Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Visby

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Visby

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Visby

Lennot Visbyhyn

Visby on Gotlannin pääkaupunki ja samalla myös saaren ainoa kaupunki. Vanhaa hansakaupunkia ympäröi kivinen muuri, ja kaupungin vanhassa keskustassa voi todella aistia historian havinan. Visby on suosittu matkakohde etenkin kesäisin, ja kaupungilla on myös oma lentoasema. Expedian kautta on helppo löytää sopiva lentoyhteys Visbyhyn. Jos haluat, voit hyödyntää myös Expedian pakettimatkoja Visbyhyn, jolloin saat kätevästi varattua samalla sekä lennot että hotellin.

Visbyn lentoasemalle pääsee Suomesta yhdellä vaihdolla Arlandan lentoasemalla Tukholmassa. Kesäisin tarjolla on joskus ollut myös suoria lentoja. Arlandan lentoasemalle on lentoyhteyksiä muun muassa Helsinki-Vantaalta, Turusta, Tampereelta ja Vaasasta. Lentoja on lukuisia päivässä, ja sopivan lentoaikataulun löytäminen käy helposti Expedian avulla. Autolla Gotlannin puolelta toiselle pääsee hetkessä, joten kannattaa harkita myös vuokra-autoa Visbyssä.

Visby on viihtyisä kaupunki, jossa historialliset rakennukset, vehreä luonto ja sininen meri yhdistyvät upealla tavalla. Yksi kaupungin vaikuttavimmista nähtävyyksistä on ilman muuta koko vanhankaupungin ympäri kulkeva kivinen kaupunginmuuri. Kaupungissa on myös paljon muuta nähtävää, kuten kirkkoja ja kauniita aukioita. Visbyssä on myös todella paljon vanhoissa rakennuksissa sijaitsevia ihastuttavia kahviloita, ravintoloita ja muita ruokapaikkoja. Expedian kautta voit helposti varata hotellin Visbyssä, vaikkapa aivan historiallisen keskustan sydämestä tai vähän kauempaa meren rannalta.

Lentäminen Suomesta Gotlantiin

Suomesta pääsee Visbyn lentoasemalle helposti yhdellä vaihdolla Arlandassa. Lentoaika esimerkiksi Helsinki-Vantaalta Arlandaan on noin tunnin ja Arlandasta Visbyhyn noin 45 minuuttia, joten välilaskun kestosta riippuen matka-aika Suomesta Visbyhyn on yleensä muutaman tunnin. Sama koskee muita suomalaisia lentoasemia, joilta on suoria yhteyksiä Arlandaan, kuten Turun, Tampereen ja Vaasan lentoasemia. Muualta Suomesta helpointa on yleensä lentää ensin Helsinkiin. Visbyn ja Gotlannin huippusesonki on kesä, ja kesällä myös lentolippujen hinnat ovat korkeammat. Toisaalta kesällä lentoyhteyksiä on enemmän. Liput kannattaa varata noin kahta kuukautta ennen matkaa. Suomalaisten on pyydettäessä voitava todistaa henkilöllisyytensä lennoilla Ruotsiin.

Lennot Visbyn lentoasemalle

Koko Gotlannin kunnan alueella on van yksi kaupallinen lentoasema, Visbyn lentoasema. Lentoasemalle saapuu vuosittain noin kolmesataatuhatta matkustajaa, ja suurin osa heistä kesäisin. Vaikka Visbyn lentoasemalta onkin muutama kansainvälinen lentoyhteys, se palvelee suurimmaksi osaksi Ruotsin sisäistä lentoliikennettä. Suomesta Visbyn lentoasemalle on helpointa lentää Arlandan kansainvälisen lentoaseman kautta.

Visbyn keskusta sijaitsee noin kolmen ja puolen kilometrin päässä lentoasemalta, joten matka taittuu nopeasti joko vuokra-autolla tai taksilla. Lentoasemalla on useamman autonvuokrausyrityksen toimipisteet. Omalla vuokra-autolla on helppo tutustua myös muihin paikkoihin Gotlannissa. Expedian kautta itselle sopivan vuokra-auton valitseminen käy kätevästi. Jos et halua vuokrata autoa, taksilla pääsee lentoasemalta keskustaan vain muutamassa minuutissa. Taksin hinta pysyy kohtuullisena etenkin suuremmalla porukalla matkustettaessa, sillä ajomatka on vain muutaman kilometrin. Koska Visby on suosittu kesäkohde, kesäisin eli noin kesäkuun puolestavälistä elokuun puoleenväliin lentoasemalta on suora lentobussiyhteys Visbyn keskustaan. Bussi pysähtyy muun muassa Östercentrumin asemalla, Visbyn bussiasemalla ja Visbyn satamassa. Bussiasemalla on helppo siirtyä Gotlannin paikallisliikenteen busseihin, jos oma hotelli ei sijaitse kävelymatkan päässä asemalta. Syksystä kevääseen ei suoraa bussiyhteyttä ainakaan tätä kirjoitettaessa valitettavasti ole. Paikallisliikenteen bussit pysähtyvät lentoaseman vieressä kulkevalla maantiellä, mutta pysäkki on noin puolen kilometrin kävelymatkan päässä, joten paikallisbussilla matkustaminen lentoasemalta keskustaan ei nykyisessä tilanteessa ole kovinkaan kätevää.

Tietoa lennoista kohteeseen Visby

Kohdelentokenttä Visby
Kohdelentokentän IATA-koodi VBY
Kohdekaupunki Visby