Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Aquafan

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Aquafan. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Aquafan, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Aquafan paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Aquafan upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Aquafan? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Aquafan lähellä kohdetta Aquafan. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Aquafan, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 463 majoitusliikettä kohteen Aquafan lähellä
Hotel Vienna Touring 126 €
Hotel Vienna Touring

Hotel Vienna Touring

Viale Milano, 78 C, Riccione, RN
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Villa Franceschin modernin ja nykytaiteen galleria on 0,5 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Aquafan (vesipuisto) ja Riminin ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Viale Ceccarini ja Piazzale Roma ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riccionen asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Sans Souci 76 €
  Hotel Sans Souci

  Hotel Sans Souci

  Viale Trento Trieste, 38, Riccione
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Villa Franceschin modernin ja nykytaiteen galleria on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Aquafan (vesipuisto) ja Riminin ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Viale Ceccarini ja Viale Danten ostoskatu ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Riccionen asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Majorca 68 €
   Hotel Majorca

   Hotel Majorca

   Viale D'Annunzio 10, Riccione
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Viale Danten ostoskatu, Villa Mussolinin museo ja Piazzale Roma ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Riminin ranta ja Aquafan (vesipuisto) ovat myös 5 kilometrin päässä. Riccionen asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Lucciola
    Hotel Lucciola

    Hotel Lucciola

    Viale Palestrina, 16, Riccione
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Viale Danten ostoskatu on 0,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Riminin ranta ja Aquafan (vesipuisto) sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Palazzo del Turismon matkailuneuvontra ja Riccionen kokouskeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Riccionen asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Vagabond 75 €
     Hotel Vagabond

     Hotel Vagabond

     Via Leoncavallo, 9 (Angolo Via Dante), Riccione
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Viale Danten ostoskatu on 0,1 kilometrin päässä tästä majoitusliikkeestä. Riminin ranta ja Aquafan (vesipuisto) sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Palazzo del Turismon matkailuneuvontra ja Riccionen kokouskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riccionen asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel De la Ville 132 €
      Hotel De la Ville

      Hotel De la Ville

      Via Spalato 5, Riccione, RN
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Viale Ceccarini, Viale Danten ostoskatu ja Villa Franceschin modernin ja nykytaiteen galleria ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Aquafan (vesipuisto) ja Riminin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä. Riccionen asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       Residence Al Colle dei Pini 76 €
       Residence Al Colle dei Pini

       Residence Al Colle dei Pini

       Via dei Pini, 7, Riccione, RN
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Palatermen messukeskus ja Aquafan (vesipuisto) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Ospedale delle Tartarughe ja Viale Ceccarini ovat myös 2 kilometrin päässä. Riccionen asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Las Vegas
        Hotel Las Vegas

        Hotel Las Vegas

        VIALE TRENTO TRIESTE 87, Riccione
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Parco Perle d'Acqua on 0,6 kilometrin ja Aquafan (vesipuisto) on 2,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Palatermen messukeskus ja Ospedale delle Tartarughe ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riccionen asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.