Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Lieksa

Katso kaikki kohteen Lieksa vuokra-autot

Autonvuokraus Lieksassa

Eteen avautuu mystinen näky. Sakea talvitaivas yhdistyy jossakin kaukana lumen peittämään laakeuteen. Matkailijat istuvat lämpimässä autossa, joka kiitää pitkin tummana piirtona maisemaa halkovaa tietä. Lieksan kaupungin ja Kolin kansallispuiston yhdistävä jäätie on jännittävä autoilukokemus, joka tuo talviseen Lieksan-lomaan ikimuistoisen lisän. Auton vuokraaminen Lieksasta onnistuu ilman yllättäviä lisämaksuja ja on erittäin suositeltavaa, jos tahdot liikkua vapaasti henkeäsalpaavien luontokohteiden ja mielenkiintoisten nähtävyyksien välillä.

Pohjois-Karjalassa Pielisen rannalla sijaitseva Lieksa tunnetaan ennen kaikkea kuuluisista luontokohteistaan. Luonnossa samoilevat matkailijat ovat monesti vapautta rakastavia seikkailijoita, joiden lomailutyyliin sopii täydellisesti omatoiminen liikkuminen ja omien polkujen seuraaminen. Vuokra-auto Lieksasta takaa näille oman tiensä kulkijoille täydellisen vapauden kulkea ristiin rastiin ympäri villejä erämaita, järvenrantoja ja rauhallisia metsäteitä. Lieksan luonnossa voit yhtäältä kokea seikkailun huumaa, toisaalta levätä ja ladata akkuja.

Vuokraa auto Lieksasta ja sukella luonnon rauhaan

Suuri osa luontoa rakastavista matkailijoista saapuu Lieksaan vieraillakseen yli 300 metriä merenpinnan yläpuolelle kohoavan Koli-vaaran huipulla. Valkoisen kvartsiitin laikuttamalta Kolilta avautuu kansallismaisema, jonka vertaista saa hakea. Kolin kauneuteen tutustutaan yleensä jalan hyväkulkuisia vaellusreittejä seuraamalla, mutta Kolille pääsemisessä oma vuokra-auto tulee tarpeeseen. Mainitun jäätien lisäksi Kolin-matkailua on helpotettu autolauttareitillä, joka kulkee Pielisen yli kansallispuistoon ja palvelee retkeilijöitä kesäkaudella. Kansallispuistoon pääsee myös maanteitä pitkin, mutta ajomatka on kymmeniä kilometrejä pitempi ja kestää yli tunnin.

Lieksa hemmottelee matkailijoita muillakin upeilla kansallispuistoilla ja maisemanähtävyyksillä. Kolin jälkeen autoilijan matka jatkuu toiseen hämmästyttävän kauniiseen kansallispuistoon Lieksan alueella. Patvinsuolla retkeilijä saa kulkea pitkospuilla avoimien suomaiden läpi ja hengittää vanhojen metsien raikastamaa ilmaa. Alueella sijaitseva puhdasvetinen Suomunjärvi hiekkarantoineen on oivallinen paikka lepuuttaa kävelyn rasittamia jalkoja. Omalla vuokra-autolla pääset Patvinsuolle vajaassa tunnissa. Kun vuokraat auton Lieksasta, kaikki erämaaluonnon helmet ovat ulottuvillasi.

Autoillen harrastusmahdollisuuksien ja nähtävyyksien äärelle

Lieksan alueella on myös helppoa harrastaa luontoon liittyviä lajeja. Ruunaan retkeilyalue sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Lieksan keskustasta. Alueen jylisevän mahtipontiset kosket tarjoavat tilaisuuden huimaan koskenlaskuseikkailuun itsenäisesti tai oppaan kanssa. Kalastusharrastajia puolestaan vetää paikalle vesistön runsaat lohikalakannat. Vuokra-auton kyydissä pääset parhaiden kalavesien äärelle ja kuljetat kätevästi myös varusteet mukanasi. Sinun kannattaa varata visiitti autovuokraamoon Lieksassa heti kaupunkiin saapumisen yhteyteen. Näin pääset lomasi alusta alkaen matkaamaan vapaasti haluamiisi kohteisiin.

Luonto on läsnä myös monissa Lieksan suosituimmissa nähtävyyksissä. Esimerkiksi ainutlaatuinen Paaterin kirkko, kuvanveistäjä Eva Ryynäsen suunnittelema puurakennus istuu alkukantaisessa ylväydessään täydellisesti humisevan mäntymetsikön keskelle. Mielenkiintoisen kontrastin viimeistelemättömälle puupinnalle tuovat modernit elementit, kuten kirkon päädyn suuret lasi-ikkunat. Oma vuokra-auto on todella kätevä myös Paaterin-vierailua ajatellen. Perille päästäksesi sinun on ajeltava pieniä erämaan keskellä kulkevia teitä pitkin. Matka Lieksasta ei silti omalla vuokra-autolla kestä puolta tuntia kauempaa.

Huolellinen suunnittelu takaa, että lomasi Lieksassa sujuu mukavissa merkeissä. Muista ainakin varata vuokra-auto etukäteen ja etsi samalla sinulle sopiva hotellihuone Lieksasta. Lieksasta on muutama juna- ja bussiyhteys muualle Suomeen, mutta voit halutessasi saapua myös lentäen Lieksan-lomallesi. Noin sadan kilometrin päähän Joensuuhun saapuu joitakin kotimaan lentoja. Joensuun lentoasemalta ajat reilussa tunnissa Lieksan keskustaan. Myös Kuopioon saapuu lentoja, mutta ajomatka Lieksaan kestää Kuopiosta noin kaksi tuntia. Voit säästää matkajärjestelyissä pitkän pennin, kun vertailet lentojen, hotellien ja vuokra-autojen hintoja. Etukäteen varaamalla löydät parhaat tarjoukset ja pysyt budjetissasi. Voit myös luottaa siihen, että autovuokriin ei sisälly yllättäviä lisämaksuja. Matkajärjestelyt sujuvat käden käänteessä, mutta muistot retkistä luonnon keskellä pysyvät mielessä pitkään.

Autonvuokraus kohteessa Lieksa: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Lieksa?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Lieksa halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 57 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Lieksa?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Lieksa keskimäärin 66 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Lieksa?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Lieksa?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Lieksa

Tutustu kohteeseen Lieksa Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!