Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Landvetterissä

Landvetter on Härrydan kuntaan kuuluva taajama ja sijaitsee Länsi-Götanmaan läänissä. Sieltä on matkaa Göteborgiin noin 20 kilometriä. Taajama on tunnetumpi samannimisenä lentoasemana, joka vastaanottaa vuosittain suuren määrän matkailijoita. Koska kyseessä on vain pieni taajama, viikonloppumatka Landvetteriin voi olla juuri sopiva lomanviettoon. Autonvuokraus Landvetterissä on toki mahdollista, jolloin voi tehdä automatkan esimerkiksi Göteborgiin.

Tee automatkoja vuokra-autolla Landvetterissä

Landvetter tunnetaan nimenä paremmin lentoasemastaan, jonka kautta suurin osa alueen matkailijoista saapuu lomanviettoon esimerkiksi Göteborgiin. Landvetter on myös mielenkiintoinen tuttavuus, vaikka taajama ei kovin iso olekaan. Vietä viikonloppu hotellissa Landvetterissä ja lähde automatkalle Göteborgiin, josta löytyy runsaasti nähtävää ja koettavaa. Kun vuokraat auton Landvetterissä, voit liikkua omaan tahtiin katselemassa nähtävyyksiä ja nauttimassa rannikon tunnelmasta.

Lentoaseman autovuokraamot Landvetterissä

Landvetterin lentoasemaa kutsutaan myös nimellä Göteborgin lentoasema sen läheisimmän suuren kaupungin mukaan. Kyseinen lentoasema on Ruotsin toiseksi suurin, joten sitä käyttää vuosittain useampi miljoona matkustajaa. Lentoasema sijaitsee aivan Landvetterin taajaman lähellä, mistä sen nimi on myös saanut alkunsa. Lähimpään suureen kaupunkiin eli Göteborgiin matkaa on vain 20 kilometriä. Suurin osa lentoaseman matkustajista jatkaa eteenpäin lähialueen muihin kaupunkeihin, joissa on enemmän nähtävyyksiä. Landvetter on siis oikeastaan paikka, jonka kautta saavutaan viettämään aikaa muissa kaupungeissa. Landvetteriä ei kuitenkaan sovi väheksyä lomanviettopaikkana, onhan se paljon rauhallisempi paikka kuin lähialueen vilkkaat kaupungit. Jos matkailija haluaa viettää rauhallista lomaa luonnon keskellä, Landvetter on siihen sopiva paikka. Itse taajamassa on muutama hotelli ja ravintola, mutta sen lähistöllä niitä on useita. Jos Landvetterin alueella viettää lomaa, kannattaa siis ehdottomasti pistäytyä autovuokraamossa Landvetterissä. Näin alueeseen on kätevä tutustua ja pääsee liikkumaan mukavasti.

Usealla autovuokraamolla on edustus Landvetterin lentoasemalla, ja vuokrauspisteet löytyvät aseman ulkopuolelta. Matkailijoita varten on olemassa hyvät opasteet, joiden avulla autovuokraamot löytyvät helposti. Jos Landvetterissä haluaa vuokrata auton, se kannattaa tehdä lentoasemalla, koska muualla taajamassa ei välttämättä ole autovuokraamoja. Landvetterin lentoasemalta auto on kätevä vuokrata, koska sen voi varata etukäteen käyttämällä autonvuokrausvertailua. Sen avulla autonvuokraushintoja Landvetterissä voi verrata keskenään samoin kuin eri vuokra-autojen ominaisuuksia. Hinta-laatusuhde on usein merkittävä tekijä monelle matkailijalle, joten siksi eri ominaisuuksien vertaaminen keskenään auttaa valitsemaan sopivan auton ilman, että siitä maksaa liikaa. Vertaa Landvetterissä vuokra-autoja, niin saat juuri sellaisen auton kuin sinä ja matkaseurueesi tarvitsette.

Suomesta Landvetteriin on kätevä matkustaa, koska lentotarjouksia Landvetteriin on silloin tällöin saatavilla ja suora lento kestää vain noin puolitoista tuntia. Suunnitteletpa loma- tai työmatkaa Landvetteriin tai lähialueille, kuten Göteborgiin, Landvetterin lentoaseman kautta matkustaminen on nopeaa ja edullista. Lähde siis heti etsimään edullisia lentolippuja ja tutustumaan vuokra-autotarjontaan, niin pääset vapaasti liikkumaan Landvetterin lähistöllä. Kun matka on ohi, vuokra-auto on kätevä palauttaa lentoasemalle samalla, kun valmistautuu paluulentoon.

Landvetter ja lähialueet

Landvetter on kätevä pieni taajama, jossa luonnossa liikkumisesta pitävä matkailija voi tutustua Landvetterin luontoon. Samalla kannattaa tutustua myös taajaman muuhun tarjontaan. Suurin osa matkailijoista majoittuu kuitenkin Landvetterin lähistön hotelleihin tai muihin majoituspaikkoihin. Landvetteriin matkustettaessa kannattaa kiertää vuokra-autolla katselemassa läheisen Göteborgin kaupungin nähtävyyksiä ja muuta tarjontaa. Kaupungista löytyy esimerkiksi kulttuuria, Lisebergin huvipuisto, kuuluisa Göteborgin maailmanpyörä, idyllisiä kahviloita ja tutustumisen arvoisia museoita. Ota siis kaikki irti lomasta, kun matkustat Landvetteriin.

Autonvuokraus kohteessa Landvetter: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Landvetter?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Landvetter halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Landvetter?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Landvetter keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Landvetter?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Landvetter?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Landvetter

Tutustu kohteeseen Landvetter Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!