Hae vuokra-autoja kohteessa Arlanda

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Arlanda

Kuva: C J West

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Arlanda

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Arlanda
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Arlanda?
Tällä viikolla kohteessa Arlanda olisit voinut varata vuokra-auton niinkin edulliseen hintaan kuin päivässä.
Voinko vuokrata auton kohteessa Tukholma (ARN-Arlanda)?
Kohteen Tukholma (ARN-Arlanda) lähellä sijaitsee monia autovuokraamoja, mutta yksikään niistä ei sijaitse itse terminaalissa. Lähimpiä vuokraamoja ovat Enterprise, Europcar, Avis, National ja Alamo.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Arlanda vuokra-autovaraukseni?
Jos sinun täytyy muuttaa suunnitelmiasi, melkein kaikki etukäteen maksetut vuokraukset voi peruuttaa rangaistusmaksutta. Peruutus tulee kuitenkin tehdä viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutamista. Tarkista peruutusehdot kuitenkin autosi vuokrasopimuksesta. Voit saada lisätietoja matkasuunnitelmastasi, tai voit käydä asiakaspalvelumme sivuilla saadaksesi lisää tietoa.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Arlanda?
Mini-luokan ajoneuvot ovat pienimpiä tarjolla olevia vuokra-ajoneuvoja, ja ne ovat yleisesti ottaen myös kaikkein edullisimpia. Siksi ne ovat niin suosittuja kohteessa Arlanda vierailevien keskuudessa. PIenestä koosta huolimatta tulet yllättymään kuinka paljon näissä autoissa on tilaa. Haluatko kuitenkin hieman suuremman auton? Tutustu meidän full-size-, standard- ja economy-luokan ajoneuvoihimme.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Arlanda?
Varaa vuokra-auto, ja suuntaa tutustumaan kaikkeen, mitä Arlanda tarjoaa. Mutta koska lähialueet tarjoavat niin monia vierailukohteita, älä jätä tutustumistasi siihen! Ainakin näihin tunnettuihin paikkoihin kannattaa tutustua tällä alueella:

  • Suurin piirtein 190 km:n päässä kohteesta Arlanda sijaitseva Linköping on monien matkailijoiden suosikki. Sen nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Saab-areena, joten täällä riittää nähtävää ja tekemistä useaksi päiväksi.
  • Toinen matkailijoiden suosikkikohde on Örebro, joka sijaitsee vain noin 160 km:n päässä. Gustavsvik on vain yksi monista syistä, miksi monet vierailijat pitävät tästä kohteesta.
  • Pakene kiireisestä kaupungista kohteeseen Kasvitieteellinen puutarha. Tässä keskimäärin 220 km:n päässä kohteesta Arlanda sijaitsevassa mielenkiintoisessa paikassa voit viettää aikaa luonnossa.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Arlanda Expedian kautta?
Ainutlaatuisten tarjoustemme, jäsenalennustemme sekä loistavan autovuokraamovalikoimamme ansiosta vuokra-auton löytäminen edulliseen hintaan on todella kätevää Expedian kautta. Voit vertailla jopa autovuokraamon ajoneuvoja kohteessa Arlanda. Lisäksi kun yhdistät vuokra-autovaraukseesi lento- tai hotellivarauksen, voit hyödyntää vieläkin suuremmat säästöt halpojen pakettihintojen ansiosta.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Arlanda Expedian kautta?
Hintojen, alennusten ja vuokra-autoyritysten vertailu ja arvostelujen tarkistaminen on nopeaa Expedian sivuilla. Yhdistä kohteen Arlanda autovuokraukseesi lento- tai majoitusvaraus ja voit säästää entistäkin enemmän.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Arlanda?
Jos olet vähintään 18-vuotias, voit vuokrata ajoneuvon kohteessa Arlanda. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että vuokraamot veloittavat yleensä nuorilta kuljettajilta lisämaksun, jonka on tarkoitus kattaa korkeampi vahinko- tai onnettomuusriski. Lisäksi nuoremmat kuljettajat eivät yleensä voi vuokrata luksusluokan ajoneuvoja tai suurempia autoja. Tutustu ehtoihin ja rajoituksiin huolellisesti ennen varaamista välttääksesi ikävät yllätykset.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Arlanda?
Sinulla tulee yleensä olla ajokortti ja nimissäsi oleva luottokortti voidaksesi vuokrata ajoneuvon. Voit myös joutua esittämään todistuksen vakuutuksesta, jos päätät olla ottamatta autovuokraamon omaa vakuutusta. Nämä säännöt vaihtelevat yrityksestä toiseen, joten niihin kannattaa aina tutustua etukäteen.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Arlanda?
Edullisin vuokra-ajoneuvo maksoi kohteessa Arlanda edellisten seitsemän päivän aikana päivässä. Seuraavaksi parhain saatavilla oleva hinta oli .
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Arlanda?
Voit vain suunnata pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivullemme, antaa matkasi päivät ja valita suunnitelmiisi täydellisesti sopivan vuokra-auton. Olipa suunnitelmissasi sitten vain vierailla kohteessa Arlanda tai tutustua myös lähialueeseen, Expedian kautta voit hankkia ajoneuvon pitemmäksi aikaa halpaan hintaan.
Voinko vuokrata auton kohteessa Arlanda, jos olen alle 25-vuotias?
Tarkista kohteen Arlanda vuokra-autoyritysten ikää koskevat käytännöt ja ehdot. Jos olet alle 25-vuotias, jotkut niistä veloittavat lisämaksuja. Tämä kannattaa tarkistaa ennen auton noutamista, jotta voit varautua mahdollisiin lisäkuluihin. Jokaisella autonvuokrausyrityksellä on omat ehtonsa nuoremmille kuljettajille, joten kannattaa tutustua niihin.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Arlanda?
Valitse ensin haluamasi ajoneuvo ja katso sitten vuokraamon vuokra-autovakuutusta koskevat ehdot ja rajoitukset nähdäksesi kaikki vakuutusta koskevat tiedot.