Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Vuokraa auto Rostockissa

Moni tuntee Pohjois-Saksassa sijaitsevan Rostockin sinne Pohjoismaista liikennöivien autolauttojen kohdesatamana. Lauttojen ansiosta Rostock onkin ennen portti Manner-Eurooppaan. Kätevä vaihtoehto on tehdä matka Rostockiin ilman autoa ja vuokrata se paikan päältä. Autonvuokraus Rostockissa sujuu helpoiten sivustomme kautta, ja tällöin myös varmistat, ettet joudu maksamaan mitään yllättäviä lisämaksuja. Riittää kun muistat, että auto vastaanotetaan ja palautetaan aina tankki täytettynä.

Autonvuokraus Rostockissa ja Saksassa – käytännön vinkkejä

Rostock on kohtuullisen pieni kaupunki, jonka alueella on helppoa autoilla. Itse kaupungin keskustassa voi liikkua jalan tai julkisilla kulkuneuvoilla, mutta etenkin kaupungin pohjoispuolella sijaitsevalle Warnemünden ranta-alueelle siirtymiseen auto on kiistatta kätevä vaihtoehto. Siellä käymisen arvoisia kohteita ovat ainakin hiekkaranta ja kävelykatu, majakka, hauska Teepott-rakennus sekä vanhan kanavan alue.

Mitä vieraissa maissa autoiluun tulee, Saksa on kiistatta yksi helpoimmista vaihtoehdoista. Suomalaisen näkökulmasta moni asia on täällä tuttua. Tiet ovat hyvässä kunnossa, eivätkä esimerkiksi liikennesäännöt ja ‑kulttuuri eroa Suomen vastaavista kovin merkittävästi. Tienviitat ja opasteet ovat toki saksaksi, mutta koska esimerkiksi paikkojen nimet eivät eroa suomennoksistaan kovin merkittävästi, suurta ongelmaa tästäkään ei yleensä koidu. Kenties suurin yksittäinen ero maidemme välillä koskee teiden nopeusrajoituksia. Saksassa monilla moottoriteillä ei nimittäin ole nopeusrajoituksia lainkaan.

Vuokra-autolla Rostockista muualle Saksaan ja Eurooppaan

Autolautat kuljettavat Suomesta Rostockiin tuhatmäärin ihmisiä, mutta näistä vain harva on varannut hotellin Rostockissa. Toki joukkoon mahtuu myös sellaisia, jotka viettävät täällä yön tai pari ennen edemmäs siirtymistä, mutta tämä ei muuta sitä tosiasiaa, että kyseessä on ennen kaikkea kauttakulkukaupunki. Kun alla on oma tai vuokrattu auto, Rostockista pääsee päivässä esimerkiksi Berliiniin tai Hampuriin. Näistä ensin mainitusta voi myöhemmin jatkaa kohti Etelä-Saksaa tai Prahaa, jälkimmäisestä puolestaan Hollantiin tai vaikkapa Ranskaan. Myös edellä mainittuja edullisempaan Itä-Eurooppaan pääsee täältä erittäin helposti.

Kuten edellisestä voi päätellä, Rostockista eteenpäin suuntaavalle rajana on vain oma mielikuvitus. Toki paljon riippuu myös siitä, miten paljon aikaa vierailuun voi käyttää. Mikäli sitä on käytettävissä hieman rajallisemmin, voi olla viisainta pysytellä jo itsessään laajalle ulottuvassa Pohjois-Saksassa. Sen alueella tiet ovat hyväkuntoisia, ja moottoriteistä johtuen paikasta toiseen pääsee todella nopeasti. Myös nähtävää on todella moneen makuun, etenkin jos mukaan ottaa hieman etäisemmän Berliinin ja sitä ympäröivät luontokohteet.

Mikäli aikataulusi taas on hyvinkin joustava, sinulle on avoinna jokseenkin koko Eurooppa. Kiitos Schengen-sopimuksen, rajamuodollisuuksia ei tule eteen ennen kuin kaukana idässä tai Välimeren tuolla puolen. Se toki kannattaa pitää mielessä, että etenkin lähemmäs Välimerta tultaessa tiet ja liikennekulttuuri saattavat muuttua todella tuntuvasti. Teiden kunnon suhteen tilanne on heikoin osassa Itä-Eurooppaa ja Balkanin suunnalla. Liikennekulttuurissa ero taas ilmenee ennen muuta Alppien toisella puolella, joskin monet nostavat esiin nimenomaan Italian maana, jossa liikenne on kaikkein vaarallisinta. Kokenut kuljettaja toki sopeutuu muuttuvaan tilanteeseen kohtuullisen helposti, mutta vain vähän ajokokemusta omaavien voi olla viisainta pysytellä niissä maissa, joissa teillä vallitsee edes kohtuullinen järjestys.

Miten valita sopivin autovuokraamo Rostockissa?

Autovuokraamoita Rostockissa ja sen lähialueella riittää, joten suuria haasteita auton käyttöönottoon ei täällä liity. Jos saavut kaupunkiin meritse, voit ottaa auton käyttöösi heti kaupungin satamassa. Jos taas olet varannut lennot Rostockiin, kannattaa valita auton noutopaikaksi jokin kaupungin lentoasemalla sijaitsevista noutopisteistä. Näiden ohella noutopisteteitä on lisäksi siellä täällä keskustan alueella. Kaiken kaikkiaan jokin niistä on täällä aina lähellä, joten merkittävästi parempi tilanne ei tässä suhteessa voisi olla.

Autonvuokraus kohteessa Rostock: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Rostock?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Rostock halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Rostock?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Rostock keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Rostock?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Rostock?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Rostock

Tutustu kohteeseen Rostock Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!