Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Havaijin saari

Katso kaikki kohteen Havaijin saari vuokra-autot

Autonvuokraus Havaijilla

Yhdysvalloissa pohjoisella Tyynellämerellä sijaitseva Havaijin osavaltio koostuu kahdeksasta pääsaaresta. Havaijisaaret ovat tuliperäisiä ja koralliriuttojen reunustamia. Turismi on keskittynyt pääasiassa Oahun ja Mauin saarille. Autonvuokraus Havaijilla kannattaa, sillä julkinen liikenne ei ole kovin toimivaa Oahun saarta lukuun ottamatta, joten autoillen pääset tutustumaan saariin parhaiten. Saarten välillä on hyvät lentoyhteydet ja joidenkin saarten välillä on myös lauttayhteys.

Havaijin saarilla on useita lentokenttiä, joilla on monien autovuokraamoiden palvelupisteitä. Voit siis ottaa allesi vuokra-auton Havaijilla jo lentokentällä, jolloin pääset kätevästi hotellillesi. Autonvuokraus Havaijilla onnistuu myös saarten kaupungeissa. Autonvuokrausvertailu auttaa hintojen vertailemisessa ja parhaiden tarjousten löytämisessä ilman yllättäviä lisämaksuja. Tutustu vuokra-autojen tarjontaan varauspalvelussamme ja varaa samalla halvat lennot Havaijille. Katso myös pakettimatkat Havaijille.

Vuokraa auto Havaijilla, niin liikkuminen on helppoa

Havaijille pääsee lentäen ainakin Kahuluihin Mauin saarelle, Hiloon tai Konaan Havaijin saarelle, Lihueen Kauain saarelle tai Honoluluun Oahun saarelle. Havaijin hotellitarjonta on monipuolinen ja täältä löytyy sekä luksushotelleja häämatkalaisille että edullisempia majoitusvaihtoehtoja. Tee hotellivaraukset Havaijille varauspalvelussamme. Autonvuokraus Havaijilla on suositeltavaa, niin voit tutustua helposti saarten nähtävyyksiin ja siirtyä upeilta hiekkarannoilta toiselle oman mielesi mukaan. Varaa vuokra-auto muiden varausten yhteydessä ja tutustu autotarjontaan varauspalvelussamme. Vaihtoehtoja on paljon pikkuautoista tilaviin perheautoihin, joten voit vuokrata auton Havaijilla matkaseurueesi tarpeiden mukaan.

Vuokra-autolla helposti ympäri saaria

Autonvuokraus antaa hienot mahdollisuudet tutustua Havaijin saariin. Oahun saarella pilvenpiirtäjäkaupungissa Honolulussa voit nauttia suurkaupungin vilinästä ja shoppailusta. Honolulun kuuluisin nähtävyys on historian suurimman yllätyshyökkäyksen kohde Pearl Harbour. Honolulussa on Waikikin ranta, joten pääset viettämään ihania rantapäiviä ja nauttimaan kaupungin menosta samassa kohteessa. Waikiki on myös surffaajien paratiisi. Myös Mauin saari soveltuu mainiosti surffaukseen, kuten oikeastaan kaikki muutkin Havaijin saaret. Kaikilta saarilta löytyy surffikouluja, jotka järjestävät eripituisia surffauskursseja. Lautoja vuokrataan niin surffikouluissa kuin hotelleillakin.

Havaiji on myös hyvä patikointikohde. Esimerkiksi Kauai on hyvä valinta vaelluksen ystävälle. Upeiden patikointireittien varrelta löytyy 50 kuvankaunista vesiputousta. Luultavasti saaren hienoimmat näkymät avautuvat saaren luoteispuolelta Na Palin rannikolta. Myös Mauin saarella on huikeita vaellusreittejä, joista hienoimpia on Haleakalan kraatterissa kulkeva Sliding Sands -reitti. Myös täällä on vesiputouksia, joihin voit pulahtaa vilvoittelemaan. Havaijin suurimman saaren Big Islandin luonto on Havaijin monimuotoisin, ja täällä voit vaeltaa sademetsissä ja ihastella Mauan Kean lumisia rinteitä. Kun vuokraat auton Havaijilla, pääset kätevästi haluamaasi luontokohteeseen. Havaiji on myös mahtava kohde sukellus- tai snorklauslomaa kaipaaville. Meren alla nähtävää on paljon: leijona- ja perhoskalojen ja muiden vesieläinten lisäksi voit nähdä hylkyjä, laavatunneleita ja luolia.

Havaijin ilmasto on pääosin trooppinen, mutta vuoristoisilla saarilla ilmastotyypit vaihtelevat. Saaren eläimistö ja kasvisto ovat ainutlaatuisia, ja täällä on monia kasvilajeja, joita ei voi tavata missään muualla. Havaijilla pesii myös useita ainoastaan siellä nähtäviä lintulajeja. Havaijilla voit nähdä myös valaita, delfiinejä ja merikilpikonnia.

Varaa vuokra-auto Havaijille hyvissä ajoin

Havaijin ilmasto on miellyttävä, siellä on lämmintä ympäri vuoden ja merituuli pitää ilman raikkaana. Joulukuusta maaliskuuhun sataa kuitenkin muuta vuotta enemmän, ja sääolot saattavat muuttua saarilla yllättäenkin päivän aikana. Vilkkain turistisesonki Havaijilla on joulukuusta maaliskuuhun, jolloin hintatasokin on korkeampi. Varaa vuokra-auto Havaijille ajoissa, niin löydät parhaimmat tarjoukset ja mieluisan auton. Vertaa sopivia vuokra-autoja matkaseurueen koon ja haluamiesi lisävarusteiden perusteella ja katso tarjoukset Havaijille helposti varauspalvelussamme.

Tutustu kohteeseen Havaijin saari

Tutustu kohteeseen Havaijin saari Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!