Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Are

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Are

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Are

Lennot Åreen

Åreskutantunturin juurella Jämtlandin maakunnassa sijaitseva Åre on tunnettu yhtenä Pohjoismaiden parhaimpana talviurheilupaikkana. Suomesta ei ole suoria lentoja Åreen, mutta kaupunkiin on helppo ja nopea lentää Suomesta Tukholman Arlandan lentoaseman kautta. Expedian kautta etsit helposti lentotarjouksia Åreen ja samalla voit kätevästi varata myös hotellin Åresta.

Åre Östersundin lentoasema sijaitsee noin 95 kilometrin päässä Åresta. Talvisesongin aikana Åren keskustan ja lentoaseman välille on järjestetty lentokenttäkuljetuksia.

Åre on tunnettu erityisesti talvimatkakohteena erinomaisen hiihtokeskuksensa vuoksi. Åreskutantunturin korkein kohta sijaitsee 1 420 metriä merenpinnan yläpuolella, ja tunturilla sijaitseva Åren hiihtokeskus tarjoaa laajoja alueita eritasoisille laskijoille. Paras aika matkustaa hiihtokeskukseen on maaliskuu, jolloin hissijonot ovat kohtuulliset ja laskettelusäät parhaimmillaan. Talvella Åressa voi laskettelun lisäksi osallistua esimerkiksi koiravaljakko- tai moottorikelkkasafareille. Kesäisin Åren ympäristöstä löytyy paljon kauniita vaellusreittejä sekä erinomaiset mahdollisuudet esimerkiksi kiipeilyyn, golfaamiseen, kalastamiseen tai vaikkapa koskenlaskuun. Mikäli haluat ajaa itse matkasi aikana, löydät Expedian kautta helposti autovuokraamot Åresta.

Lentäminen Suomesta Åreen

Suomesta ei ole tätä artikkelia kirjoitettaessa saatavilla suoria lentoja Åre Östersundin lentoasemalle, mutta Åreen voi lentää Suomesta nopeasti Tukholmassa sijaitsevan Arlandan lentoaseman kautta. Suomesta on mahdollista lentää Arlandan lentoasemalle Helsinki-Vantaan lentoaseman lisäksi suoria lentoja myös Turusta, Tampereelta ja Vaasasta. Lento Suomesta Arlandaan kestää lähtöasemasta riippuen noin 40–60 minuuttia. Arlandan ja Åre Östersundin välillä lennetään useita suoria reittilentoja päivittäin, ja matka kestää noin tunnin. Expedian avulla löydät helposti itsellesi sopivimmat lentoliput Åreen. Expedian kautta voit etsiä kätevästi myös pakettimatkoja Åreen, jolloin voit säästää lentojen hinnoissa.

Suomen kansalaisilta ei vaadita passia Ruotsiin matkustettaessa, mutta henkilöllisyyden todistamiseen on hyvä varautua. Valuuttana Ruotsissa on käytössä Ruotsin kruunu.

Lennot Åreen Åre Östersundin lentoasemalle

Åre Östersundin lentoasema sijaitsee noin 95 kilometrin päässä Åresta ja noin 10 kilometrin päässä Östersundin keskustasta. Lentoasemalta on saatavilla joulukuusta huhtikuun loppuun suora taksi tai linja-autoyhteys Åreen saapuvien lentojen aikataulun mukaan. Lentokenttätaksien ja -bussien pysäkki sijaitsee saapuvien lentojen alueella, aivan terminaalin vieressä. Paikka kuljetukseen suositellaan varaamaan etukäteen. Kesällä Åreen voi matkustaa Östersundin keskustasta lähtevillä linja-autoilla. Matkan lentoaseman ja Östersundin keskustan välillä voi kulkea lentokenttäbusseilla, jotka noudattavat saapuvien lentojen aikatauluja. Lentoasemalta löytyy myös paikallisliikenteen linja-autojen pysäkki, jolta pääsee Östersundin keskustaan. Linja-automatka lentoaseman ja keskustan välillä kestää noin 10–15 minuuttia. Lentokentältä löytyy myös takseja sekä useiden autovuokraamojen toimipisteet.

Åre Östersundin lentoasemalta löytyy verovapaa myymälä sekä lähtevien lentojen aikataulun mukaisesti auki oleva ravintola turvatarkastuksen jälkeen.

Lennot Åren lähialueelle Trondheimiin

Voit halutessasi lentää myös noin 140 kilometrin päässä Norjassa sijaitsevalle Trondheimin kansainväliselle lentoasemalle, joka on Norjan lentoasemista tällä hetkellä kolmanneksi suurin. Suomesta ei ole Trondheimiin suoria lentoja, mutta kaupunkiin pääsee lentämään useita kertoja päivässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta esimerkiksi Oslon lentoaseman kautta. 50 minuutin välilaskun kanssa lennon pituus Oslon kautta lennettäessä on noin kolme ja puoli tuntia.

Trondheimin lentoasemalta on saatavilla joulukuusta huhtikuun loppuun saakka suora lentokenttätaksi- tai -bussiyhteys Åreen. Kuljetukseen pitää varata paikka etukäteen ja kuljetusten aikataulut kannattaa tarkastaa ennen matkaa. Trondheimin lentoasemalta löytyy myös useiden autovuokraamojen toimipisteitä, mikäli haluat ajaa matkan itse. Yhteydet lentoasemalta Trondheimin keskustaan ovat hyvät, mikäli haluat matkustaa Åreen Trondheimin keskustasta julkisilla liikennevälineillä. Lentoaseman ja keskustan välillä kulkee junayhteys sekä useita linja-autojareittejä. Junalla matka keskustaan kestää noin 35 minuuttia. Lentoasemalta löytyy useita kauppoja, ravintoloita, vuokrattavia konferenssitiloja sekä hotelli.