Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Stanstedissa

Stanstedin lentoasema sijaitsee Essexin maakunnassa noin 50 kilometrin päässä Lontoosta pohjoiseen. Stansted on Lontoon alueen kolmanneksi vilkkain lentoasema Heathrow’n ja Gatwickin jälkeen. Vuokraa auto Stanstedissa, niin pääset jatkamaan matkaa lentoasemalta helposti mihin päin Isoa-Britanniaa tahansa. Katso kaikki lennot Stanstediin varauspalvelussamme.

Autonvuokraus Stanstedissa onnistuu helposti suoraan lentoasemalta. Lentokentällä sijaitsevat kaikkien suurimpien autonvuokraamoiden palvelupisteet, joiden valikoimasta löytyy sopiva vuokra-automalli kaikille matkaseurueille, olitpa sitten työ- tai lomamatkalla, yksin tai suuremmassa seurueessa. Vuokra-auto on helppo noutaa noutopisteeltä, sillä sinne kulkee bussi noin 10 minuutin välein suoraan terminaalin edestä. Stanstedin lentoasema sijaitsee keskeisellä paikalla aivan M11-moottoritien ja A120-tien läheisyydessä, joten lentoasemalta on helppo siirtyä eteenpäin vuokra-autolla riippumatta siitä, missä päin Isoa-Britanniaa matkan määränpää sijaitsee.

Vuokra-autolla vasemmanpuoleisessa liikenteessä

Vaikka Isossa-Britanniassa on vasemmanpuoleinen liikenne, auton vuokrausta ei kuitenkaan tarvitse arastella turhaan. Oikeanpuoleiseen liikenteeseen tottuneelle vasemmalla ajaminen saattaa aluksi tuntua hieman haastavalta, mutta siihen tottuu yllättävän nopeasti. Aluksi vasemmanpuoleiseen liikenteeseen totuttelu vaatii tietysti hieman enemmän tarkkaavaisuutta ja keskittymistä. Vaikka polkimet ovat autossa edelleen tutuilla paikoillaan, vilkut ja pyyhkijät sijaitsevat juuri päinvastaisilla puolilla. Kun vuokraat auton Stanstedissa, suositeltavaa on valita automaattivaihteinen malli, sillä vaihteiden vaihtaminen vasemmalla kädellä voi olla yllättävänkin haastavaa. Navigaattori ja kaistaopastus ovat käteviä apuvälineitä reittien valinnassa. Voit valmistautua ajamiseen vasemmanpuoleisessa liikenteessä jo ennen matkaa miettimällä, miten toimisit tavallisimmissa liikennetilanteissa, kuten risteyksissä. Vertaa Stanstedin sopivia autovaihtoehtoja ja hintoja kätevän autonvuokrausvertailun avulla.

Kun suunnittelet autonvuokrausta Stanstedissa, voit tutustua eri vaihtoehtoihin kätevästi varauspalvelussamme. Voit hakea saatavana olevia vuokra-autoja palvelussa haluamiesi päivämäärien, automallin ja mahdollisten tarvitsemiesi lisävarusteiden perusteella. Jos matkasi ajoittuu esimerkiksi kesäaikaan, voit parantaa matkustusmukavuutta valitsemalla vuokra-auton, jossa on ilmastointi. Myös navigaattori on kätevä lisävaruste, jos tarkoituksesi on liikkua vuokra-autolla pidempiä matkoja. Varauspalvelun laajasta valikoimasta löydät nopeasti juuri oman matkaseurueesi kokoon ja tarpeisiin sopivan auton.

Vuokra-auton lisäksi varaat myös halvat hotellit Stanstedista kätevästi varauspalvelun kautta. Stanstedin lentoaseman lähistöllä sijaitsee useita hotelleja, joissa on mukava yöpyä, jos lentosi saapuu myöhään tai jos paluulentosi lähtee aikaisin. Katso kaikki hotellit varauspalvelustamme. Voit myös varata lennot ja hotellit Stanstedissa pakettimatkana varauspalvelumme kautta.

Vuokra-auto helpottaa matkantekoa

Stanstedista matkaa on helppo jatkaa vuokra-autolla mihin suuntaan tahansa. Lentoaseman vierestä kulkee M11-moottoritie, joka vie etelään ajettaessa Lontooseen ja pohjoisen suunnassa esimerkiksi Cambridgeen. A120-tietä puolestaan pääsee itään päin rannikolle saakka. Stanstedin lentoasemalle on helppo palata, sillä sinne on teiltä selkeät opasteet. Jos ajat takaisin lentoasemalle M11-tietä pitkin, Lontoosta päin tultaessa Stanstediin käännytään risteyksestä 8a, ja Cambridgen suunnasta tultaessa risteyksestä 8. Ison-Britannian tieverkosto on hyväkuntoinen ja selkeä, joten vuokra-autolla ajaminen on maassa helppoa ja paikasta toiseen pääsee kätevästi. Vuokra-auto helpottaa matkantekoa, sillä sen avulla matkatavaroiden kuljettaminen on vaivatonta, ja matkanteko onnistuu täysin oman aikataulun mukaisesti.

Varaa vuokra-auto helposti varauspalvelussamme

Autonvuokraus Stanstedissa on erinomainen vaihtoehto, jos jatkat matkaa Stanstedista kauemmaksi. Vuokra-auto on hyvä varata ajoissa, erityisesti jos matkasi ajoittuu kesäaikaan, jotta voit valita autonvuokrausvertailussa juuri matkaseurueesi tarpeisiin sopivan mallin. Autonvuokraus kannattaa tehdä samalla kertaa muiden matkavarausten kanssa, niin varmistat, että vuokra-auto on käytettävissäsi juuri matkasi ajankohtana ja että saat mallin, jossa on haluamasi lisävarusteet, kuten esimerkiksi navigaattori. Vertaa vuokra-autoja ja hintoja, katso tarjoukset Stanstedissa ja tee varaus varauspalvelussamme kätevästi kotona silloin kun haluat.

Autonvuokraus kohteessa Stansted: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Stansted?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Stansted halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Stansted?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Stansted keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Stansted?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Stansted?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Stansted

Tutustu kohteeseen Stansted Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!