Lennot - Ruotsi alkaen 45 €

Ruotsi: Suositut kaupungit

Halvimmat lennot kohteeseen Ruotsi

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 45 € yhdensuuntaisille lennoille ja 77 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Swiss International Air Lines
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Norwegian Air International Ltd

Matkaopas: matkat kohteeseen Ruotsi

Tietoja Etelä-Ruotsista

Lennot Etelä-Ruotsiin

Etelä-Ruotsi tunnetaan rentona ja monipuolisena matkakohteena. Lennot Etelä-Ruotsiin on helppo toteuttaa eri puolilta maailmaa. Myös Suomesta on helppoa ja nopeaa lentää Etelä-Ruotsin eri kohteisiin, joista muutamiin on myös saatavilla suoria lentoja. Niiden lisäksi yhden välilaskun sisältävät lennot tarjoavat mahdollisuuden lentää päivittäin useampaan Etelä-Ruotsin kaupunkiin. Expedian kautta varaat helposti lentoliput Etelä-Ruotsiin ja myös etsit sopivan autovuokraamon Etelä-Ruotsista.

Etelä-Ruotsi tarjoaa matkailijoille laajan kattauksen ruotsalaista elämänmenoa. Rannikon Malmö tunnetaan kulttuuri- ja taidekaupunkina, jossa on useita museoita ja taidegallerioita. Läheinen Juutinrauman silta on myös suosittu nähtävyys Malmössä vieraileville matkailijoille. Luonnonkaunis Gotlanti on Itämeressä sijaitseva Ruotsin suurin saari. Sen ainoa kaupunki Visby on monipuolinen yhdistelmä pitkiä, valkohiekkaisia rantoja, kaunista luontoa, historiallisia nähtävyyksiä ja monipuolisia ajanvietemahdollisuuksia. Gotlanti on erityisesti lapsiperheiden suosikkikohde, koska sieltä löytyy lapsille paljon erilaista puuhaa, kuten Kneippbyn huvi- ja vesipuisto, Peppi Pitkätossun Huvikumpu, Lummelundan tippukiviluolat ja aurinkoiset hiekkarannat. Muita Etelä-Ruotsin suosittuja kohteita ovat herkullisen ruoan Göteborg ja pikkukaupunki Ystad, joka tunnetaan Wallander-televisiosarjan viehättävänä kotipaikkana. Etelä-Ruotsi on parhaimmillaan kesäaikaan, jolloin sen muuta maata lämpimämpi sää antaa hienot puitteet rentoon lomailuun. Ostos- ja automatkailu ovat myös ihanteellisia tapoja viettää aikaa Etelä-Ruotsissa, jossa on yöpymistä varten useita hintaluokaltaan eritasoisia hotelleja. Halvat hotellit Etelä-Ruotsissa antavat mahdollisuuden monipuoliseen lomailuun.

Lentäminen Suomesta Etelä-Ruotsiin

Lentoja Etelä-Ruotsiin on saatavilla sekä suorina että yhden välilaskun sisältävinä lentoina erityisesti Göteborgiin, Gotlantiin ja Malmöhön. Kesäaikaan lentoja on tarjolla normaalia enemmän, erityisesti Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lentojen kestoissa ja hinnoissa on vaihtelua, mutta myös halpoja lentoja Etelä-Ruotsiin on saatavilla. Kaiken kaikkiaan lentäminen on Suomesta nopeaa, ja Etelä-Ruotsin läheisyys, edullisuus ja rauhallisuus tarjoavat matkailijoille hyvän vaihtoehdon kaukolomakohteiden pitkille lentomatkoille ja ruuhkille.

Lennot Etelä-Ruotsiin

Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään ympäri vuoden päivittäin useita lentoja Etelä-Ruotsin eri kohteisiin. Suosituimpia kohteita lentomatkustajille ovat Göteborg, Gotlanti ja Malmö, mutta muitakin vaihtoehtoja on olemassa, kun suunnittelet matkaa Etelä-Ruotsiin. Löydät kohteet helposti Expedian sivuilta ja voit valita lentokohteen siten, että se sopii parhaiten kukkarollesi ja matka-aikataulullesi. Kesäsesongin aikana lentoja on tarjolla talvikautta enemmän, mutta myös talvella lentäminen Etelä-Ruotsiin onnistuu kätevästi ainakin yhden välilaskun sisältävillä lennoilla.

Göteborgin lentoasema on Ruotsin toiseksi suurin lentoasema. Se sijaitsee noin 20 kilometrin päässä kaupungin keskustasta itään. Matkan voi kulkea säännöllisesti liikennöivillä linja-autoilla, joilla matka kestää noin 20 minuuttia. Taksi tai vuokra-auto on myös hyvä vaihtoehto, ja Göteborgiin on helppo ajaa moottoritietä nro 40 pitkin. Jos haluat vuorata auton, lentoasemalta löytyy useiden autovuokraamoiden toimipisteet. Muita palveluja lentoasemalla tarjoavat esimerkiksi hotelli, muutama ravintola, myymälä ja terminaalin neuvontapiste.

Visbyn lentoasemalle Gotlantiin voi lentää Suomesta erityisesti kesäaikaan nopealla suoralla lennolla, joten lasten kanssa on helppo matkustaa lomalle Gotlantiin. Visbyn lentoasema sijaitsee noin kymmenen minuutin taksi- tai automatkan päässä kaupungin pohjoispuolella. Malmön lentoasemalle ei ole Suomesta suoria lentoja, mutta Malmöhön voi lentää yhdellä välilaskulla. Hieman alle 30 kilometrin päässä Malmöstä sijaitsevalta lentoasemalta pääsee kulkemaan kaupunkiin esimerkiksi vuokra-autolla tai linja-autolla. Jos lentokohteella ei ole erityistä väliä, voit etsiä lentotarjouksia Etelä-Ruotsiin ja saada näin matkan edullisemmin. Vaihtoehtoja lentojen suhteen siis löytyy.

