Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Münchenissä

München on Saksan kolmanneksi suurin kaupunki, joka sijaitsee Baijerin osavaltiossa Etelä-Saksassa. Münchenin kulttuuritarjonta on monipuolinen, ja vilkkainta kaupungissa on syys-lokakuun vaihteessa, jolloin järjestetään vuosittainen Oktoberfest -olutfestivaali. Vaikka kaupungissa riittäisikin tekemistä, loma Münchenissä kannattaa viettää tutustuen myös kaupungin ulkopuolisiin nähtävyyksiin. Baijerin osavaltiossa sekä Itävallan puolella on paljon mielenkiintoisia kohteita, joihin päiväretkien tekeminen onnistuu kätevästi vuokra-autolla.

Vuokraa auto Münchenissä hakupalvelumme avulla, niin löydät matkallesi sopivan auton helposti. Hakupalvelussa pääset kätevästi vertailemaan autoja ja niiden ominaisuuksia keskenään, jotta löydät juuri sinulle sopivan auton mahdollisimman vähällä vaivalla. Münchenissä vuokra-auton nouto- ja palautuspaikkoja on useampia, ja auton voi noutaa esimerkiksi kaupungin keskustasta tai vaikka Münchenin lentoasemalta. Kaikki mahdolliset palautus- ja noutopaikat selvität helposti hakupalvelussa.

Vuokra-autolla kätevästi Münchenin lähialueille

Vaikka Münchenin kaupunki itse on suuri, sen keskustan alue on suhteellisen pieni. Kaupungin ytimenä pidetään Marienplatz-aukiota, jolla sijaitsevat myös Münchenin vanha ja uusi raatihuone. Münchenin keskustan tutkiminen onnistuu parhaiten kävellen tai julkisilla liikennevälineillä. Kaupungin keskustan lisäksi Münchenin lähialueilta löytyy kuitenkin myös mielenkiintoisia kohteita, joissa kannattaa vierailla. Jos kaupungin ulkopuolelle aikoo lähteä, autonvuokraus Münchenissä voi olla hyvä idea, sillä vuokra-autolla liikut oman aikataulusi mukaan ja voit suunnitella reitit itse.

Sivustollamme sopivan vuokra-auton löytäminen on tehty helpoksi. Hakupalvelussa voit hakea eri vaihtoehtoja sinulle tärkeiden ominaisuuksien perusteella. Voit käyttää hakuperusteena esimerkiksi auton kokoa, mallia tai lisävarusteita, kuten navigaattoria tai lastenistuinta. Edullisin vaihtoehto löytyy myös palvelun kautta nopeasti, sillä hakutulos näyttää aina halvimmat hinnat ensimmäisenä. Muista, että Expedian kautta järjestyy myös kätevästi yöpyminen Münchenissä, ja sivustolta löytyy paljon edullisia lentotarjouksia Müncheniin.

Päiväretkiä Baijeriin tai Itävaltaan

Baijerin alueella on paljon mielenkiintoisia paikkoja, joihin voi kätevästi tutustua vuokra-autolla. Yksi alueen suosituimmista nähtävyyksistä on Neuschweinsteinin satumainen linna, joka on tunnetusti toiminut myös Disneyn inspiraationa. Linnaan pääsee tutustumaan opastetuilla kierroksilla, joihin kannattaa varata paikka etukäteen. Kohteeseen ajaa alle kahdessa tunnissa, ja autolla pääsee Hohenschwangaun kylään asti, josta matka jatkuu kävellen. Reitin varrella on myös viehättäviä kaupunkeja kuten Lansberg am Lech tai Shongau, joihin voi pysähtyä samalla reissulla.

Münchenistä käsin pääsee myös helposti vierailemaan Itävallan kaupunkeihin, kuten Alppien ympäröiviin Salzburgiin ja Innsbruckiin. Salzburg on yksi Itävallan suosituimmista matkakohteista, ja kaupunki tunnetaan sekä Mozartin syntypaikkana että Sound of Music -elokuvan kuvauspaikkana. Tähän kauniiseen kaupunkiin ajaa Münchenistä noin kaksi tuntia, riippuen minkä reitin valitsee. Nopein reitti Salzburgiin on Rosenheimin ja Traunsteinin kaupunkien ohi kulkevaa moottoritietä pitkin.

Innsbruck sijaitsee Münchenistä noin 130 kilometriä etelään, ja Salzburgin tapaan kaupunkiin ajaa parissa tunnissa. Innsbruckissa on mahdollista nauttia kaupunkikulttuurista, mutta alueella on myös hyvät mahdollisuudet erilaisiin urheiluaktiviteetteihin, kuten patikoimiseen tai lasketteluun. Kun lähden ajomatkalle Münchenin ulkopuolelle, on hyvä muistaa, että Saksan ja Itävallan moottoriteiden käytöstä peritään maksuja. Jos haluat välttää maksut, reitit kannattaa suunnitella pienimpiä teitä pitkin.

Vuokra-auton varaaminen

Sopivan vuokra-auton löytäminen on tärkeä osa matkan suunnittelua. Expedian autonvuokrausvertailun avulla löydät juuri sinulle sopivan auton ja parhaat tarjoukset helposti. Kun olet löytänyt oikeanlaisen auton, voit siirtyä sen varaamiseen. Varataksesi auton, sinun tulee antaa henkilö- ja yhteystietosi sekä maksukortin tiedot. Kun varaus on tehty, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Joskus matkasuunnitelmat saattavat muuttua varauksen tekemisen jälkeen, ja siksi useimpien vuokra-autojen varaukset voit peruuttaa veloituksetta milloin tahansa ennen noutoa.

Autonvuokraus kohteessa München: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa München?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen München halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa München?

Autonvuokraus maksaa kohteessa München keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa München?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa München?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen München

Tutustu kohteeseen München Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!