Hotellit - Stansted

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Stansted – hotellit

Castle Walk
3.5 out of 5
18 Castle Walk, Lower Street, Stansted, Englanti
209 €
per night
Dec 29 - Dec 30
1/5 (1 arvostelu)

"couldn't get in to property so don't know anything about it."…"

Arvosteltu 30.7.2019

Castle Walk
Hampton by Hilton London Stansted Airport
3 out of 5
Bassingbourn Road, Essex, Stansted, Englanti
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
86 €
per night
Dec 16 - Dec 17
4.4/5Wonderful! (2,965 arvostelua)

"Great location and friendly staff."…"

Arvosteltu 19.7.2019

Hampton by Hilton London Stansted Airport
Pines Hill
3.5 out of 5
102 Old Bell Pines Hill, Stansted, Englanti
216 €
per night
Dec 16 - Dec 17
Pines Hill
Down Hall Hotel
4 out of 5
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
98 €
per night
Dec 30 - Dec 31
4.3/5Excellent! (651 arvostelua)

"We have some issues when we arrive with the room unable to change rooms because the hotel was full. We were up graded the fallowing day with a bottle of wine for the inconvenience. All good in the end, will use them again."…"

Arvosteltu 9.12.2019

Down Hall Hotel
Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
97 €
per night
Dec 21 - Dec 22
4.3/5Excellent! (4,272 arvostelua)

"Lentokentän vaihto ja yöpyminen lentokenttähotellissa. Oikein mukava hotelli, ajoi asiansa. Hotellista ei löydy pientä kauppaa mistä voisi ostaa esim. hammasharjaa, sipsejä, limua tai vastaavaa mutta viereiseltä lentokentältä sellaisia toki löytyy."…"

Arvosteltu 29.6.2017

Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
The Old Bell Hotel
3 out of 5
Pines Hill, Stansted, Englanti
87 €
per night
Dec 30 - Dec 31
4.5/5Wonderful! (11 arvostelua)
Great place to stay

"Great place to stay and excellent service"…"

Arvosteltu 29.7.2019

The Old Bell Hotel
Linden House Stansted
5 out of 5
1-3 Silver Street, Stansted, Englanti
96 €
per night
Dec 22 - Dec 23
4.3/5Excellent! (39 arvostelua)

"This is my second time at the linden house hotel, my partner and I love going there for a bit of quite time and that’s exactly what we get. I requested a different room this time and it was perfect. We shall definitely be going back there again soon"…"

Arvosteltu 9.12.2019

Linden House Stansted
Hanbury Manor Marriott Hotel & Country Club
4.5 out of 5
Hertfordshire, Ware, Englanti
114 €
per night
Jan 5 - Jan 6
4.1/5Very Good! (410 arvostelua)
Upea rakennus, huoneet päivityksen tarpeessa

"Hieno rakennus, huoneet aikansa eläneet, huonepalvelu todella hidas. Aamiainen hyvä samoin ruoka, tarjoilijat tympeitä. Hyvä golfkenttä mutta kallis."…"

Arvosteltu 22.7.2019

Hanbury Manor Marriott Hotel & Country Club
Cheshunt Marriott Hotel
4 out of 5
Halfhide Lane, Turnford, Broxbourne, Englanti
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
80 €
per night
Dec 20 - Dec 21
4.1/5Very Good! (683 arvostelua)
Kahdelle aikuiselle asiallinen maaseutuhotelli

"Olimme tapaamassa tuttavia jotka asuvat 20 minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Siihen nähden sijainti oli hyvä, mutta muutenhan hotelli on kaukana Lontoon nähtävyyksistä ja ostospaikoista. Ilman autoa / taksia tuolla ei pärjää. Hotelli oli siisti, palvelu ystävällistä ja aamiainen hyvä, mutta ..."…"

Arvosteltu 11.12.2015

Cheshunt Marriott Hotel
The Great Hallingbury Manor Hotel
4 out of 5
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
47 €
per night
Jan 3 - Jan 4
3.7/5Good! (990 arvostelua)
Upea paikka

"Maalaisromantiikkaa sopivan matkan päässä Stanstedin lentokentältä, taksi alle 20 puntaa. Ateria (kolmen ruokalajin) oli oikein mahtava ja palvelu toimi hyvin. Siisti ja viihtyisä, puitteet myös isommille tapahtumille. Hyvä paikka rentoutua!"…"

Arvosteltu 1.11.2015

The Great Hallingbury Manor Hotel
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Stansted
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Stansted, Essex

Hotellit Stanstedissa: Stansted on yksi Lontoon kansainvälisistä lentoasemista. Se sijaitsee noin 50 kilometriä Lontoosta pohjoiseen, ja sen kautta kulkee vuosittain yli 20 miljoonaa matkustajaa. Lentoaseman liikenneyhteydet ovat hyvät erityisesti pääkaupunkiin päin, mutta myös muualle Isoon-Britanniaan. Matkat Stanstediin on helppo varata, sillä tarjolla on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Hotelleja Stanstedin ympäristössä on useita, ja niistä voi valita oman suosikkinsa vaikkapa hinnan perusteella.

