Stansted

Hotellit Stansted

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tarkista hotellien hinnat kohteessa Stansted

Tarkista kohteen Stansted hinnat täksi illaksi eli 25. elok. - 26. elok.
Tarkista kohteen Stansted hinnat täksi viikonlopuksi eli 30. elok. - 1. syysk.
Tarkista kohteen Stansted hinnat ensi viikonlopuksi eli 6. syysk. - 8. syysk.

Stansted – hotellit

Kuva majoitusliikkeestä Castle Walk
3.5 out of 5
18 Castle Walk, Lower Street, Stansted, Englanti
195 € / yö
1. syysk.–2. syysk.
1/5 (1 arvostelu)

"couldn't get in to property so don't know anything about it."…"

Arvosteltu 30.7.2019

Castle Walk
Kuva majoitusliikkeestä The Old Bell Hotel
3 out of 5
Pines Hill, Stansted, Englanti
93 € / yö
1. syysk.–2. syysk.
4.6/5Upea! (7 arvostelua)

"The property was a little more out of town than we liked and walking from the train to the property was a challenge. However, very clean room and breakfast stocked in room and in refrigerator. Very nice appliances and room. Bed was a little lower to the ground than in most rooms but it was ..."…"

Arvosteltu 17.7.2019

The Old Bell Hotel
Kuva majoitusliikkeestä Down Hall Hotel
4 out of 5
Ilmainen peruutusoikeus
96 € / yö
8. syysk.–9. syysk.
4.3/5Erinomainen! (607 arvostelua)

"Absolutely beautiful hotel in a fabulous setting. Perfect in every way!"…"

Arvosteltu 19.8.2019

Down Hall Hotel
Kuva majoitusliikkeestä Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
4 out of 5
Ilmainen peruutusoikeus
88 € / yö
7. syysk.–8. syysk.
4.3/5Erinomainen! (4,138 arvostelua)

"Lentokentän vaihto ja yöpyminen lentokenttähotellissa. Oikein mukava hotelli, ajoi asiansa. Hotellista ei löydy pientä kauppaa mistä voisi ostaa esim. hammasharjaa, sipsejä, limua tai vastaavaa mutta viereiseltä lentokentältä sellaisia toki löytyy."…"

Arvosteltu 29.6.2017

Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
Kuva majoitusliikkeestä Pines Hill
3.5 out of 5
102 Old Bell Pines Hill, Stansted, Englanti
195 € / yö
12. syysk.–13. syysk.
Pines Hill
Kuva majoitusliikkeestä DeSalis Hotel London Stansted
3 out of 5
Ilmainen peruutusoikeus
70 € / yö
26. elok.–27. elok.
3.3/5 (518 arvostelua)
Siisti edullinen perushotelli

"Hyvä perustason hotelli, edullinen ja suht siisti. Yläkerran portaikossa haisi tupakka, huoneessa ei."…"

Arvosteltu 17.2.2017

DeSalis Hotel London Stansted
Kuva majoitusliikkeestä The Great Hallingbury Manor Hotel
4 out of 5
Ilmainen peruutusoikeus
44 € / yö
15. syysk.–16. syysk.
3.7/5Hyvä! (915 arvostelua)
Upea paikka

"Maalaisromantiikkaa sopivan matkan päässä Stanstedin lentokentältä, taksi alle 20 puntaa. Ateria (kolmen ruokalajin) oli oikein mahtava ja palvelu toimi hyvin. Siisti ja viihtyisä, puitteet myös isommille tapahtumille. Hyvä paikka rentoutua!"…"

Arvosteltu 1.11.2015

The Great Hallingbury Manor Hotel
Kuva majoitusliikkeestä Linden House Stansted
5 out of 5
1-3 Silver Street, Stansted, Englanti
88 € / yö
1. syysk.–2. syysk.
4.3/5Erinomainen! (34 arvostelua)

"All the rooms were different in this period property.stayed in room 4 and it was lovely.hot room but fan was provided.the different levels between barhroom and bedroom could be downright dangerous if you were half asleep.however it was well sign posted.akk in all a good stay."…"

