Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Kos

Vuokraa auto Kosilta – kuuma aurinko ja kiehtova historia odottavat!

Kosin saari sijaitsee Kreikassa lähellä Turkin rannikkoa. Kuvankaunis noin 30 000 asukkaan saari on täydellinen rantalomakohde, jossa pääsee samalla tutustumaan myös saaren kiehtovaan historiaan. Vaihtelevat maastot takaavat erinomaiset patikointi-, pyöräily- ja kiipeilymahdollisuudet, ja saaren vehreä maaseutu on sekin kaunista katseltavaa. Monipuolisen aktiviteettitarjontansa ansiosta Kos on niin lapsiperheiden ja iäkkäämpien matkailijoiden kuin nuorisonkin suosiossa.

Kosin saarella on takanaan pitkä historia. Vuokraa auto Kosilta, niin vierailut raunioille ja amfiteattereihin sujuvat helposti ja omaan tahtiisi. Autolla hurautat hetkessä myös kaikille saaren upeille rannoille, joita on tarjolla luonnonmukaisista poukamista aina kaikki mahdolliset palvelut kattaviin turistiystävällisiin hiekkarantoihin. Saari ei ole suuri, mutta nähtävää ja koettavaa löytyy useammaksikin päiväksi varsinkin, kun alla on vuokra-auto.

Varmista itsellesi ja matkaseurueellesi rentouttava loma vuokraamalla autosi Expedian kautta. Sivustollamme voit valita laadukkaan vuokra-autosi jo etukäteen, eikä yllättävistä lisämaksuista tarvitse huolia, sillä kaikki autovuokraamomme Kosilla noudattavat reiluja polttoainekäytäntöjä. Käytössäsi ovat joustavat haku- ja palautusajat, ja tarvittaessa saat vuokra-auton mukaasi jo reilun 20 kilometrin päässä Kosin kaupungista sijaitsevalta Kosin kansainväliseltä lentoasemalta. Vertaa hintoja ja varaa oma menopelisi täydelliselle Kosin lomalle!

Kosilla voi vuokra-autoilla myös talvella

Kosilla on useita korkeatasoisia lomakohteita, joista suosituin on saaren niin ikään Kos-nimellä tunnettu pääkaupunki. Yöpyminen Kosilla on edullista, ja sijaitsipa hotellisi missä päin saarta tahansa, vuokra-autolla hurautat kaikkiin saaren kohteisiin reilusti alle tunnissa. GPS auttaa suunnistamisessa, mutta myös Kosin ystävälliset asukkaat auttavat mielellään eksyneitä vuokra-autoilijoita. Kosin liikennekulttuuri on Etelä-Euroopalle tyypilliseen tapaan melko eläväistä ja ajonopeudet korkeita. Toisaalta saarella on pääkaupunkia lukuun ottamatta melko vähän liikennettä, ja maalaisjärjellä selviää Kosinkin liikenteessä vallan mainiosti.

Kosilla on mukava sää ympäri vuoden, ja varsinkin autoloma onnistuu saarella hyvin myös talviaikaan, jolloin turisteja ei juurikaan ole ja saari näyttäytyy matkailijalle aidoimmillaan. Lämpötila pysyttelee talviaikaankin 15–20 asteen tuntumassa, mutta tuulen ja ajoittaisten sateiden vuoksi talvipäivät voivat olla toisinaan viileitäkin. Lämpöä kaipaavien kannattaa suunnata saarelle touko- ja syyskuun välisenä aikana. Kuuminta ja aurinkoisinta on heinä–elokuussa, jolloin myös majoituksen ja vuokra-autojen kysyntä on suurinta. Lämpimiä mutta vähemmän kiireisiä kuukausia ovat touko-, kesä- ja syyskuu.

Autovuokraamo on suorin tie monipuoliseen lomaan

Jos olet liikkeellä kesäaikaan, yksi vuokra-auton suurimmista hyödyistä on joustava matkanteko saaren eri rannoille. Useimmat Kosin rannoista ovat kivi- tai sorarantoja, mutta vuokra-autolla hurautat helposti myös esimerkiksi reilun kymmenen kilometrin päässä pääkaupungista sijaitsevalle Tigakin hiekkarannalle tai saaren eteläpuolella olevalle suositulle Paradise Beach -rannalle. Kumpikin näistä rannoista sopii erinomaisesti myös lapsiperheille, sillä meressä saa kahlata pitkään ennen kuin vesi syvenee. Valkohiekkaisella Paradise Beach -rannalla on lisäksi useita ravintoloita, kattavat palvelut ja hyvät vesiurheilumahdollisuudet. Surffaajien taas kannattaa ottaa suunnaksi tuulinen Wave Beach.

Jos kaipaat vaihtelua rantaelämään, suuntaa vuokra-auton nokka kohti saaren kahta vesipuistoa tai pulikoi vaihteeksi kuumassa rikkipitoisessa vedessä Thermesin kuumilla lähteillä. Uintipäivän kruunaa upea auringonlasku Zian vuoristokylässä. Historian ystävien kannattaa vierailla ainakin pääkaupungissa Kosissa, jossa on useita antiikinaikaisten rakennusten raunioita roomalaisesta amfiteatterista bysanttilaisiin kirkkoihin. Neljän kilometrin ajomatkan päästä löytyy myös toinen mielenkiintoinen historiakohde, Asklepion. Tämä Hippokrateelle omistettu vuoren rinteeseen rakennettu temppelialue toimi lääketieteen kehtona jo vuonna 350 ennen ajanlaskun alkua. Varaa lennot Kosille ja sukella saaren upeaan historiaan!

Autonvuokraus kohteessa Kos: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Kos?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Kos halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Kos?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Kos keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Kos?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Kos?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Kos

Tutustu kohteeseen Kos Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!