Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Magalufissa

Mallorcan saaren lounaisosassa sijaitseva Magaluf on hieno matkakohde rentouttavaa lomaa etsiville matkailijoille. Magaluf tunnetaan erityisesti nuorten lomanviettopaikkana, koska sen yöelämä on vertaansa vailla. Magalufissa viihtyvät kuitenkin kaikenikäiset matkailijat, koska siellä voi tehdä muutakin kuin vain ottaa aurinkoa. Jos haluat liikkua täysin oman aikataulusi mukaan, ota suunnaksi autovuokraamo Magalufissa. Vuokra-autolla pääset helpommin tutustumaan sinua kiinnostaviin paikkoihin.

Auringonottoa ja vuokra-autoilua Magalufissa

Magaluf on lomakohde, jossa matkailija voi todella heittää vapaalle. Tämä ei koske ainoastaan auton vuokraamista, vaan myös muuta lomailua. Vuokraa auto Magalufissa ja voit kaikessa rauhassa suunnata rannalle ottamaan aurinkoa tai vaikka veneilemään. Magalufin loma antaa monia mahdollisuuksia unohtaa arjen kiireet ja yksinkertaisesti vain nauttia aurinkoisesta säästä ja hauskanpidosta.

Suuntaa autovuokraamoon Magalufissa

Magalufin sijainti Espanjan Mallorcalla tarkoittaa hyviä yhteyksiä erityisesti lentämällä, koska vieressä sijaitsee monia muitakin suosittuja lomakohteita. Magalufissa ei ole omaa lentoasemaa, mutta Palma de Mallorcan lentoasema on alle 30 kilometrin päässä. Kyseiselle lentoasemalle saapuu vuodessa miljoonia matkailijoita, jotka hajaantuvat lentoasemalta eteenpäin saaren eri kohteisiin. Halpoja lentoja Palma de Mallorcaan on saatavissa erityisesti sesongin ulkopuolella, mutta myös muulloin löytyy hyviä tarjouksia. Suora lento Helsingistä Mallorcalle kestää noin neljä tuntia, ja yhdellä välilaskullakin kuuluisalle lomanviettosaarelle pääsee kätevästi jopa hieman yli viidessä tunnissa.

Auton voi halutessaan vuokrata jo lentoasemalta, mutta silloin täytyy heti lomalle saapuessaan suunnistaa itse lähes kolmenkymmenen kilometrin matka Magalufiin. Hyvä vaihtoehto voi sen sijaan olla siirtyä taksilla tai linja-autolla kohteeseen ja vuokrata auto Magalufista, kun on ensin kunnolla toipunut lennon rasituksista ja on valmis ottamaan vastaan haasteen vieraan maan liikenteessä ajamisesta. Magalufissa autonvuokrauspisteitä ei ole tarjolla niin runsaasti kuin suuremmissa lomakohteissa, mutta paikkakunnalta löytyy kuitenkin tarpeeksi kilpailevia autonvuokrausyrityksiä, jotta auton saa vuokrattua edullisesti. Hinnat Magalufissa eivät muutenkaan ole kovin korkeita, mikä pätee myös autonvuokraukseen. Magalufin autovuokraamot ovat keskittäneet palvelunsa erityisesti hotellien yhteyteen, joten auton voi kätevästi vuokrata valmiiksi samalla kun tekee hotellivarauksen Magalufissa, tai vaihtoehtoisesti auton voi vuokrata vasta paikan päältä.

Jos auton päätyy vuokraamaan etukäteen netin autonvuokrauspalvelujen kautta, auto odottaa valmiina kohteeseen saavuttaessa. Hintojen vertailu Magalufissa kannattaa esimerkiksi silloin, jos vuokraa auton koko loman ajaksi ja tarvitsee lisäksi esimerkiksi todella tilavan tai erikoisvarusteisen auton. Netistä varatessa näkee Magalufin autonvuokrauspalvelujen tarjoamat vaihtoehdot ja voi valita vuokra-autoon juuri tarvitsemansa ominaisuudet.

Magalufin vilkas yöelämä

Magaluf on matkakohde, joka tarjoaa matkailijalle elämyksiä niin vedessä kuin maallakin. Magalufin aurinkoinen sää on omiaan rantaloman viettoon, ja uimisen ja auringonoton lisäksi Magalufissa voi harrastaa monenlaisia vesiaktiviteetteja. Surffaus, purjeveneily, moottoriveneily, sukeltaminen ja kalastus ovat esimerkkejä aktiviteeteista, joiden parissa Magalufissa voi viihtyä. Rannan ulkopuolellakin riittää näkemistä ja kokemista. Golfin harrastajille matkakohteesta löytyy golfkenttiä ja myös hotelli, jonka yhteydessä on oma golfkenttä. Kun vuokraat autoa Magalufissa, voit valita harrastustesi mukaan tarpeeksi tilavan auto, jossa esimerkiksi omat golfvälineet kulkevat koko ajan mukana. Katmandun seikkailutalo ja Western Water Park -vesipuisto tarjoavat monipuolista ajanvietettä kaikenikäisille, ja halutessaan voi käydä kokeilemassa myös kartingia. Ainutlaatuista viihdettä pääsee kokemaan myös erilaisten show- ja musiikkiesitysten muodossa. Erittäin vilkas ja nuorekas yöelämä on kuitenkin monille suurin syy valita matkakohteeksi juuri Magaluf. Löytyyhän kaupungista muun muassa saaren suurin yökerho, jossa on helppo vaihtaa vapaalle. Toki Magalufissa kannattaa myös tutustua vuokra-autolla paikalliseen elämänmenoon ja nauttia herkullista paikallista ruokaa.

Tutustu kohteeseen Magaluf

Tutustu kohteeseen Magaluf Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!