Arvosteltu 17.6.2019

Linden House Stansted
Kuva majoitusliikkeestä Hampton by Hilton London Stansted Airport
3 out of 5
Bassingbourn Road, Essex, Stansted, Englanti
Ilmainen peruutusoikeus
79 € / yö
1. syysk.–2. syysk.
4.4/5Upea! (2,561 arvostelua)
Petejä ei oltu pedattu

"Meille oli varattu Saavuimme myöhään lennolta, mutta sohvasta ei oltu tehty lapsille vuoteita. Lapset nukkuivat yön sohvalla ilman pedattuja petejä."…"

Arvosteltu 24.2.2019

Hampton by Hilton London Stansted Airport
Kuva majoitusliikkeestä Hanbury Manor Marriott Hotel & Country Club
4.5 out of 5
Hertfordshire, Ware, Englanti
Ilmainen peruutusoikeus
112 € / yö
23. syysk.–24. syysk.
4.1/5Erittäin hyvä! (367 arvostelua)
Not worth the money

"I booked the hotel for one night as a treat for my husband's birthday, but shouldn't have bothered as it was a waste of money. The surroundings and hotel looks beautiful from the outside but that's where it stopped. We felt unwelcomed by staff from the start, whose costumed service was underwhelming ..."…"

Arvosteltu 13.1.2018

Hanbury Manor Marriott Hotel & Country Club
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Stansted alkaen 44 € per yö
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alhaisin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Stansted, Englanti

Hotellit Stanstedissa: Stansted on yksi Lontoon kansainvälisistä lentoasemista. Se sijaitsee noin 50 kilometriä Lontoosta pohjoiseen, ja sen kautta kulkee vuosittain yli 20 miljoonaa matkustajaa. Lentoaseman liikenneyhteydet ovat hyvät erityisesti pääkaupunkiin päin, mutta myös muualle Isoon-Britanniaan. Matkat Stanstediin on helppo varata, sillä tarjolla on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Hotelleja Stanstedin ympäristössä on useita, ja niistä voi valita oman suosikkinsa vaikkapa hinnan perusteella.

Matkusta kätevästi

Yöpyminen Stanstedissa on kätevää esimerkiksi varhain aamulla lähtevien lentojen yhteydessä. Stanstedin hotellit palvelevat hyvin monenlaisia matkustajia, ja tarjolla on myös varsin kohtuuhintaisia vaihtoehtoja. Erinomaiset liikenneyhteydet ovat käytettävissä lähes ympäri vuorokauden, joten lentoasemalle on aina helppo päästä. Siirtyminen paikasta toiseen on vilkkaalla lentoasemalla nopeaaja kätevää suurista matkustajamääristä huolimatta. Modernit palvelut helpottavat lentoasemalla liikkumista.

Monipuoliset matkat

Lentoja Stanstediin on tarjolla paljon sekä suorina että välilaskullisina, minkä lisäksi lentoasema toimii myös välilaskupaikkana monilla matkoilla. Stanstedin majoitusvaihtoehdot ovatkin erityisen hyödyllisiä pitkän välilaskun aikana ja yöaikaan lähtevien tai saapuvien lentojen yhteydessä. Hotelleja on sekä lentoasemalla että sen välittömässä läheisyydessä, ja niiltä on usein järjestetty lentoasema- ja hotellikuljetukset. Lentoaseman monipuoliset palvelut takaavat riittävästi tekemistä myös välilaskun aikana. Liikenneyhteydet sekä Lontooseen että muihin suuriin kaupunkeihin ovat monipuoliset ja kattavat. Myös autonvuokraus Stanstedissa on helppoa, sillä lentoaseman palveluihin kuuluu useita eri vuokrausyhtiöitä. Vuokra-auton voi myös varata etukäteen, mikä varmistaa haluamansa autotyypin saatavuuden. Lentoasema sijaitsee aivan M11-moottoritien sekä M25-valtatien varrella. Suuria teitä pitkin pääsee nopeasti liikkumaan moneen ilmansuuntaan. Julkisista liikenneyhteyksistä käytettävissä ovat junat ja bussit sekä tietenkin taksit. Budjettimatkailija valitsee edullisen bussin tai kohtuuhintaisen junan, joilla pääsee yleensä alle tunnissa Lontoon keskustaan. Stanstedista on myös hyvät yhteydet muille Lontoon lentoasemille, mikäli jatkolento sattuisi lähtemään toiselta asemalta.

