Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa München

Katso kaikki kohteen München vuokra-autot

Autonvuokraus Münchenissä

München on Saksan kolmanneksi suurin kaupunki, joka sijaitsee Baijerin osavaltiossa Etelä-Saksassa. Münchenin kulttuuritarjonta on monipuolinen, ja vilkkainta kaupungissa on syys-lokakuun vaihteessa, jolloin järjestetään vuosittainen Oktoberfest -olutfestivaali. Vaikka kaupungissa riittäisikin tekemistä, loma Münchenissä kannattaa viettää tutustuen myös kaupungin ulkopuolisiin nähtävyyksiin. Baijerin osavaltiossa sekä Itävallan puolella on paljon mielenkiintoisia kohteita, joihin päiväretkien tekeminen onnistuu kätevästi vuokra-autolla.

Vuokraa auto Münchenissä hakupalvelumme avulla, niin löydät matkallesi sopivan auton helposti. Hakupalvelussa pääset kätevästi vertailemaan autoja ja niiden ominaisuuksia keskenään, jotta löydät juuri sinulle sopivan auton mahdollisimman vähällä vaivalla. Münchenissä vuokra-auton nouto- ja palautuspaikkoja on useampia, ja auton voi noutaa esimerkiksi kaupungin keskustasta tai vaikka Münchenin lentoasemalta. Kaikki mahdolliset palautus- ja noutopaikat selvität helposti hakupalvelussa.

Vuokra-autolla kätevästi Münchenin lähialueille

Vaikka Münchenin kaupunki itse on suuri, sen keskustan alue on suhteellisen pieni. Kaupungin ytimenä pidetään Marienplatz-aukiota, jolla sijaitsevat myös Münchenin vanha ja uusi raatihuone. Münchenin keskustan tutkiminen onnistuu parhaiten kävellen tai julkisilla liikennevälineillä. Kaupungin keskustan lisäksi Münchenin lähialueilta löytyy kuitenkin myös mielenkiintoisia kohteita, joissa kannattaa vierailla. Jos kaupungin ulkopuolelle aikoo lähteä, autonvuokraus Münchenissä voi olla hyvä idea, sillä vuokra-autolla liikut oman aikataulusi mukaan ja voit suunnitella reitit itse.

Sivustollamme sopivan vuokra-auton löytäminen on tehty helpoksi. Hakupalvelussa voit hakea eri vaihtoehtoja sinulle tärkeiden ominaisuuksien perusteella. Voit käyttää hakuperusteena esimerkiksi auton kokoa, mallia tai lisävarusteita, kuten navigaattoria tai lastenistuinta. Edullisin vaihtoehto löytyy myös palvelun kautta nopeasti, sillä hakutulos näyttää aina halvimmat hinnat ensimmäisenä. Muista, että Expedian kautta järjestyy myös kätevästi yöpyminen Münchenissä, ja sivustolta löytyy paljon edullisia lentotarjouksia Müncheniin.

Päiväretkiä Baijeriin tai Itävaltaan

Baijerin alueella on paljon mielenkiintoisia paikkoja, joihin voi kätevästi tutustua vuokra-autolla. Yksi alueen suosituimmista nähtävyyksistä on Neuschweinsteinin satumainen linna, joka on tunnetusti toiminut myös Disneyn inspiraationa. Linnaan pääsee tutustumaan opastetuilla kierroksilla, joihin kannattaa varata paikka etukäteen. Kohteeseen ajaa alle kahdessa tunnissa, ja autolla pääsee Hohenschwangaun kylään asti, josta matka jatkuu kävellen. Reitin varrella on myös viehättäviä kaupunkeja kuten Lansberg am Lech tai Shongau, joihin voi pysähtyä samalla reissulla.

Münchenistä käsin pääsee myös helposti vierailemaan Itävallan kaupunkeihin, kuten Alppien ympäröiviin Salzburgiin ja Innsbruckiin. Salzburg on yksi Itävallan suosituimmista matkakohteista, ja kaupunki tunnetaan sekä Mozartin syntypaikkana että Sound of Music -elokuvan kuvauspaikkana. Tähän kauniiseen kaupunkiin ajaa Münchenistä noin kaksi tuntia, riippuen minkä reitin valitsee. Nopein reitti Salzburgiin on Rosenheimin ja Traunsteinin kaupunkien ohi kulkevaa moottoritietä pitkin.

Innsbruck sijaitsee Münchenistä noin 130 kilometriä etelään, ja Salzburgin tapaan kaupunkiin ajaa parissa tunnissa. Innsbruckissa on mahdollista nauttia kaupunkikulttuurista, mutta alueella on myös hyvät mahdollisuudet erilaisiin urheiluaktiviteetteihin, kuten patikoimiseen tai lasketteluun. Kun lähden ajomatkalle Münchenin ulkopuolelle, on hyvä muistaa, että Saksan ja Itävallan moottoriteiden käytöstä peritään maksuja. Jos haluat välttää maksut, reitit kannattaa suunnitella pienimpiä teitä pitkin.

Vuokra-auton varaaminen

Sopivan vuokra-auton löytäminen on tärkeä osa matkan suunnittelua. Expedian autonvuokrausvertailun avulla löydät juuri sinulle sopivan auton ja parhaat tarjoukset helposti. Kun olet löytänyt oikeanlaisen auton, voit siirtyä sen varaamiseen. Varataksesi auton, sinun tulee antaa henkilö- ja yhteystietosi sekä maksukortin tiedot. Kun varaus on tehty, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Joskus matkasuunnitelmat saattavat muuttua varauksen tekemisen jälkeen, ja siksi useimpien vuokra-autojen varaukset voit peruuttaa veloituksetta milloin tahansa ennen noutoa.

Tutustu kohteeseen München

Tutustu kohteeseen München Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!