Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Bostonissa

Boston sijaitsee Yhdysvaltojen itärannikolla. Tämä Massachusettsin osavaltion pääkaupunki on eurooppalaiseen tyyliin varsin tiivis, toisin kuin maan suurkaupungit yleensä. Boston on yliopistokaupunki, ja siellä toimii esimerkiksi kuuluisa Harvardin yliopisto. Jos harkitset matkaa Bostoniin ja haluat vuokrata auton Bostonissa, kannattaa tutustua vuokra-autoihin ja hintoihin jo etukäteen netin kautta.

Tutustu Bostonin autonvuokrauspalveluihin

Boston on monipuolinen matkakohde, jossa viihtyy myös koko perheen voimin. Yhtenä Yhdysvaltojen vanhimmista kaupungeista Bostonissa on tiettyä historiallista tunnelmaa, jota ei löydy kovin monesta muusta maan kaupungista. Boston on myös kansainvälinen kaupunki, mikä osittain johtuu sen lukuisista yliopistoista, jotka tuovat kaupunkiin ihmisiä ympäri maailmaa. Bostoniin ja sen lähialueisiin voit tutustua helpoiten, kun käytät autonvuokrauspalveluja Bostonissa ja voit vuokra-autolla kulkea vaivatta katsomassa nähtävyyksiä.

Aja Bostonissa vuokra-autolla

Bostoniin on Suomesta pitkä matka, joten lennot Bostoniin kannattaa suunnitella huolellisesti. Tällöin lennot samoin kuin hotellin voi saada selvästi halvemmalla, mikä on tärkeää erityisesti suuremmalla joukolla matkustettaessa. Pitkät lennot valtameren toiselle puolelle tulevat kalliiksi isolle perheelle, joten oikea matkustusaika on myös hyvä valita tarkkaan. Jos perillä aikoo käyttää liikkumiseen autoa, myös sen voi löytää huomattavasti edullisemmin, kun etsii autonvuokraukseen liittyviä tarjouksia Bostonissa.

Vaikka Boston sijaitsee kaukana, lentäminen sinne kestää lyhimmillään kuitenkin vain noin kymmenen tuntia, eikä matkalla tarvitse tehdä kuin yksi välilasku. Bostonin lentoasemalta on kaupunkiin vain 6 kilometriä. Koska kyse on suurkaupungista, vuokra-autolla lentoasemalta poistuttaessa täytyy olla tarkkana, että valitsee oikean suunnan. Varmista siksi kartasta, onko oikea suunta Turnpike East -moottoritie vai I-93- tai I-95-tie. Lentoasemalla Bostonin autovuokraamot ovat hyvin edustettuina, joten auton voi vuokrata myös lentoasemalla, jos sitä ei ole huomannut vuokrata etukäteen nettipalvelujen kautta.

Myös keskustan alueella on runsaasti autonvuokrauspisteitä Bostonissa. Esimerkiksi hotellivarausta Bostoniin tehdessään voi samalla katsoa, onko valitun hotellin yhteydessä autonvuokrauspalveluja. Tällöin auton voi kätevästi vuokrata valmiiksi netin välityksellä ja noutaa hotellille saavuttaessa. Autoa ei siis välttämättä tarvitse vuokrata jo lentoasemalla, jos sieltä haluaa ensin siirtyä hotellille, ennen kuin itse siirtyy ratin taakse tuntemattoman kaupungin ruuhkiin. Netin kautta auton vuokraaminen Bostonissa on kätevää myös siksi, että autoja ja niiden hinta-laatusuhdetta on helpompi vertailla keskenään.

Boston – yliopistoja ja urheilua

Boston tunnetaan maailmalla Harvardin arvostetusta yliopistosta. Kaupungissa on kuitenkin myös muita yliopistoja, kuten MIT eli Massachusettsin teknillinen korkeakoulu. Ja koska Boston on urheilukaupunki, siellä on monen eri lajin kuuluisia ja historiallisia urheiluseuroja. Niitä ovat NBA-koripallojoukkue Boston Celtics, NHL-jääkiekkojoukkue Boston Bruins, MLB-baseballjoukkue Boston Red Sox ja amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigassa pelaava New England Patriots. Urheilufanille Boston on siis todellinen aarreaitta, ja esimerkiksi talvinen jääkiekko-ottelu Boston Bruinsin kuuluisassa jääkiekkopyhätössä on urheilusta kiinnostuneelle todellinen elämys. Urheilun lisäksi Bostonista löytyy mielenkiintoista tekemistä esimerkiksi teatterista, musiikista, historiasta, arkkitehtuurista, hyvästä ruoasta ja ostoksilla käymisestä kiinnostuneille matkailijoille.

Boston on kaiken kaikkiaan monipuolinen ja mielenkiintoinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Satamassa ja puistoissa voi rentoutua ja tutustua samalla nähtävyyksiin, Harbor Island -saaristoristeily on hyvä tapa viettää aurinkoista päivää, eikä unohtaa sovi hienoja kävelyreittejä, joiden varrella on kaupungin nähtävyyksiä. Tunnetuin kävelyreitti on Freedom Trail, jossa voi myös oppaan avustuksella tutustua Bostonin historian kohokohtiin ja muihin nähtävyyksiin. Tunnettuja nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Custom House -torni, joka aikanaan oli Bostonin korkein rakennus, Harvardin yliopisto, Boston Symphony Hall -konserttisali ja Faneuil Hall -markkinat. Rento Boston on siis ehdottomasti tutustumisen arvoinen matkakohde.

Tutustu kohteeseen Boston

Tutustu kohteeseen Boston Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!