Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Malmö

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Malmö

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Malmö

Lennot Malmö

Malmö, tuo Pohjolan Riviera, tarjoaa Euroopan veroisia säitä – ainakin toisinaan – vieläpä ihan naapurissa. Lennot Malmöhön taittuvat Suomesta käsin yleensä parissa tunnissa, joten matkat Malmöhön onnistuvat vaikka pelkäksi viikonlopuksikin. Malmöllä on tarjota paitsi mielenkiintoisia museoita, myös mahtavia uimarantoja, kauniita puistoja ja puutarhoja sekä upeita satama-alueita. Kaupungista on tehnyt tunnetun myös menestyssarja ”Silta”.

Malmö sijaitsee Ruotsin lounaisosassa Skånen läänissä aivan Juutinrauman sillan tuntumassa, joten Malmön lennot taittuvat paitsi alueen omalle Malmön lentoasemalle myös Kööpenhaminan Kastrup-lentoasemalle. Suomesta suorat lennot Malmöhön onnistuvat harvoin lentoaseman pienen koon takia, mutta Kööpenhaminan lentoasemalle on tarjolla suoria vuoroja muun muassa Finnairin, SAS:n ja Norwegianin kautta.

Malmön lentoasema sijaitsee noin 30 kilometrin päässä keskustasta, joten matka lentokentältä keskustaan hoituu melko nopeasti niin julkisilla kuin vuokra-autollakin. Kööpenhaminan kansainvälinen lentoasema ei sijaitse sen kauempana, ja Juutinrauman sillan maisemat ovat upean näköiset niin auton ratin takaa kuin junan ikkunastakin katseltuna. Lennot Malmöhön Suomesta kestävät Malmön omalle lentoasemalle välilaskuineen pari, kolme tuntia ja suorina Kööpenhaminaan noin puolitoista tuntia.

Halvat lennot Malmö tarjoaa ennemmin Kööpenhaminaan kuin suoraan Malmöhön, mutta lentoliput löydät halvimmillaan molempiin noin 60 päivää ennen lähtöä. Matkat Malmöhön kannattaa siis suunnitella hyvissä ajoin, jos haluat saada lippusi parhaaseen hintaan. Malmö ei ole monenkaan matkantarjoajan pakettilistoilla, mutta omatoimimatkat kaupunkiin hoituvat enemmän kuin helposti.

Matkustaminen Malmön lentoasemalta keskustaan

Jos varaat lennot Malmöhön (MMX), pääset kulkemaan keskustaan sekä lentokenttäbussilla että taksilla. Flygbussarna-lentokenttäbussit kulkevat Lundin, lentoaseman ja Malmön keskustan väliä säännöllisesti ja pysähtyvät eri pysäkeillä ympäri keskustaa. Voit siis jäädä pois pysäkillä, jonka lähellä varaamasi hotelli Malmössä sijaitsee. Matka kestää noin 40–50 minuuttia liikenteestä riippuen.

Flygbussarnan vuorot lähtevät suoraan terminaalin ulkopuolelta, joten niiden löytäminen on helppoa. Lippuja Flygbussarnan vuoroihin voit ostaa joko etukäteen netistä, lentokentän itsepalveluautomaateista, lentokentän infopisteeltä tai 7-Eleven- ja Pressbyrån-kioskeista.

Jos sinulla on mukanasi paljon matkatavaroita, kannattaa keskustaan matkustaa lentokentältä taksilla, sillä Flygbussarnan kyytiin otetaan vain yksi matkatavara per matkustaja. Taksit päivystävät lentokentällä terminaalien edessä, ja ennakkoon varatut taksit tulevat asiakkaitaan vastaan kotimaanlentojen terminaaliin. Muista kuitenkin kysyä kuskilta ennen kyytiin nousua hinta etukäteen – sinun ei tarvitse hypätä ensimmäisen auton kyytiin, vaan voit valita itsellesi parhaiten hinnoitellun taksin.

Malmöhön pääsee lentokentällä myös Sunfleet-kimppakyydillä, joka toimii hieman Uberin tavoin. Myös autonvuokraus Malmössä on varteenotettava vaihtoehto, sillä lentokentältä hurauttaa kaupunkiin vajaassa puolessa tunnissa. Vuokra-autolla on helppo tutustua myös alueen muihin kaupunkeihin, sillä välimatkat muun muassa Lundiin, Trelleborgiin, Helsingborgiin ja jopa Göteborgiin ovat autolla taitettuna lyhyet.

Kööpenhaminan lentokentältä Malmöhön

Lennot Malmöhön onnistuvat nopeammin ja kätevämmin, kun nappaat suoran lennon naapurimaan Tanskan pääkaupunkiin Kööpenhaminaan. Juutinrauman sillan ansiosta Kööpenhaminan kansainvälinen lentoasema sijaitsee yhtä kaukana Malmön keskustasta kuin kaupungin oma lentoasemakin, ja lennot Suomesta käsin hoituvat Kööpenhaminaan puolet nopeammin kuin Malmöhön.

Kööpenhaminan lentokentältä pääsee matkustamaan Malmöhön junalla vajaassa puolessa tunnissa. Junat lähtevät Kööpenhaminan lentokentän juna-asemalta noin kahdenkymmenen minuutin välein, ja vievät sinut suoraan Malmön keskustan rautatieasemalle. Rautatieasemalta voit sitten suunnistaa tarkemmin hotellisi läheisyyteen – tai varaa hotelli Malmöstä rautatieaseman läheisyydestä.

Voit myös vuokrata auton ja hurauttaa Juutinrauman sillan yli omin neuvoin matkatavarat mukavasti takakontissa. Reitillä ei veloiteta maksuja, vaikka se ylittääkin valtion rajat – varmista vain autoa varatessasi, että sinulla on lupa suunnata sen kanssa Ruotsin puolelle.

Tietoa lennoista kohteeseen Malmö

Kohdelentokenttä Sturup
Kohdelentokentän IATA-koodi MMX
Kohdekaupunki Malmö