Stansted

Hotellit Stansted

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Stansted – hotellit

Castle Walk
3.5 out of 5
18 Castle Walk, Lower Street, Stansted, Englanti
202 €
per yö
10. marrask.–11. marrask.
1/5 (1 arvostelu)

"couldn't get in to property so don't know anything about it."…"

Arvosteltu 30.7.2019

Castle Walk
The Old Bell Hotel
3 out of 5
Pines Hill, Stansted, Englanti
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
100 €
per yö
8. marrask.–9. marrask.
4.7/5Poikkeuksellinen! (9 arvostelua)

"The property was a little more out of town than we liked and walking from the train to the property was a challenge. However, very clean room and breakfast stocked in room and in refrigerator. Very nice appliances and room. Bed was a little lower to the ground than in most rooms but it was ..."…"

Arvosteltu 17.7.2019

The Old Bell Hotel
Pines Hill
3.5 out of 5
102 Old Bell Pines Hill, Stansted, Englanti
202 €
per yö
10. marrask.–11. marrask.
Pines Hill
Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
4 out of 5
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
100 €
per yö
10. marrask.–11. marrask.
4.3/5Erinomainen! (4,206 arvostelua)

"Lentokentän vaihto ja yöpyminen lentokenttähotellissa. Oikein mukava hotelli, ajoi asiansa. Hotellista ei löydy pientä kauppaa mistä voisi ostaa esim. hammasharjaa, sipsejä, limua tai vastaavaa mutta viereiseltä lentokentältä sellaisia toki löytyy."…"

Arvosteltu 29.6.2017

Radisson Blu Hotel London Stansted Airport

Etkö löydä etsimääsi?

Kokeile tuloksiesi lajittelemista näillä vaihtoehdoilla

The Great Hallingbury Manor Hotel
4 out of 5
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
46 €
per yö
10. marrask.–11. marrask.
3.7/5Hyvä! (963 arvostelua)
Upea paikka

"Maalaisromantiikkaa sopivan matkan päässä Stanstedin lentokentältä, taksi alle 20 puntaa. Ateria (kolmen ruokalajin) oli oikein mahtava ja palvelu toimi hyvin. Siisti ja viihtyisä, puitteet myös isommille tapahtumille. Hyvä paikka rentoutua!"…"

Arvosteltu 1.11.2015

The Great Hallingbury Manor Hotel
Ramada by Wyndham London Stansted Airport
3.5 out of 5
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
56 €
per yö
3. marrask.–4. marrask.
3.6/5Hyvä! (1,492 arvostelua)

"Ei sukkulaa kentälle, taksi 14£. Taukopaikka vieressä joten sapuskaa saatavilla läheltä. Mitään muuta lähellä ei olekaan."…"

Arvosteltu 7.7.2015

Ramada by Wyndham London Stansted Airport
Hampton by Hilton London Stansted Airport
3 out of 5
Bassingbourn Road, Essex, Stansted, Englanti
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
88 €
per yö
16. marrask.–17. marrask.
4.4/5Upea! (2,799 arvostelua)

"Great location and friendly staff."…"

Arvosteltu 19.7.2019

Hampton by Hilton London Stansted Airport
Hanbury Manor Marriott Hotel & Country Club
4.5 out of 5
Hertfordshire, Ware, Englanti
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
116 €
per yö
14. marrask.–15. marrask.
4.2/5Erittäin hyvä! (383 arvostelua)
Upea rakennus, huoneet päivityksen tarpeessa

"Hieno rakennus, huoneet aikansa eläneet, huonepalvelu todella hidas. Aamiainen hyvä samoin ruoka, tarjoilijat tympeitä. Hyvä golfkenttä mutta kallis."…"

Arvosteltu 22.7.2019

Hanbury Manor Marriott Hotel & Country Club
Waltham Abbey Marriott Hotel
4 out of 5
Old Shire Lane, Waltham Abbey, Englanti
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
95 €
per yö
22. marrask.–23. marrask.
4/5Erittäin hyvä! (536 arvostelua)
Fair but a disappointment

"The safe in the room was broken. It was not fixed despite of request. The window lock was also broken, so the room was unsafe. At the checkout I was charged the breakfast, eventhough it was included in the price. Has to fix that also. Breakfast has nothing green to offer, some salad and fresh tomatoes ..."…"

Arvosteltu 24.3.2019

Waltham Abbey Marriott Hotel
Theobalds Estate
4 out of 5
Theobalds Park, Lieutenant Ellis Way, Waltham Cross, Englanti
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
50 €
per yö
3. marrask.–4. marrask.
3.8/5Hyvä! (686 arvostelua)

"We stayed in a refurbished room clean and lovely decoration of room new carpets everything was fresh looking For the price a real bargain We only need 1 night stay so no problems with having no TV in room or tea making as was advertised Overall lovely place to stay bit of a trek to breakfast but ..."…"

Arvosteltu 9.10.2019

Theobalds Estate
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Stansted
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Stansted, Englanti

Hotellit Stanstedissa: Stansted on yksi Lontoon kansainvälisistä lentoasemista. Se sijaitsee noin 50 kilometriä Lontoosta pohjoiseen, ja sen kautta kulkee vuosittain yli 20 miljoonaa matkustajaa. Lentoaseman liikenneyhteydet ovat hyvät erityisesti pääkaupunkiin päin, mutta myös muualle Isoon-Britanniaan. Matkat Stanstediin on helppo varata, sillä tarjolla on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Hotelleja Stanstedin ympäristössä on useita, ja niistä voi valita oman suosikkinsa vaikkapa hinnan perusteella.

