Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vuokraa auto Eilatista

Israelin eteläkärjessä sijaitsevasta Eilatista pääset autoillen melko nopeasti minne tahansa Israelissa. Jos siis haluat, että varaamasi matka Eilatiin sisältää myös hieman vaihtelua, valitse sivustoltamme itsellesi sopiva autonvuokraamo Eilatissa ja tee autovaraus jo etukäteen. Sivustomme autonvuokraamot eivät peri mitään yllättäviä lisämaksuja auton palauttamisen yhteydessä. Ainoa asia, joka sinun tulee muistaa, on että auto vastaanotetaan ja palautetaan aina tankki täytettynä.

Näin saat vuokra-auton Eilatissa

Autonvuokraamoita Eilatissa on runsaasti, joten auton noutaminen onnistuu täällä helposti. Jos olet varannut lennot Eilatiin, saat auton allesi halutessasi suoraan lentokentältä. Kentän ohella autonvuokraamoita on myös kaupungin keskustassa. Koska keskusta on melko pieni, sen alueella auton noutamisesta ei koidu juuri vaivaa. Muista ottaa mukaasi voimassa oleva ajokortti.

Vuokra-autoilu Eilatissa

Eilatissa pääset vuokra-autolla kätevästi kaupungista hieman etäämmällä sijaitsevilla rannoille ja sukelluskohteisiin. Etenkin jos olet liikkeellä koko perheen voimin tai isommalla porukalla, autolla liikkuminen on huomattavasti julkisia kulkupelejä ja takseja vaivattomampaa. Tiet ovat nimittäin hyvässä kunnossa eikä liikennettäkään ole ruuhkaksi asti. Ilmastoitu auto antaa myös mahdollisuuden pieneen jäähdyttelyyn ulkolämpötilan ollessa paahtavan kuuma. Autoon linnoittautuminen ei tosin ole pysyvä ratkaisu – ennemmin kannattaa suunnata uimaan!

Eilatissa ja Israelin muilla alueilla on kohtuullisen turvallista autoilla. Liikennesäännöt ovat Israelissa pääosin samat kuin Suomessa, ja liikennemerkit ja tienviitat on yleensä varustettu myös englanninkielisellä tekstillä. Liikennekulttuuri maassa on kuitenkin Suomea aggressiivisempaa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että teillä ei todellakaan kannata olettaa, että toiset kuskit antaisivat tietä tai ajaisivat erityisen hiljaa. Kaikkein selvimmin ero Suomeen näkyy lauantaisin, jolloin on juutalaisten lepopäivä eli sapatti. Silloin tiet ovat usein tavanomaista tyhjempiä, mikä houkuttelee niille todellisia hurjapäitä. Jos tämä ei pelota, sapatti voi olla hyvä päivä pitkien matkojen taittamiseen.

Vuokra-autolla Eilatista muualle Israeliin

Koska Israel on kohtuullisen pieni maa, se soveltuu hyvin kaikenlaiseen autolomailuun. Jos lähdet liikkeelle Eilatista, joudut toki autoilemaan ensin Negevin autiomaan halki, mutta sen toiselle puolelle päästyäsi olet jo melko lähellä kaikkia Israelin tärkeimpiä kaupunkeja. Eikä tuota muutaman tunnin ajomatkaa kannata suinkaan kammoksua. Päinvastoin, sen aikana pääset ihastelemaan todella jylhiä maisemia sekä esimerkiksi kiehtovia kraatterimaisia laaksoja. Autiomaan pohjoislaidalle päästyäsi voit kastaa varpaasi myyttisen Kuolleenmeren viilentävään veteen. Sieltä onkin sitten jo lyhyt matka esimerkiksi Jerusalemiin tai Tel Aviviin.

Keski-Israelin alueelta voit jatkaa matkaasi vieläkin kauempana pohjoisessa sijaitsevaan Galileaan. Siellä maisemat ovat huomattavasti Negevin autiomaata vehreämpiä. Nähtävää Galileassa riittää, joten aivan yhdeksi yöksi sinne ei ainakaan Eilatista asti kannata matkata. Jos muuten suunnistat Israelin pohjoisosiin talvella, kannattaa huomioida, että esimerkiksi Eilatiin verrattuna alueella voi olla huomattavasti kylmempää – aivan oikea talvi!

Pääsenkö vuokra-autolla Eilatista myös Egyptiin tai Jordaniaan?

Valitettavasti vastaus on ei. Alueen turvallisuustilanteesta ja muista syistä johtuen vuokra-autolla ei yleensä voi autoilla Egyptin tai Jordanian rajan yli, vaan auto on jätettävä Israelin puolelle rajaa. Rajan toiselta puolelta voit kuitenkin jatkaa matkaasi eteenpäin taksilla tai bussilla. Nähtäväähän molemmissa naapurimaissa kyllä riittää. Kenties tunnetuin rajan takaa löytyvä kohde on Jordaniassa sijaitseva Petra. Vaikka Petraan saattaakin olla mahdollista päästä myös Jordanian puolelta rajaa vuokrattavalla autolla, ylivoimaisesti helpoiten pääset sinne suoraan Eilatista lähtevällä bussilla. Jos olet varannut hotellin Eilatista, sen henkilökunta auttaa sinua varmasti tällaisen bussireissun varaamisessa. Perille on toki hieman matkaa, mutta tässä tapauksessa sen taittaminen kannattaa, sillä Petran kivitemppelit ovat käsittämättömän upeita luomuksia.

Autonvuokraus kohteessa Eilat: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Eilat?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Eilat halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Eilat?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Eilat keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Eilat?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Eilat?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Eilat

Tutustu kohteeseen Eilat Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!