Matkat – Ascension-saari 2023

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Mukauta lomaasi helposti yhdessä paikassa

Täysin hyvitettävissä olevat hinnat useimmissa hotelleissa. Koska joustavuus on tärkeää.

Säästä varaamalla lentosi + hotellisi yhdessä ja kerää Expedia Rewards -pisteitä tulevia matkoja varten

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Hotel Mancino 12
Fortune House Hotel Suites
Villa Agrippina Gran Meliá
Solé Miami, A Noble House Resort
EAST Miami

Huippuhotellit kohteessa Ascension-saari

Richards Travel Lodge
Richards Travel Lodge
3.5 out of 5
49 Emirates Way, Jamestown
Hinta on 156 € per yö ajalle 8. jouluk. viiva 9. jouluk.
156 €
per yö
8. jouluk.–9. jouluk.
Richards Travel Lodge
Mantis St Helena
Mantis St Helena
4 out of 5
1-3 Main Street, Jamestown, STHL 1ZZ
Hinta on 206 € per yö ajalle 18. jouluk. viiva 19. jouluk.
206 €
per yö
18. jouluk.–19. jouluk.
4/5 Very Good! (4 arvostelua)
"Das Hotel ist sehr schön, der Service jedoch äusserst unpersönlich - speziell im Vergleich zur sehr freundlichen Inselbevölkerung - sowie unterbesetzt bei ausgebuchtem Hotel. Das Zimmer (Heritage Room) über der Bar/Restaurant/Küche sehr laut/lärmig. Selbst beim Check-out fragt niemand nach, ob man ..."

Arvosteltu 24.2.2020

Mantis St Helena
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon kohteen Ascension-saari pakettimatka maksaa?
Vähemmän kuin luultavasti kuvittelet – hinnat ovat alkaen vain 549 €. Varaamalla hotellit, lennot ja vuokra-autot yhdessä lomapakettina matkasi kohteeseen Ascension-saari on vain muutaman napautuksen päässä.
Kuinka voin varata halvan pakettimatkan kohteeseen Ascension-saari?
Jos haluat säästää huomattavasti, yhdistä kohteen Ascension-saari lomasi matkapaketiksi. Halusitpa sitten lisätä lomaasi hotellin, lennot, vuokra-auton tai aktiviteetteja, voit varata kaiken yhden sivuston kautta. Lisäksi sivustomme valikoimaan kuuluu yli 500 lentoyhtiön lentoja sekä yli 1 000 000 majoituspaikkaa maailmanlaajuisesti. Voit vapaasti valita suunnitelmiisi parhaiten sopivat majoitus- ja lentovaihtoehdot, ja säästää matkasi hinnasta tuntuvasti!
Mikä on paras vuodenaika vierailla kohteessa Ascension-saari?
Jos paras aika lomailla tarkoittaa sinulle aikaa, jolloin hinnat ovat halvimmillaan, kohteeseen Ascension-saari kannattaa matkustaa ssa. Kallein kuukausi täällä on sitä vastoin . Kohteen sesonkiaikaa ovat , joten jos haluat välttää suuret väkijoukot, ovat parempia kuukausia vierailla.
Kuinka pitkälle etukäteen minun kannattaa varata loma kohteessa Ascension-saari?
Jos varaat matkasi kohteeseen Ascension-saari hyvissä ajoin etukäteen, sinulla riittää valinnan varaa ja hinnat ovat edullisimmillaan. Lentoyhtiöt julkaisevat lentolippujensa hinnat yleensä noin 12 kuukautta etukäteen, joten loman varaaminen kannattaa aloittaa niin pian kuin mahdollista. Expedian sivustolla on kuitenkin aina loistavia tarjouksia, joten voit varata unelmalomasi milloin tahansa!
Mitä kohteen Ascension-saari pakettimatkaan sisältyy varatessa Expedialta?
Varaamalla Expedian kautta voit valita minkä tahansa yhdistelmän hotelleja, vuokra-autoja ja lentoja ja koota suunnitelmiisi parhaiten sopivan kohteen Ascension-saari pakettiloman. Varauksen tehtyäsi voit lisätä pakettiisi myös erilaisia aktiviteetteja. Eikä kannata unohtaa, että mitä useamman osan lisäät matkaasi, sitä enemmän voit säästää!
Mitä minun tulisi tietää ennen kuin varaan pakettimatkan kohteeseen Ascension-saari?
Helpoin tapa suunnitella matka kohteeseen Ascension-saari on koota varauksesi pakettimatkaksi. Ja lisäksi, jos varaat hotellin, lennot ja vuokra-auton samaan aikaan, voit hyödyntää tuntuvat tarjoukset. Ja varauksen tehtyäsi voit lisätä matkaasi myös aktiviteetteja ja kokemuksia.
Voinko valita lentoyhtiön, jos varaan pakettimatkan kohteeseen Ascension-saari Expedian kautta?
Kyllä voit, ja koska valikoimiimme kuuluu yli 500 lentoyhtiön lentoja maailmanlaajuisesti, sinulla on runsaasti valinnanvaraa. Tutustu tarjolla oleviin vaihtoehtoihin ja valitse suunnitelmiisi parhaiten sopiva lentoyhtiö.
Voinko matkustaa kohteeseen Ascension-saari tällä hetkellä?
COVID-19-matkustusneuvontasivultamme saat ajantasaisinta tietoa karanteenikäytännöistä ja matkustusrajoituksista, jos aiot matkustaa kohteeseen Ascension-saari.