Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Expedian autonvuokraus kohteessa Gdańsk

Autonvuokraus Gdańskissa

Gdańsk on Gdańskinlahden rannalla Pohjois-Puolassa sijaitseva merkittävä satamakaupunki. Kaupungista käytetään edelleen silloin tällöin lähinnä historiallisissa yhteyksissä myös sen saksankielistä nimeä Danzig. Lähde viettämään kaupunkilomaa Gdańskissa, joka on mielenkiintoinen sekoitus historiallisia nähtävyyksiä ja upeita hiekkarantoja. Auton vuokrausta Gdańskissa suositellaan, jos kaupungissa haluaa liikkua omaan tahtiin aikatauluista välittämättä tai aikoo tutustua Gdańskin ulkopuolisiin nähtävyyksiin.

Vuokraa auto Gdańskissa

Gdańsk tarjoaa matkailijoille paljon monenlaista nähtävää ja koettavaa. Voisi jopa sanoa, että Gdańsk voi yllättää matkailijan monipuolisuudellaan. Esimerkiksi Gdańskin upeat hiekkarannat eivät yleisesti ottaen ole aina matkailijoiden tiedossa. Satama-alue Gdańskissa on myös tutustumisen arvoinen. Gdańsk on hyvä automatkakohde, joten käy vuokraamassa auto Gdańskissa ja voit lähteä lomaseurueesi kanssa kokemaan elämyksiä vuokra-autolla matkaten.

Autonvuokrauspalvelut Gdańskissa

Gdańskin sijainti Pohjois-Puolassa Itämeren rannikolla luo kaupunkiin erinomaiset liikenneyhteydet sekä vesiteitse että muulla keinolla matkustaen. Suomesta Gdańskiin on erittäin nopea ja helppo matkustaa lentämällä. Helsingistä lähtevä suora lento on perillä Gdańskissa kahden tunnin kuluttua, joten äkkilähdöt Gdańskiin ovat myös mahdollisia Suomesta. Jos upeat hiekkarannat ja kulttuurinähtävyydet kiehtovat, voit kesällä, kun lentotarjous Gdańskiin osuu silmään, varata lennon ja lähteä nopealla aikataululla nauttimaan rentouttavaa lomaa upeassa Gdańskissa. Vuokraamalla auton lentoasemalle saapuessasi voit itse päättää ajankäytöstäsi. Gdańskin lentoasema, joka on nimetty Puolan entisen presidentin mukaan, on nimeltään Lech Walesan kansainvälinen lentoasema. Sieltä matkailija voi vuokrata tai noutaa jo etukäteen vuokraamansa auton Gdańskissa.

Lentoasemalla osalla autovuokraamoista on palvelupisteet ja auton noutopisteet terminaalissa, josta auto on sekä erittäin nopea vuokrata että noutaa. Lentoaseman yhteydessä on kuitenkin myös autovuokraamoja, joilla palvelupiste ja noutopaikka sijaitsevat lentoaseman ulkopuolella, johon on sukkulabussilla saatavissa terminaalista ilmainen kuljetus. Molemmissa tapauksissa auton vuokraus kannattaa useimmiten tehdä etukäteen Expedian autonvuokrauspalvelusta. Tällöin voi verrata Gdańskin hintatasoa eri autovuokraamoiden välillä ja auton voi saada myös vuokrattua edullisemmin, koska autovuokraamoiden keskinäinen kilpailu laskee autonvuokraushintoja Gdańskissa. Jos haluaa ominaisuuksien puolesta tietynlaisen, esimerkiksi hieman isomman auton, silloin tarjousten etsiminen kannattaa erityisesti, koska kyseisten autojen osalta kysyntä ei välttämättä ole yhtä vilkasta ja autoja voi myös olla vähemmän tarjolla.

Jos autoa ei halua vuokrata lentoasemalta, Gdańskissa autovuokraamoja on myös muun muassa keskustassa ja rautatieasemalla. Niissä autonvuokraus on kätevää, jos ei esimerkiksi halua heti lennon jälkeen vieraassa kaupungissa ajaa noin 10 minuutin matkaa lentoasemalta hotellille Gdańskin keskustassa. Etukäteen autoa vuokrattaessa voi noutopaikan valita itse, mikä auttaa suunnittelemaan matkareittiä tarkemmin ja sen avulla voi välttää turhat matkat, kun auton voi noutaa esimerkiksi hotellin suhteen läheisimmästä mahdollisesta paikasta. Kannattaa myös kiinnittää huomiota eri autovuokraamoiden tarjoamiin oheispalveluihin ja auton ominaisuuksiin. Joskus ne voivat vaikuttaa hinnan ohella siihen, mistä vuokraamosta auto kannattaa vuokrata.

Gdańsk – monipuolinen matkakohde

Gdańsk on kaupunki, jota kohtaan monilla voi olla ennakkoluuloja, koska kyse on Itä-Euroopassa sijaitsevasta kaupungista. Ennakkoluulot on kuitenkin aika heittää syrjään ja lähteä tutustumaan tähän merkittävään satamakaupunkiin. Gdańskin historia on värikäs, minkä ansiosta kaupungissa on lukuisia hienoja historiallisia ja kulttuurillisia nähtävyyksiä. Gdańsk myös muodostaa yhdessä kahden naapurikaupunkinsa kanssa kolmoiskaupungin, jossa kolmen kaupungin välisiä rajoja ei juuri huomaa, koska ne ovat niin lähekkäin. Gdańskin vanhankaupungin ja sataman hansatalot ovat viehättävä näky, ja ravintolat ja kahvilat suorastaan kutsuvat herkullisten kahvipullien ja aterioiden äärelle. Uskomattomat hiekkarannat ovat kesällä rannalla viihtyvän mielipaikka, jossa voi rentoutua kiireettömän gdańskilaisen elämänmenon keskellä.

Autonvuokraus kohteessa Gdańsk: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Gdańsk?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Gdańsk halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Gdańsk?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Gdańsk keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Gdańsk?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Gdańsk?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Gdańsk

Tutustu kohteeseen Gdańsk Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!