Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Bostonissa

Boston sijaitsee Yhdysvaltojen itärannikolla. Tämä Massachusettsin osavaltion pääkaupunki on eurooppalaiseen tyyliin varsin tiivis, toisin kuin maan suurkaupungit yleensä. Boston on yliopistokaupunki, ja siellä toimii esimerkiksi kuuluisa Harvardin yliopisto. Jos harkitset matkaa Bostoniin ja haluat vuokrata auton Bostonissa, kannattaa tutustua vuokra-autoihin ja hintoihin jo etukäteen netin kautta.

Tutustu Bostonin autonvuokrauspalveluihin

Boston on monipuolinen matkakohde, jossa viihtyy myös koko perheen voimin. Yhtenä Yhdysvaltojen vanhimmista kaupungeista Bostonissa on tiettyä historiallista tunnelmaa, jota ei löydy kovin monesta muusta maan kaupungista. Boston on myös kansainvälinen kaupunki, mikä osittain johtuu sen lukuisista yliopistoista, jotka tuovat kaupunkiin ihmisiä ympäri maailmaa. Bostoniin ja sen lähialueisiin voit tutustua helpoiten, kun käytät autonvuokrauspalveluja Bostonissa ja voit vuokra-autolla kulkea vaivatta katsomassa nähtävyyksiä.

Aja Bostonissa vuokra-autolla

Bostoniin on Suomesta pitkä matka, joten lennot Bostoniin kannattaa suunnitella huolellisesti. Tällöin lennot samoin kuin hotellin voi saada selvästi halvemmalla, mikä on tärkeää erityisesti suuremmalla joukolla matkustettaessa. Pitkät lennot valtameren toiselle puolelle tulevat kalliiksi isolle perheelle, joten oikea matkustusaika on myös hyvä valita tarkkaan. Jos perillä aikoo käyttää liikkumiseen autoa, myös sen voi löytää huomattavasti edullisemmin, kun etsii autonvuokraukseen liittyviä tarjouksia Bostonissa.

Vaikka Boston sijaitsee kaukana, lentäminen sinne kestää lyhimmillään kuitenkin vain noin kymmenen tuntia, eikä matkalla tarvitse tehdä kuin yksi välilasku. Bostonin lentoasemalta on kaupunkiin vain 6 kilometriä. Koska kyse on suurkaupungista, vuokra-autolla lentoasemalta poistuttaessa täytyy olla tarkkana, että valitsee oikean suunnan. Varmista siksi kartasta, onko oikea suunta Turnpike East -moottoritie vai I-93- tai I-95-tie. Lentoasemalla Bostonin autovuokraamot ovat hyvin edustettuina, joten auton voi vuokrata myös lentoasemalla, jos sitä ei ole huomannut vuokrata etukäteen nettipalvelujen kautta.

Myös keskustan alueella on runsaasti autonvuokrauspisteitä Bostonissa. Esimerkiksi hotellivarausta Bostoniin tehdessään voi samalla katsoa, onko valitun hotellin yhteydessä autonvuokrauspalveluja. Tällöin auton voi kätevästi vuokrata valmiiksi netin välityksellä ja noutaa hotellille saavuttaessa. Autoa ei siis välttämättä tarvitse vuokrata jo lentoasemalla, jos sieltä haluaa ensin siirtyä hotellille, ennen kuin itse siirtyy ratin taakse tuntemattoman kaupungin ruuhkiin. Netin kautta auton vuokraaminen Bostonissa on kätevää myös siksi, että autoja ja niiden hinta-laatusuhdetta on helpompi vertailla keskenään.

Boston – yliopistoja ja urheilua

Boston tunnetaan maailmalla Harvardin arvostetusta yliopistosta. Kaupungissa on kuitenkin myös muita yliopistoja, kuten MIT eli Massachusettsin teknillinen korkeakoulu. Ja koska Boston on urheilukaupunki, siellä on monen eri lajin kuuluisia ja historiallisia urheiluseuroja. Niitä ovat NBA-koripallojoukkue Boston Celtics, NHL-jääkiekkojoukkue Boston Bruins, MLB-baseballjoukkue Boston Red Sox ja amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigassa pelaava New England Patriots. Urheilufanille Boston on siis todellinen aarreaitta, ja esimerkiksi talvinen jääkiekko-ottelu Boston Bruinsin kuuluisassa jääkiekkopyhätössä on urheilusta kiinnostuneelle todellinen elämys. Urheilun lisäksi Bostonista löytyy mielenkiintoista tekemistä esimerkiksi teatterista, musiikista, historiasta, arkkitehtuurista, hyvästä ruoasta ja ostoksilla käymisestä kiinnostuneille matkailijoille.

Boston on kaiken kaikkiaan monipuolinen ja mielenkiintoinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Satamassa ja puistoissa voi rentoutua ja tutustua samalla nähtävyyksiin, Harbor Island -saaristoristeily on hyvä tapa viettää aurinkoista päivää, eikä unohtaa sovi hienoja kävelyreittejä, joiden varrella on kaupungin nähtävyyksiä. Tunnetuin kävelyreitti on Freedom Trail, jossa voi myös oppaan avustuksella tutustua Bostonin historian kohokohtiin ja muihin nähtävyyksiin. Tunnettuja nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Custom House -torni, joka aikanaan oli Bostonin korkein rakennus, Harvardin yliopisto, Boston Symphony Hall -konserttisali ja Faneuil Hall -markkinat. Rento Boston on siis ehdottomasti tutustumisen arvoinen matkakohde.

Autonvuokraus kohteessa Boston: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Boston?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Boston halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Boston?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Boston keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Boston?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Boston?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Boston

Tutustu kohteeseen Boston Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!