Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Expedian autonvuokraus kohteessa Side

Autonvuokraus Sidessä

Side on Turkissa, Välimeren rannalla sijaitseva matkakohde, josta matkaa toiseen suosittuun kohteeseen, Antalyaan, on noin 80 kilometriä. Side on täydellinen paikka viettää aurinkolomaa, koska siellä on lämmin ja aurinkoinen sää, kullankeltaiset hiekkarannat, paljon harrastusmahdollisuuksia ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Lähde lomalle Sideen ja hurmaannu tästä hienosta lomanviettopaikasta, jolla on matkailijalle paljon tarjottavaa. Vuokraa auto Sidessä, niin voit esimerkiksi tehdä päiväretkiä ja käydä katselemassa Siden ulkopuolella sijaitsevia nähtävyyksiä.

Kulje Sidessä vuokra-autolla

Siden autovuokraamot palvelevat matkailijoita erittäin mielellään ja auttavat sopivan vuokra-auton vuokraamisessa. Jos matkailijaa kiinnostavat esimerkiksi lähikaupunkien hyvät ostosmahdollisuudet, auton vuokraamalla voi oman mielen mukaan keskeyttää välillä auringonoton ja lähteä ostoksille. Hotellilta Sidessä on myös helpompi liikkua vuokra-autolla ympäriinsä, erityisesti jos matkaseurueeseen kuuluu lapsia.

Siden autonvuokrauspalvelut

Side on matkailijoiden suosima lomakohde, jossa riittää monenlaista ajanvietettä. Osa matkailijoista tekee päätöksen lomanviettopaikasta sillä perusteella, että matkustamisesta selviää kohtuullisen nopeasti ja helposti. Sidessä ei ole omaa lentoasemaa, joten lentoja Sideen ei ole suoraan saatavilla, mutta noin 70 kilometrin päässä sijaitseva Antalya Havilamanin lentoasema on matkailijoiden ahkerassa käytössä, sillä sinne suuntautuvat myös Sideen tulevien matkailijoiden lennot. Siksi Sideen matkustaminen on myös melko nopeaa, koska välilaskullinen lento Helsingistä kestää lyhimmillään noin kuusi tuntia. Lentoasemalta on linja-autokuljetuksia useisiin lähialueiden matkakohteisiin, myös Sideen. Halutessaan matkailija voi toki vuokrata auton jo lentoasemalla, mutta Sidessä on useita autovuokraamoja, jotka palvelevat mielellään autonvuokrausasioissa.

Auton vuokraus Sidessä on yksinkertaisinta, jos vuokrauksen hoitaa etukäteen internetin autonvuokrauspalvelun avulla. Silloin voi valita, mistä vuokraamosta ja millaisen auton vuokraa. Autonvuokrausvertailu Sidessä onnistuu myös kätevästi kyseisen palvelun avulla, jolloin vuokra-autojen hintoja ja ominaisuuksia saa parhaiten vertailtua keskenään. Hintoja kannattaa alkaa seurata tarpeeksi aikaisin ennen matkalle lähtöä, koska sillä tavalla voi löytää autonvuokraustarjouksia Sidessä ja auton voi saada joskus vuokrattua huomattavasti edullisemmin. Auton vuokraus on siis monestakin syystä suositeltavaa hoitaa jo ennen matkaa samalla, kun varaa hotellia ja lentolippuja.

Sidestä löytyy muutamia autovuokraamoja, joilla on joko omat toimitilat tai ne toimivat jonkin muun palvelun, kuten hotellin, suositun hiekkarannan tai autoliikkeen yhteydessä tai lähistöllä. Jos auton vuokraa etukäteen, kannattaa ehdottomasti valita vuokra-auton noutopaikaksi esimerkiksi hotellin lähistöllä toimiva autovuokraamo tai jokin muu vastaava paikka, jonne osaa helposti. Ja osoite on otettava ylös, jotta oikean autovuokraamon löytää paikan päällä. Turkissa vuokra-autolla ajaminen ei Siden kaltaisessa kaupungissa ole kovin monimutkaista, mutta kannattaa kuitenkin muistaa, että temperamenttiset turkkilaiset eivät paikallisten tapojen mukaisesti välttämättä noudata liikennesääntöjä yhtä pilkun tarkasti vastaavissa tilanteissa kuin suomalaiset, joten tietty varovaisuus on suositeltavaa erityisesti, jos vuokra-autolla ajaa isommassa kaupungissa.

Side – hyvänmielen matkakohde

Side tunnetaan aurinkoisena ja monipuolisena matkakohteena, jossa on rannalla makoilun ja auringonoton lisäksi paljon muutakin nähtävää ja koettavaa. Sidessä matkailija voi viettää myös aktiivista lomaa ja harrastaa esimerkiksi surffausta, sukellusta, purjehdusta, vesihiihtoa ja varjoliitoa. Kylpylät, ravintolat ja basaarit ovat valmiina palvelemaan ja hemmottelemaan matkailijoita, ja esimerkiksi ruoka Siden ravintoloissa on maukasta ja edullista. Siksi lomalla kannattaakin nauttia koko perheen voimin ulkona syömisestä, jotta myös vanhemmat saavat kaivattua lepoa arkiaskareista. Siden historia on pitkä, ja sitä leimaavat muun muassa kreikkalaiset ja roomalaiset vaikutteet, mikä näkyy upeina historiallisina nähtävyyksinä, joita edustavat esimerkiksi vanhakaupunki, roomalainen teatteri, kehämuuri ja kylpylämuseo. Side on kaiken kaikkiaan loistava matkakohde, joten vuokraa auto Sidessä ja saat kaupungissa mahdollisimman paljon elämyksiä.

Tutustu kohteeseen Side

Tutustu kohteeseen Side Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!