Matkusta kätevästi

Yöpyminen Stanstedissa on kätevää esimerkiksi varhain aamulla lähtevien lentojen yhteydessä. Stanstedin hotellit palvelevat hyvin monenlaisia matkustajia, ja tarjolla on myös varsin kohtuuhintaisia vaihtoehtoja. Erinomaiset liikenneyhteydet ovat käytettävissä lähes ympäri vuorokauden, joten lentoasemalle on aina helppo päästä. Siirtyminen paikasta toiseen on vilkkaalla lentoasemalla nopeaaja kätevää suurista matkustajamääristä huolimatta. Modernit palvelut helpottavat lentoasemalla liikkumista.

Monipuoliset matkat

Lentoja Stanstediin on tarjolla paljon sekä suorina että välilaskullisina, minkä lisäksi lentoasema toimii myös välilaskupaikkana monilla matkoilla. Stanstedin majoitusvaihtoehdot ovatkin erityisen hyödyllisiä pitkän välilaskun aikana ja yöaikaan lähtevien tai saapuvien lentojen yhteydessä. Hotelleja on sekä lentoasemalla että sen välittömässä läheisyydessä, ja niiltä on usein järjestetty lentoasema- ja hotellikuljetukset. Lentoaseman monipuoliset palvelut takaavat riittävästi tekemistä myös välilaskun aikana. Liikenneyhteydet sekä Lontooseen että muihin suuriin kaupunkeihin ovat monipuoliset ja kattavat. Myös autonvuokraus Stanstedissa on helppoa, sillä lentoaseman palveluihin kuuluu useita eri vuokrausyhtiöitä. Vuokra-auton voi myös varata etukäteen, mikä varmistaa haluamansa autotyypin saatavuuden. Lentoasema sijaitsee aivan M11-moottoritien sekä M25-valtatien varrella. Suuria teitä pitkin pääsee nopeasti liikkumaan moneen ilmansuuntaan. Julkisista liikenneyhteyksistä käytettävissä ovat junat ja bussit sekä tietenkin taksit. Budjettimatkailija valitsee edullisen bussin tai kohtuuhintaisen junan, joilla pääsee yleensä alle tunnissa Lontoon keskustaan. Stanstedista on myös hyvät yhteydet muille Lontoon lentoasemille, mikäli jatkolento sattuisi lähtemään toiselta asemalta.

Viihtyisä Stansted

Stanstedin monipuoliset palvelut takaavat viihtyisän oleskelun lentoasemalla. Palveluvalikoimaan kuuluu paljon viihtyisiä kahviloita, ravintoloita sekä tietenkin houkuttelevia ostosmahdollisuuksia, joista osaan pääsee jo ennen turvatarkastuksia ja näin ollen myös saattajat pääsevät hyödyntämään palveluita. Yöpyminen Stanstedissa tai sen välittömässä läheisyydessä tarjoaa helpotusta kiireisten aikataulujen ja esimerkiksi julkisen liikenteen aikataulujen yhteensovittamiseen. Majoittumalla aivan terminaalin vieressä voi välttyä myös aamuruuhkilta kiireisessä suurkaupungissa. Terminaalin monien hyvien ravintoloiden ja kahviloiden tarjonta takaa jokaiselle sopivaa ja maistuvaa syötävää. Stanstedissa otetaan hyvin huomioon myös erikoisruokavaliot sekä lapset. Yhdessä tasossa sijaitseva terminaalirakennus on helppokulkuinen myös liikuntarajoitteisille. Itse rakennus on suunniteltu muunneltavaksi niin, että tulevaisuudessa tilaa pystytään muokkaamaan tarpeen mukaan esimerkiksi mahdollisen laajennuksen yhteydessä hyvin nopeasti ja vähällä vaivalla.

Stansted on monien lentoasemien tapaan hyvin vilkas paikka, mutta siellä on myös erillisiä hiljaisia alueita, jotka on suunniteltu pientä lepohetkeä varten. Lisämaksusta käytössä on myös Escape Lounge, joka tarjoaa esimerkiksi ruokaa, juomaa ja levähdyspaikan. Myös perheen pienimmille on järjestetty aktiviteetteja. Viihtyisissä tiloissa viettää mukavasti vaikkapa välilaskun ajan. Pidemmällä vierailula lentoasemalla tulee helposti tutkittua monipuolisten ostosvaihtoehtojen lisäksi myös taidetta, historiaa ja arkkitehtuuria, jotka ovat kaikki hyvin edustettuina Stanstedissa. Historiallisesta näkökulmasta lentoasema on merkittävä toisen maailmansodan aikaisena lentotukikohtana. Arkkitehtuurista kiinnostuneet pääsevät tutkimaan rakennustaiteen elävää esimerkkiä niin sanotusta kelluvasta katosta, jota tukevat pyramidikehikot. Stanstedin laajaan palveluvalikoimaan ja nähtävyyksiin tutustumalla aika vierähtää nopeasti. Hotellit Stanstedissa tarjoavat mukavan yösijan sellaista kaipaaville matkustajille. Käytännöllinen majoitus aivan terminaalin tuntumassa helpottaa myös matkajärjestelyissä.

Voit tutustua kohteen Stansted hotellivalikoimaan Expedian sivuilla.

Voit etsiä kartan avulla hotellin haluamastasi kohteen Stansted kaupunginosasta.

Tai voit tarkastella suodattimien avulla hotelleja tietyllä alueella kohteessa Stansted, valitsemalla haluamasi teeman, hotelliketjun tai tähtiluokituksen kohteessa Stansted. Antamalla matkapäiväsi näet parhaat hotellitarjoukset kohteessa Stansted – niin kauan kuin niitä on vielä jäljellä!

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Hotellit Stansted - viimeaikaiset arvostelut