Halvat lennot Arlanda

Halvimmat lennot kohteeseen Arlanda

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 37 € yhdensuuntaisille lennoille ja 78 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd

Lisätietoja – Arlanda

Lennot Arlandaan

Arlandan kansainvälinen lentoasema sijaitsee Sigtunan kunnassa noin 40 kilometriä Tukholmasta pohjoiseen ja 30 kilometriä Uppsalasta etelään. Se toimii Tukholman kansainvälisenä lentoasemana, ja se on matkustajamäärissä mitattuna Ruotsin suurin ja Euroopan 15. suurin lentoasema. Lentoaseman läpi kulkee vuodessa noin 20 miljoonaa matkustajaa. Expedian kautta paras ja edullisin lentoyhteys Arlandaan löytyy helposti, samoin kuin hotelli Arlandassa ja lähialueilla.

Suomesta on erittäin helppo lentää Arlandan lentoasemalle. Arlandaan on paljon lentoja paitsi Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta myös monilta muilta suomalaisilta lentoasemilta, kuten esimerkiksi Turun, Tampere-Pirkkalan ja Vaasan lentoasemilta. Välejä liikennöivät muun muassa Finnair, Norwegian ja SAS, mutta myös pienemmät lentoyhtiöt. Lentoaika on noin tunti.

Arlanda sijaitsee Sigtunan kunnassa, ja sieltä pääsee helposti niin Tukholmaan kuin muihinkin Tukholman lähellä sijaitseviin kaupunkeihin, kuten Uppsalaan. Myös itse Sigtunan kunnan alueella on paljon nähtävää, kuten esimerkiksi Rosersbergin linna sekä monia historiallisia kirkkoja ja kirkonraunioita. Arlandan lähialueen nähtävyyksiä pääsee katsomaan helposti varaamalla Expedian kautta vuokra-auton Arlandassa.

Lentäminen Suomesta Arlandaan

Expedia tarjoaa paljon lentovaihtoehtoja Suomesta Arlandaan monilta eri lentoyhtiöiltä. Hyviä ja edullisia yhteyksiä tarjoavat muun muassa Finnair, Norwegian ja SAS. Lennot kestävät suunnilleen tunnin, esimerkiksi Turusta pääsee Arlandaan nopeimmillaan 45 minuutissa, Helsingistä hieman alle tunnissa ja Vaasasta hieman yli tunnissa. Ruotsi on Pohjoismaa, EU-maa, ja Schengen-maa, joten rajamuodollisuuksia ei käytännössä ole. Ruotsi ei kuitenkaan ole ottanut euroa valuutakseen, joten valuuttaa on vaihdettava joko paikan päällä tai Suomessa ennen matkaa.

Lentojen hinnat Arlandaan ovat halvimmillaan syksyllä ja keväällä sekä kalleimmillaan joulun aikaan ja etenkin kesällä. Jos lennot varaa paria kuukautta ennen lähtöä, hinta on yleensä edullisempi. Lisäksi Expedia tarjoaa käteviä pakettimatkoja Arlandaan, joiden avulla matkan hinnassa voi säästää entistä enemmän.

Lennot Arlandan kansainväliselle lentoasemalle

Arlandan kansainvälinen lentoasema on Tukholman alueen päälentoasema. Se on Ruotsin vilkkain lentoasema, ja sieltä on lentoja lukuisiin eri kohteisiin ympäri maailman. Arlandasta on myös paljon yhteyksiä Suomeen, mikä tekee suomalaisten matkustajien matkanteosta helpompaa.

Arlanda sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Tukholman keskustasta pohjoiseen. Uppsala sijaitsee noin 30 kilometrin päässä lentoasemalta pohjoiseen. Lentoasemalla on yhteensä kolme juna-asemaa. SL:n paikallisjunat pysähtyvät Arlandan keskusasemalla ja tarjoavat yhteyden paitsi Uppsalaan ja Tukholmaan myös muihin paikkoihin Tukholman suurkaupunkialueella. Matka-aika Tukholmaan on noin 38 minuuttia ja Uppsalaan noin 18 minuuttia. Nopea Arlanda Express -juna pysähtyy kahdella eri asemalla Arlandan lentoasemalla ja vie matkustajat Tukholmaan 20 minuutissa. Lentoasemalla pysähtyy myös kaukojunia, jotka tarjoavat suoran yhteyden muualle Ruotsiin, kuten Gävleen ja Åreen. Kaukojunat pysähtyvät paikallisjunien tavoin Arlandan keskusasemalla, ja yhteyksiä tarjoavat sekä SJ että Tågkompaniet.

Arlandan lentoasemalta on myös monia bussiyhteyksiä. Lentokenttäbussi yhdistää Arlandan lentoaseman Tukholmaan noin 35 minuutissa. Bussit pysähtyvät useamman terminaalin kohdalla. Myös Uppsalaan on oma lentokenttäbussinsa, ja esimerkiksi Västeråsiin on suora bussiyhteys. Busseja on myös moniin muihin kohteisiin, joten ennen matkaa kannattaa käydä Swebusin ja muiden bussiyhtiöiden sivuilla katsomassa, onko juuri sinun matkakohteeseesi suoria yhteyksiä.

Arlandan lentoasemalta on tietenkin myös mahdollista ottaa taksi, mutta koska lentoasema sijaitsee suhteellisen kaukana Tukholmasta ja junayhteydet Tukholmaan ovat hyvät, taksin ottaminen Tukholmaan tuskin kannattaa. Taksi voi kuitenkin olla varteenotettava vaihtoehto, jos oma hotelli sijaitsee lähellä Arlandaa, esimerkiksi Sigtunassa.

Usein kysytyt kysymykset

Tietoa lennoista kohteeseen Arlanda
KohdelentokenttäArlanda
Kohdelentokentän IATA-koodiARN
KohdekaupunkiTukholma
Lennon hinta77 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Arlanda

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 37 € yhdensuuntaisille lennoille ja 78 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd