Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Expedian autonvuokraus kohteessa Biarritz

Autonvuokraus Biarritzissa

Etelä-Ranskassa Biskajanlahden rannalla sijaitseva Biarritz houkuttelee lomalaisia aurinkoisilla hiekkarannoillaan. Kaupunkia pidetään Euroopan surffaajien pääkaupunkina, mutta täällä on myös hyviä golfkenttiä upeissa maisemissa. Biarritz on suhteellisen pieni kaupunki, joten voit tutustua siihen mainiosti kävellen. Kaupunki on kuitenkin paikoitellen melko mäkinen, joten vuokraamalla auton Biarritzissa pääset vaivattomasi rannoille ja golfkentille. Myös useat Biarritzin ympäristössä olevat kohteet ovat tällöin ulottuvillasi.

Kun saavut Biarritziin lentäen, voit vuokrata auton jo lentoasemalta, jossa on useita autovuokraamoiden palvelupisteitä. Myös Biarritzin keskustasta löytyy useita autovuokraamoita, joten auton vuokraaminen onnistuu myös siellä. Vuokra-autoissa riittää valinnanvaraa näppäristä pikkuautoista suurempiin perheautoihin, joten voit vuokrata auton Biarritzissa matkaseurueen tarpeiden mukaan. Autonvuokrausvertailu auttaa hintojen vertailemisessa ja parhaiden tarjousten löytämisessä ilman yllättäviä lisämaksuja.

Vuokraa auto Biarritzissa, niin näet enemmän

Biarritzin lentoasema sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä Biarritzin keskustasta. Samalla kun varaat lennot Biarritziin, voit varata myös vuokra-auton noudettavaksi suoraan lentokentältä. Näin pääset siirtymään hotellille helposti matkatavaroiden kanssa. Autonvuokraus Biarritzissa kannattaa, sillä vuokra-autolla pääset tutustumaan Biarritzin kaupungin lisäksi maaseudun pikkukyliin ja omaperäiseen baskikulttuuriin. Kylien väliset välimatkat ovat lyhyitä ja tiet pääosin hyvässä kunnossa.

Autonvuokraus Biarritzissa helpottaa myös hotellin valintaa. Biarritzin keskustassa on runsas hotellivalikoima, josta löytyy sopiva hotelli kaikkiin tarpeisiin. Kun otat alle vuokra-auton, voit halutessasi valita majoituksen perinteisten turistien suosimien lomahotellien sijaan kaupungin ulkopuolelta jostakin pikkukylästä. Tee hotellivaraukset Biarritziin helposti varauspalvelussa. Tutustu myös edullisiin pakettimatkoihin Biarritziin.

Vuokra-autolla Biarritzissa ja lähialueilla

Autonvuokraus avaa aivan uudenlaiset mahdollisuudet tutustua Biarritzin ympäristöön laajemmin. Voit tutustua Baskimaahan niin Ranskan kuin Espanjankin puolella. Biarritzissa kannattaa käydä ainakin Musée de la Mer Aquarium merimuseossa, ihastella Biarritzin majakkaa tai piipahtaa vaikkapa suklaamuseossa. Biarritz on oiva kohde hemmottelua kaipaaville, sillä täällä on useita thalassoterapiaa tarjoavia hoitoloita. Ruokakulttuuriin kannattaa ehdottomasti tutustua, sillä siinä sekoittuvat Espanjan, Ranskan ja Baskimaan kulttuurit. Kun haluat nähdä lomallasi enemmän, vuokra-auto on ehdoton vaihtoehto. Kun suunnittelet lomaa Biarritziin, vuokraa auto Biarritzista varauspalvelussamme.

Etelä-Ranskassa on pieniä kyliä ja kaupunkeja suhteellisen lähekkäin, joten kun vuokraat auton Biarritzissa, pääset tutustumaan helposti Baskimaan ihanaan maaseutuun. Vain 15 kilometriä Biarritzin kaupungista sijaitsee Saint Jean de Luzin rannikkokaupunki. Täällä voit ylellisen kaupunkielämän sijaan nauttia tavallisesta ranskalaisesta pikkukaupunkielämästä. Myös täällä on upeita hiekkarantoja. Täältä voi löytää myös Biarritzia halvempia majapaikkoja.

Vuokra-autolla patikoimaan

Jos kaipaa vaihtelua meri-ilmastoon, kannattaa suunnata vuoristoon. Rhune-vuoren rinteitä nousee 1920-luvun panoraamajuna, joka vie ihastelemaan huipulta avautuvia rinteitä. Toinen vaihtoehto on suunnata autolla syvemmälle Pyreneitten vuoristoon. Chileistään tunnetussa Espeletten kylässä voit ihastella punavalkoisia baskitaloja, joiden seinille on ripustettu koristeiksi punaisia chilejä. Kylpyläloman ystävät voivat suunnata Cambo-les-Bainsiin, joka tunnettiin jo roomalaisten aikaan parantavista vesistään. Aktiivilomaa kaipaavat voivat puolestaan tutustua vuorten syleilyssä sijaitsevaan Saint-Jean-Pied-de-Portiin, josta lähtee useita patikointiretkiä ja vuoripolkuja. Sieltä voi aloittaa myös pyhiinvaelluksen Espanjan Santiago de Compostelaan. Patikointireitit on merkitty värikoodein vaikeusasteen ja pituuden mukaan. Pakkaa siis vuokra-autoon hyvät vaelluskengät ja varmuuden vuoksi sadetakki. Pääset helposti kaikkiin luontokohteisiin vuokraamalla auton Biarritzissa.

Varaa vuokra-auto Biarritziin hyvissä ajoin

Etelä-Ranskan matkailusesonki on pitkä, huhtikuusta syyskuuhun, ja vilkkainta on heinä–elokuussa. Vuokra-autojen kysyntä on tällöin suurimmillaan ja autovuokraamoissa saattaa olla ruuhkaa. Jos suunnittelet matkaa Biarritziin kesällä, muista varata vuokra-auto ajoissa. Varauspalvelussa voit hakea tarkoitukseesi sopivia vuokra-autoja helposti esimerkiksi seurueen koon ja haluamiesi lisävarusteiden perusteella ja tutustua tarjouksiin Biarritzissa.

Autonvuokraus kohteessa Biarritz: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Biarritz?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Biarritz halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Biarritz?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Biarritz keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Biarritz?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Biarritz?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Biarritz

Tutustu kohteeseen Biarritz Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!