Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Gdańsk

Katso kaikki kohteen Gdańsk vuokra-autot

Expedian autonvuokraus kohteessa Gdańsk

Autonvuokraus Gdańskissa

Gdańsk on Gdańskinlahden rannalla Pohjois-Puolassa sijaitseva merkittävä satamakaupunki. Kaupungista käytetään edelleen silloin tällöin lähinnä historiallisissa yhteyksissä myös sen saksankielistä nimeä Danzig. Lähde viettämään kaupunkilomaa Gdańskissa, joka on mielenkiintoinen sekoitus historiallisia nähtävyyksiä ja upeita hiekkarantoja. Auton vuokrausta Gdańskissa suositellaan, jos kaupungissa haluaa liikkua omaan tahtiin aikatauluista välittämättä tai aikoo tutustua Gdańskin ulkopuolisiin nähtävyyksiin.

Vuokraa auto Gdańskissa

Gdańsk tarjoaa matkailijoille paljon monenlaista nähtävää ja koettavaa. Voisi jopa sanoa, että Gdańsk voi yllättää matkailijan monipuolisuudellaan. Esimerkiksi Gdańskin upeat hiekkarannat eivät yleisesti ottaen ole aina matkailijoiden tiedossa. Satama-alue Gdańskissa on myös tutustumisen arvoinen. Gdańsk on hyvä automatkakohde, joten käy vuokraamassa auto Gdańskissa ja voit lähteä lomaseurueesi kanssa kokemaan elämyksiä vuokra-autolla matkaten.

Autonvuokrauspalvelut Gdańskissa

Gdańskin sijainti Pohjois-Puolassa Itämeren rannikolla luo kaupunkiin erinomaiset liikenneyhteydet sekä vesiteitse että muulla keinolla matkustaen. Suomesta Gdańskiin on erittäin nopea ja helppo matkustaa lentämällä. Helsingistä lähtevä suora lento on perillä Gdańskissa kahden tunnin kuluttua, joten äkkilähdöt Gdańskiin ovat myös mahdollisia Suomesta. Jos upeat hiekkarannat ja kulttuurinähtävyydet kiehtovat, voit kesällä, kun lentotarjous Gdańskiin osuu silmään, varata lennon ja lähteä nopealla aikataululla nauttimaan rentouttavaa lomaa upeassa Gdańskissa. Vuokraamalla auton lentoasemalle saapuessasi voit itse päättää ajankäytöstäsi. Gdańskin lentoasema, joka on nimetty Puolan entisen presidentin mukaan, on nimeltään Lech Walesan kansainvälinen lentoasema. Sieltä matkailija voi vuokrata tai noutaa jo etukäteen vuokraamansa auton Gdańskissa.

Lentoasemalla osalla autovuokraamoista on palvelupisteet ja auton noutopisteet terminaalissa, josta auto on sekä erittäin nopea vuokrata että noutaa. Lentoaseman yhteydessä on kuitenkin myös autovuokraamoja, joilla palvelupiste ja noutopaikka sijaitsevat lentoaseman ulkopuolella, johon on sukkulabussilla saatavissa terminaalista ilmainen kuljetus. Molemmissa tapauksissa auton vuokraus kannattaa useimmiten tehdä etukäteen Expedian autonvuokrauspalvelusta. Tällöin voi verrata Gdańskin hintatasoa eri autovuokraamoiden välillä ja auton voi saada myös vuokrattua edullisemmin, koska autovuokraamoiden keskinäinen kilpailu laskee autonvuokraushintoja Gdańskissa. Jos haluaa ominaisuuksien puolesta tietynlaisen, esimerkiksi hieman isomman auton, silloin tarjousten etsiminen kannattaa erityisesti, koska kyseisten autojen osalta kysyntä ei välttämättä ole yhtä vilkasta ja autoja voi myös olla vähemmän tarjolla.

Jos autoa ei halua vuokrata lentoasemalta, Gdańskissa autovuokraamoja on myös muun muassa keskustassa ja rautatieasemalla. Niissä autonvuokraus on kätevää, jos ei esimerkiksi halua heti lennon jälkeen vieraassa kaupungissa ajaa noin 10 minuutin matkaa lentoasemalta hotellille Gdańskin keskustassa. Etukäteen autoa vuokrattaessa voi noutopaikan valita itse, mikä auttaa suunnittelemaan matkareittiä tarkemmin ja sen avulla voi välttää turhat matkat, kun auton voi noutaa esimerkiksi hotellin suhteen läheisimmästä mahdollisesta paikasta. Kannattaa myös kiinnittää huomiota eri autovuokraamoiden tarjoamiin oheispalveluihin ja auton ominaisuuksiin. Joskus ne voivat vaikuttaa hinnan ohella siihen, mistä vuokraamosta auto kannattaa vuokrata.

Gdańsk – monipuolinen matkakohde

Gdańsk on kaupunki, jota kohtaan monilla voi olla ennakkoluuloja, koska kyse on Itä-Euroopassa sijaitsevasta kaupungista. Ennakkoluulot on kuitenkin aika heittää syrjään ja lähteä tutustumaan tähän merkittävään satamakaupunkiin. Gdańskin historia on värikäs, minkä ansiosta kaupungissa on lukuisia hienoja historiallisia ja kulttuurillisia nähtävyyksiä. Gdańsk myös muodostaa yhdessä kahden naapurikaupunkinsa kanssa kolmoiskaupungin, jossa kolmen kaupungin välisiä rajoja ei juuri huomaa, koska ne ovat niin lähekkäin. Gdańskin vanhankaupungin ja sataman hansatalot ovat viehättävä näky, ja ravintolat ja kahvilat suorastaan kutsuvat herkullisten kahvipullien ja aterioiden äärelle. Uskomattomat hiekkarannat ovat kesällä rannalla viihtyvän mielipaikka, jossa voi rentoutua kiireettömän gdańskilaisen elämänmenon keskellä.

Tutustu kohteeseen Gdańsk

Tutustu kohteeseen Gdańsk Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!