Viihtyisä Stansted

Stanstedin monipuoliset palvelut takaavat viihtyisän oleskelun lentoasemalla. Palveluvalikoimaan kuuluu paljon viihtyisiä kahviloita, ravintoloita sekä tietenkin houkuttelevia ostosmahdollisuuksia, joista osaan pääsee jo ennen turvatarkastuksia ja näin ollen myös saattajat pääsevät hyödyntämään palveluita. Yöpyminen Stanstedissa tai sen välittömässä läheisyydessä tarjoaa helpotusta kiireisten aikataulujen ja esimerkiksi julkisen liikenteen aikataulujen yhteensovittamiseen. Majoittumalla aivan terminaalin vieressä voi välttyä myös aamuruuhkilta kiireisessä suurkaupungissa. Terminaalin monien hyvien ravintoloiden ja kahviloiden tarjonta takaa jokaiselle sopivaa ja maistuvaa syötävää. Stanstedissa otetaan hyvin huomioon myös erikoisruokavaliot sekä lapset. Yhdessä tasossa sijaitseva terminaalirakennus on helppokulkuinen myös liikuntarajoitteisille. Itse rakennus on suunniteltu muunneltavaksi niin, että tulevaisuudessa tilaa pystytään muokkaamaan tarpeen mukaan esimerkiksi mahdollisen laajennuksen yhteydessä hyvin nopeasti ja vähällä vaivalla.

Stansted on monien lentoasemien tapaan hyvin vilkas paikka, mutta siellä on myös erillisiä hiljaisia alueita, jotka on suunniteltu pientä lepohetkeä varten. Lisämaksusta käytössä on myös Escape Lounge, joka tarjoaa esimerkiksi ruokaa, juomaa ja levähdyspaikan. Myös perheen pienimmille on järjestetty aktiviteetteja. Viihtyisissä tiloissa viettää mukavasti vaikkapa välilaskun ajan. Pidemmällä vierailula lentoasemalla tulee helposti tutkittua monipuolisten ostosvaihtoehtojen lisäksi myös taidetta, historiaa ja arkkitehtuuria, jotka ovat kaikki hyvin edustettuina Stanstedissa. Historiallisesta näkökulmasta lentoasema on merkittävä toisen maailmansodan aikaisena lentotukikohtana. Arkkitehtuurista kiinnostuneet pääsevät tutkimaan rakennustaiteen elävää esimerkkiä niin sanotusta kelluvasta katosta, jota tukevat pyramidikehikot. Stanstedin laajaan palveluvalikoimaan ja nähtävyyksiin tutustumalla aika vierähtää nopeasti. Hotellit Stanstedissa tarjoavat mukavan yösijan sellaista kaipaaville matkustajille. Käytännöllinen majoitus aivan terminaalin tuntumassa helpottaa myös matkajärjestelyissä.

Voit tutustua kohteen Stansted hotellivalikoimaan Expedian sivuilla.

Voit etsiä kartan avulla hotellin haluamastasi kohteen Stansted kaupunginosasta.

Tai voit tarkastella suodattimien avulla hotelleja tietyllä alueella kohteessa Stansted, valitsemalla haluamasi teeman, hotelliketjun tai tähtiluokituksen kohteessa Stansted. Antamalla matkapäiväsi näet parhaat hotellitarjoukset kohteessa Stansted – niin kauan kuin niitä on vielä jäljellä!

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Hotellit Stansted - viimeaikaiset arvostelut