Matkusta kätevästi

Yöpyminen Stanstedissa on kätevää esimerkiksi varhain aamulla lähtevien lentojen yhteydessä. Stanstedin hotellit palvelevat hyvin monenlaisia matkustajia, ja tarjolla on myös varsin kohtuuhintaisia vaihtoehtoja. Erinomaiset liikenneyhteydet ovat käytettävissä lähes ympäri vuorokauden, joten lentoasemalle on aina helppo päästä. Siirtyminen paikasta toiseen on vilkkaalla lentoasemalla nopeaaja kätevää suurista matkustajamääristä huolimatta. Modernit palvelut helpottavat lentoasemalla liikkumista.

Monipuoliset matkat

Lentoja Stanstediin on tarjolla paljon sekä suorina että välilaskullisina, minkä lisäksi lentoasema toimii myös välilaskupaikkana monilla matkoilla. Stanstedin majoitusvaihtoehdot ovatkin erityisen hyödyllisiä pitkän välilaskun aikana ja yöaikaan lähtevien tai saapuvien lentojen yhteydessä. Hotelleja on sekä lentoasemalla että sen välittömässä läheisyydessä, ja niiltä on usein järjestetty lentoasema- ja hotellikuljetukset. Lentoaseman monipuoliset palvelut takaavat riittävästi tekemistä myös välilaskun aikana. Liikenneyhteydet sekä Lontooseen että muihin suuriin kaupunkeihin ovat monipuoliset ja kattavat. Myös autonvuokraus Stanstedissa on helppoa, sillä lentoaseman palveluihin kuuluu useita eri vuokrausyhtiöitä. Vuokra-auton voi myös varata etukäteen, mikä varmistaa haluamansa autotyypin saatavuuden. Lentoasema sijaitsee aivan M11-moottoritien sekä M25-valtatien varrella. Suuria teitä pitkin pääsee nopeasti liikkumaan moneen ilmansuuntaan. Julkisista liikenneyhteyksistä käytettävissä ovat junat ja bussit sekä tietenkin taksit. Budjettimatkailija valitsee edullisen bussin tai kohtuuhintaisen junan, joilla pääsee yleensä alle tunnissa Lontoon keskustaan. Stanstedista on myös hyvät yhteydet muille Lontoon lentoasemille, mikäli jatkolento sattuisi lähtemään toiselta asemalta.

Viihtyisä Stansted

Stanstedin monipuoliset palvelut takaavat viihtyisän oleskelun lentoasemalla. Palveluvalikoimaan kuuluu paljon viihtyisiä kahviloita, ravintoloita sekä tietenkin houkuttelevia ostosmahdollisuuksia, joista osaan pääsee jo ennen turvatarkastuksia ja näin ollen myös saattajat pääsevät hyödyntämään palveluita. Yöpyminen Stanstedissa tai sen välittömässä läheisyydessä tarjoaa helpotusta kiireisten aikataulujen ja esimerkiksi julkisen liikenteen aikataulujen yhteensovittamiseen. Majoittumalla aivan terminaalin vieressä voi välttyä myös aamuruuhkilta kiireisessä suurkaupungissa. Terminaalin monien hyvien ravintoloiden ja kahviloiden tarjonta takaa jokaiselle sopivaa ja maistuvaa syötävää. Stanstedissa otetaan hyvin huomioon myös erikoisruokavaliot sekä lapset. Yhdessä tasossa sijaitseva terminaalirakennus on helppokulkuinen myös liikuntarajoitteisille. Itse rakennus on suunniteltu muunneltavaksi niin, että tulevaisuudessa tilaa pystytään muokkaamaan tarpeen mukaan esimerkiksi mahdollisen laajennuksen yhteydessä hyvin nopeasti ja vähällä vaivalla.

Stansted on monien lentoasemien tapaan hyvin vilkas paikka, mutta siellä on myös erillisiä hiljaisia alueita, jotka on suunniteltu pientä lepohetkeä varten. Lisämaksusta käytössä on myös Escape Lounge, joka tarjoaa esimerkiksi ruokaa, juomaa ja levähdyspaikan. Myös perheen pienimmille on järjestetty aktiviteetteja. Viihtyisissä tiloissa viettää mukavasti vaikkapa välilaskun ajan. Pidemmällä vierailula lentoasemalla tulee helposti tutkittua monipuolisten ostosvaihtoehtojen lisäksi myös taidetta, historiaa ja arkkitehtuuria, jotka ovat kaikki hyvin edustettuina Stanstedissa. Historiallisesta näkökulmasta lentoasema on merkittävä toisen maailmansodan aikaisena lentotukikohtana. Arkkitehtuurista kiinnostuneet pääsevät tutkimaan rakennustaiteen elävää esimerkkiä niin sanotusta kelluvasta katosta, jota tukevat pyramidikehikot. Stanstedin laajaan palveluvalikoimaan ja nähtävyyksiin tutustumalla aika vierähtää nopeasti. Hotellit Stanstedissa tarjoavat mukavan yösijan sellaista kaipaaville matkustajille. Käytännöllinen majoitus aivan terminaalin tuntumassa helpottaa myös matkajärjestelyissä.

Voit tutustua kohteen Stansted hotellivalikoimaan Expedian sivuilla.

Voit etsiä kartan avulla hotellin haluamastasi kohteen Stansted kaupunginosasta.

Tai voit tarkastella suodattimien avulla hotelleja tietyllä alueella kohteessa Stansted, valitsemalla haluamasi teeman, hotelliketjun tai tähtiluokituksen kohteessa Stansted. Antamalla matkapäiväsi näet parhaat hotellitarjoukset kohteessa Stansted – niin kauan kuin niitä on vielä jäljellä!

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Hotellit Stansted - viimeaikaiset arvostelut