisellä kylpyläosastolla.

Suuri osa jordanialaisista asuu Ammanissa, ja nopeasti kasvavasta kaupungista ylpeät asukkaat ovat tunnettuja vieraanvaraisuudestaan. Ammanin-matka on sekoitus uutta ja vanhaa, ja kaupunki onkin hyvä paikka tutustua Lähi-idän kiehtovaan kulttuuriin.

Discover neighborhoods in Amman

Opal Hotel Amman
Opal Hotel Amman
4.5 out of 5
Airport road, Amman, Ammanin kuvernoraatti
Hinta on 95 € per yö ajalle 21. kesäk. viiva 21. kesäk.
Amman Waves -vesipuisto on 0,9 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. TAJ Mall -ostoskeskus ja Mecca Mall (ostoskeskus) ...
4.8/5Exceptional! (14 arvostelua)
"Excellent stay and honest crew"

Arvosteltu 16.6.2021

Opal Hotel Amman
Amman Airport Hotel
Amman Airport Hotel
4 out of 5
Queen Alia International Airport, Amman
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 142 € per yö ajalle 21. kesäk. viiva 21. kesäk.
Amman Waves -vesipuisto on 17,2 kilometrin ja Bisharat Golf Club on 17,8 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Abu Darwishin ...
2.9/5 (501 arvostelua)
Amman airport hotel
"Nice hotel. Location great - very close to the airport with shuttle transport."

Arvosteltu 23.4.2018

Amman Airport Hotel
W Amman
W Amman
5 out of 5
13 Rafiq Al Hariri Ave, Amman
Hinta on 152 € per yö ajalle 22. kesäk. viiva 22. kesäk.
Al Abdali Mall -ostoskeskus, Kuningas Abdullah I:n moskeija ja Koptilais-ortodoksinen kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. ...
4.6/5Wonderful! (155 arvostelua)
"One of the best hotels in Amman, I highly recommend it, the reception and restaurant staff are one of the best treatment. Also the spa section. Finally, I would like to thank in particular the magician of happiness, Mohamed Sahouri."

Arvosteltu 8.6.2021

W Amman
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Almond Hotel Apartments
Almond Hotel Apartments
3.5 out of 5
Iben alroumi street, Amman
Hinta on 56 € per yö ajalle 1. heinäk. viiva 1. heinäk.
The Galleria Mallin ostoskeskus on 1,4 kilometrin ja päässä tästä huoneistohotellista. TAJ Mall -ostoskeskus ja Koptilais-ortodoksinen kirkko sijaitsevat 5 kilometrin ...
4.3/5Excellent! (23 arvostelua)
"I liked the way employees treated us. I liked the property and space."

Arvosteltu 21.5.2021

Almond Hotel Apartments
Cozy Dair Ghbar Apartments
Cozy Dair Ghbar Apartments
3 out of 5
Al-Hurriyah Street, Amman, Amman
Hinta on 65 € per yö ajalle 21. kesäk. viiva 21. kesäk.
Yhdysvaltain suurlähetystö, Barakan ostoskeskus ja TAJ Mall -ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Taiwanin suurlähetystö ja ...
4.6/5Exceptional! (8 arvostelua)
"New apartment, new and clean furniture, suitable price. The management is very cooperative."

Arvosteltu 24.11.2019

Cozy Dair Ghbar Apartments
Downtown Hotel Apartments
Downtown Hotel Apartments
3.5 out of 5
11192 Abdali Blvd, Amman, Ammanin kuvernoraatti
Hinta on 79 € per yö ajalle 21. kesäk. viiva 21. kesäk.
The Boulevardin asuinkompleksi on 0,2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Ammanin linnake ja Ammanin roomalainen teatteri sijaitsevat 5 kilometrin päässä. ...
3.9/5Good! (9 arvostelua)
"Specious rooms, clean property, very kind and professional staff."

Arvosteltu 1.3.2020

Downtown Hotel Apartments
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Amman

Kohteen Amman lähellä sijaitsevat kaupungit