Matkustaminen Etelä-Ruotsiin Tukholman kautta

Jos haluat tutustua Ruotsin matkallasi myös maan pääkaupunkiin Tukholmaan, voit lentää suoralla ja nopealla, vain noin tunnin kestävällä lennolla esimerkiksi Arlandan lentoasemalle. Sieltä voit matkustaa kätevästi hyvillä liikenneyhteyksillä haluamaasi kohteeseen Etelä-Ruotsissa vain muutamassa tunnissa ja samalla ihastella junan tai linja-auton kyydistä ohi kiitäviä maisemia.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Ruotsi meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Se hoituu helposti mainion “Ei muutosmaksua” -suodattimemme avulla. Anna vain lähtöpaikkasi, kohteesi ja matkustuspäiväsi, paina “Hae”-painiketta ja ruksi sitten “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alapuolelta löytyvä valintaruutu (ruudun vasemmassa yläreunassa). Expedian avulla kohteeseen Ruotsi menevien huokeiden ja joustavien lentojen varaaminen on yksinkertaista.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ruotsi?
Valitse matkustuspäiväsi ja lennä sitten kohteeseen Ruotsi tai sen lähelle yhdellä näistä laadukkaista lentoyhtiöistä:

 • Finnair – 333 lentoa kohteeseen Ruotsi tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 216 lentoa kentälle Tukholma (ARN-Arlanda) per kuukausi.
 • SAS – 134 lentoa kohteeseen Ruotsi tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 134 lentoa kentälle Tukholma (ARN-Arlanda) per kuukausi.
 • Norwegian Air International – 82 lentoa kohteeseen Ruotsi tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 82 lentoa kentälle Tukholma (ARN-Arlanda) per kuukausi.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Ruotsi?
Viimeisten seitsemän päivän aikana 77 € oli kohteeseen Ruotsi menevän lennon paras hinta. Jotta voisit saada vieläkin paremman hinnan, sinun kannattaa tehdä varauksesi hyvissä ajoin etukäteen ja olla joustava matkapäiviesi suhteen. Hae matkaa kohteeseen Ruotsi ja katsele sitten läheisten päivien hintoja napsauttamalla “Joustavat päivämäärät” -linkkiämme.
Kuinka paljon lento kohteeseen Ruotsi maksaa?
Jos olisit varannut itsellesi kohteesta Helsinki (HEL) lähtevän yhdensuuntaisen lennon, olisit voinut saada halvan lentolipun viimeisten seitsemän päivän aikana hintaan 45 €. Menopaluumatka kohteeseen Ruotsi maksoi samana aikana 77 € – 177 €.
Mitkä ovat kohteen Ruotsi suosituimmat lentokentät?
Jos lennät millekään näistä suosituista kohteen Ruotsi lentokentistä, voit kätevästi ja helposti tutustua kaikkeen, mitä tämä kaunis alue tarjoaa:

 • Tukholma (ARN-Arlanda) – 7452 lentoa kuukaudessa.
 • Göteborg (GOT-Landvetter) – 1792 lentoa kuukaudessa.
 • Tukholma (BMA-Bromma) – 1264 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Ruotsi?
Lentolippujen hinnat olivat noin 77 € – 177 € edellisten seitsemän päivän aikana. Kun olet valmis varaamaan, olemme valmiita auttamaan sinua löytämään upean tarjouksen kohteeseen Ruotsi.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Ruotsi?
Varaa lentosi lokakuussa, jotta pääset nappaamaan edullisimmat lennot kohteeseen Ruotsi. Kesän ja talven loma-ajat ovat normaalisti kalleimmat ajat hankkia lentoliput.
Kuinka kauan lento kohteeseen Ruotsi kestää?
Tässä on joitakin kohteeseen Ruotsi menevistä suosituimmista reiteistä sekä niiden keskimääräisistä matka-ajoista. Pakkaa mukaan kirja tai lehti, jotta aikasi ei käy lennolla pitkäksi:

 • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) → Tukholma (ARN-Arlanda): 1 tunti
 • Tampere (TMP-Pirkkala) → Tukholma (ARN-Arlanda): 1 tunti ja 10 minuuttia
 • Turku (TKU) → Tukholma (ARN-Arlanda): 55 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Ruotsi?

 • Tukholma tarjoaa niin runsaasti nähtävää, että ei ole mikään yllätys, että vierailijat aloittavat vierailunsa kohteessa Ruotsi yleensä tästä dynaamisesta paikasta. Voit viettää ensimmäiset pari päivää tutustuen suosituimpiin nähtävyyksiin, joihin kuuluu esimerkiksi Solvalla Loppis -kilpa-autorata, ennen kuin siirryt tutustumaan joihinkin tämän kohteen vähemmän kuuluisiin nähtävyyksiin.
 • Kohteessa Tukholma on mannerilmasto. Ennen lomalle lähtöä kannattaa kuitenkin tarkistaa kohteesi säätiedotukset. Olipa tiedossa kylmää, kuumaa, kuivaa tai sateista säätä, aina on hyvä idea olla valmis kaikkeen.
 • Kun haluat tutustua myös ympäröivään seutuun, vuokraa ajoneuvo kauttamme edullisesti ja suuntaa kohteeseen Sollentuna. Se sijaitsee noin 15 km:n luoteeseen kohteesta Tukholma, ja sen suosituimpiin turistinähtävyyksiin kuuluu muun muassa Badberget klippbad.

Suosittuja lentoja kohteeseen Ruotsi

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd