Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Aquafan

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Aquafan. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Aquafan, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Aquafan paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Aquafan upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Aquafan? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Aquafan lähellä kohdetta Aquafan. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Aquafan, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 708 majoitusliikettä kohteen Aquafan lähellä
Hotel Ambasciatori 107 €
Hotel Ambasciatori

Hotel Ambasciatori

Viale Milano 99, Riccione, RN
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Parco Perle d'Acqua on 0,4 kilometrin päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Aquafan (vesipuisto) ja Riminin ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Palatermen messukeskus ja Ospedale delle Tartarughe ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riccionen asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Augustus 36 €
  Hotel Augustus

  Hotel Augustus

  Viale Guglielmo Oberdan, 18, Riccione, RN
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Villa Franceschin modernin ja nykytaiteen galleria on 0,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Aquafan (vesipuisto) ja Riminin ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Viale Danten ostoskatu ja Viale Ceccarini ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riccionen asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Al Cavallino Bianco 68 €
   Al Cavallino Bianco

   Al Cavallino Bianco

   via Dante, 105, Riccione, RN
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Riccionen kokouskeskus ja Viale Ceccarini sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Riccionen uimastadion ja Aquafan (vesipuisto) ovat myös 3 kilometrin päässä. Riccionen asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Boemia 60 €
    Hotel Boemia

    Hotel Boemia

    Via Antonio Gramsci 87, Riccione, RN
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Villa Franceschin modernin ja nykytaiteen galleria, Parco Perle d'Acqua ja Viale Danten ostoskatu ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Aquafan (vesipuisto) ja Riminin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä. Riccionen asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel De la Ville 57 €
     Hotel De la Ville

     Hotel De la Ville

     Via Spalato 5, Riccione, RN
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Viale Ceccarini, Viale Danten ostoskatu ja Villa Franceschin modernin ja nykytaiteen galleria ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Aquafan (vesipuisto) ja Riminin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä. Riccionen asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Mon Cheri 37 €
      Hotel Mon Cheri

      Hotel Mon Cheri

      Viale Milano 9, Riccione
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Lähellä rantaa sijaitseva hotelli, jonka lähellä on myös Villa Mussolinin museo, Aquafan (vesipuisto) ja Palazzo del Turismon matkailuneuvontra. Lähistöllä sijaitsee myös Riccionen kokouskeskus ja Piazzale Roma. Riccionen asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Abner's 48 €
       Hotel Abner's

       Hotel Abner's

       Lungomare Della Repubblica, 7, Riccione, RN
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Viale Ceccarini ja Riccionen kokouskeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Aquafan (vesipuisto) ja Riccionen uimastadion ovat myös 3 kilometrin päässä. Riccionen asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Box Riccione
        The Box Riccione

        The Box Riccione

        viale milano 54, Riccione
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Viale Ceccarini on 0,1 kilometrin päässä tästä majoitusliikkeestä. Aquafan (vesipuisto) ja Riminin ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Piazzale Roma ja Villa Mussolinin museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Riccionen asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.