Halvat lennot Luulaja

Halvimmat lennot kohteeseen Luulaja

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 45 € yhdensuuntaisille lennoille ja 83 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

SAS
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
SAS
SAS
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd

Lisätietoja – Luulaja

Lennot Luulajaan

Luulajan kaupunki sijaitsee Perämeren rannalla Pohjois-Ruotsissa. Luulajassa tärkeitä elementtejä ovat luonto, vesi, saaristo ja satama. Matkailijat tulevat tutustumaan Luulajaan pohjoismaisen luonnon ja elämäntyylin vuoksi, ja moni lumoutuukin niistä niin, että palaa takaisin uudelleen. Luulajan saaristo on erityisesti kesällä kokemisen arvoinen, ja Luulaja tunnetaan Ruotsin aurinkoisimpana paikkana. Luulaja on yliopistokaupunki, jossa sijaitsee myös teknillinen korkeakoulu. Sivistys, vesi ja luonto ovatkin Luulajan valttikortit.

Luulajassa on oma lentoasema, jota kutsutaan myös Luulaja-Kallaxin lentoasemaksi lähistöllä sijaitsevan kunnan mukaan. Lentoasema ei ole kansainvälisesti kovin vilkas, mutta se toimii kuitenkin tärkeänä yhdyskohtana Luulajaan Tukholman kautta saapuville matkailijoille. Loma Luulajassa tarjoaa monenlaista nähtävää ja koettavaa: Luulajassa on varsin vireä kulttuurielämä, löytyy taidetta, musiikkia, tanssia, museoita ja Gammelstadin kirkkokaupunki, joka on UNESCOn maailmanperintökohde. Kaupungissa on myös tekniikkatalo, jossa voi seurata tekniikan ihmeiden syntyä. Luulaja on myös tunnettu urheilukaupunki, ja siellä voi itse harrastaa monenlaista liikuntaa tai seurata kilpaurheilua. Talvella tarjolla on hiihtoa, jääpalloa ja jääkiekkoa ja kesällä jalkapalloa, koripalloa ja suunnistusta.

Lentäminen Suomesta Luulajaan

Helsingistä on Luulajaan suora lento, jonka kestoaika on vain puolitoista tuntia. Tämän Finnairin lennon liikennöi halpalentoyhtiö Flybe, joten lennon hinta on suhteellisen edullinen. Muut yhtiöt tekevät Suomesta välilaskullisia lentoja, joista suurimmassa osassa välilasku on Tukholmassa. Lentojen hinnat vaihtelevat, mutta tarjolla on kuitenkin useita edullisia lentoyhteyksiä. Tarjouksia voi silloin tällöin olla, ja oikeaan aikaan matkustamalla voi olla mahdollista saada halpa matka Luulajaan. Finnairin lisäksi Luulajaan lentää Suomesta muitakin lentoyhtiöitä, esimerkiksi SAS ja Norwegian. Ruotsiin lennettäessä täytyy muistaa varautua valuutanvaihtoon, ja euroja kannattaakin vaihtaa kruunuiksi viimeistään lentoasemalla, mieluiten kuitenkin jo aiemmin. Luulajaan on siis helppo lentää Suomesta, joten varaa lentoliput Luulajaan ja tutustu naapurimaan elämänmenoon.

Lennot Luulajan lentoasemalle

Luulajan lentoasema on Ruotsin kuuden suurimman lentoaseman joukossa ja Pohjois-Ruotsin suurin lentoasema. Lentoaseman sijainti on hyvä, koska se on vain noin 10 kilometrin päässä Luulajan keskustasta. Suosituin lentoyhteys Luulajan lentoasemalle on Ruotsin pääkaupungista Tukholmasta, mutta myös Suomesta ja Ruotsin muista kaupungeista lennetään Luulajaan. Kansainvälisiä lentoja Eurooppaan on vain harvoin, mutta esimerkiksi Kanariansaarten suurimmalle saarelle Teneriffalle pääsee Luulajasta välilaskullisilla lennoilla. Luulajan lentoasemalla käy vuosittain noin miljoona matkustajaa, joten kyse ei kuitenkaan ole ihan pienestä lentoasemasta. Luulajaan lentää useita eri lentoyhtiöitä, kuten SAS, Lufthansa, KLM ja Norwegian.

Koska Luulajan lentoasema on lähellä kaupungin keskustaa, matkailijat voivat kätevästi jatkaa lentoasemalta tiheään liikennöivillä linja-autoilla kohti Luulajan keskustaa ja valitsemaansa majoituspaikkaa. Luulajassa on useita edullisia ja tasokkaita hotelleja, joista matkailija voi valita itselleen parhaiten sopivan. Luulaja on hyvä kohde myös lapsiperheille, löytyyhän kaupungista erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja, ja talvella esimerkiksi luistelun ja hiihdon harrastaminen on suosittua. Jos kyse on lapsiperheestä tai jos muuten aikoo liikkua paljon, hyvä vaihtoehto on etsiä jo lentoasemalta autovuokraamo ja vuokrata auto Luulajassa. Autolla liikkuminen on kätevää, jolloin ei tarvitse olla riippuvainen julkisten kulkuneuvojen aikatauluista ja reiteistä. Suuri osa Luulajan lentoaseman matkustajista tulee kesäaikaan kuitenkin tutustumaan nimenomaan Luulajan saaristoon, ja lentolippu Luulajaan on varsin edullinen, jos haluaa viettää idyllisen saaristoloman luonnon ja veden äärellä.

Luulaja on mielenkiintoinen kaupunki, jonka luonto ja saaristo ovat kokemisen arvoisia. Tee siis hotellivaraus Luulajassa ja voit suunnata kohti lentoasemaa ja idyllistä matkaa kauniiseen ja aurinkoiseen Luulajaan.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Luulaja

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 45 € yhdensuuntaisille lennoille ja 83 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

SAS
SAS