Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Vilna

Katso kaikki kohteen Vilna vuokra-autot

Autonvuokraus Vilnassa

Liettuan pääkaupunki Vilna sijaitsee Liettuan kaakkoisosassa Neris- ja Vilnia-jokien yhtymäkohdassa. Vilna on Liettuan kulttuurielämän ja politiikan keskus. Vilnalla on värikäs historia, mikä myös näkyy sen rikkaassa kulttuurielämässä ja hienoissa nähtävyyksissä. Hotelleja Vilnasta löytyy monentasoisia, joten Vilna on hyvä kohde myös budjettimatkailijalle. Vilnaan on maanteitse hyvät yhteydet, ja automatkailu onkin suosittua Vilnassa. Voit vuokrata auton Vilnassa ja kulkea sillä ympäri Vilnaa tai poiketa myös hieman kauemmaksi kaupungista.

Tutustu Vilnaan vuokra-autolla

Vilna on matkakohteena mielenkiintoinen ja monipuolinen. Vilna tunnetaan Euroopan vanhimmasta vanhastakaupungista, minkä lisäksi Vilnalle ominaista tunnelmaa luovat erityisesti sen kulttuuri, historia, puistot, kirkot ja museot. Perinteet eivät kuitenkaan ole kaikki, mitä Vilnalla on tarjottavanaan, sillä se on toisaalta myös nuorekas yliopistokaupunki, johon on hyvä tutustua esimerkiksi vuokraamalla auto autovuokraamosta Vilnassa.

Runsas tarjonta autonvuokrauspisteitä

Vilna sijaitsee maanteitse hyvien yhteyksien varrella, koska sen läpi kulkee moni mantereen isoista valtateistä. Vaikka automatkailu onkin suosittua Vilnassa, kätevä tapa lähteä kaupunkilomalle Vilnaan on ottaa suora lento kaupunkiin. Vilnan kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä Vilnan keskustasta, on nopeita, lyhimmillään hieman yli tunnin kestäviä lentoja. Vilnaan matkustaminen Suomesta on siis nopeaa ja helppoa. Lentoasemalla on tarjolla useiden Vilnan autovuokraamojen vuokra-autoja, jotka saa kätevästi vuokrattua terminaalin palvelupisteistä. Jos auton on vuokrannut jo etukäteen Vilnan autonvuokrauspalveluiden sivuilta, auton noutaminen lennon jälkeen lentoasemalta on helppoa.

Vilnassa autonvuokraus ei keskity pelkästään lentoasemalle, vaan Vilnan lennon jälkeen voi halutessaan suunnata edullisesti linja-autolla tai taksilla hotellille ja vuokrata auton myöhemmin esimerkiksi vanhastakaupungista, pääkadulta tai muualta keskustasta. Autonvuokrauspisteitä Vilnassa on runsaasti, joten auton vuokraaminen onnistuu kyllä muutenkin kuin heti lentoasemalla.

Vilna on hyvä kaupunki vuokra-autolla liikkumiseen, koska kadut eivät ole yhtä ruuhkaisia kuin monessa muussa suuremmassa kaupungissa. Esimerkiksi lasten kanssa lomaillessa vuokra-auto on muutenkin kätevä tapa matkustaa, koska auton voi valita tarpeen mukaan. Lastenrattaita varten tarvitaan hieman suurempi tavaratila kuin yksin matkustettaessa. Autonvuokraushinnat Vilnassa ovat edulliset, joten siksikin auton vuokraaminen kannattaa.

Mielenkiintoinen Vilna

Vilna on loistava paikka viettää kaupunkilomaa. Vilna ei ole matkakohteena vielä yhtä tunnettu kuin esimerkiksi muiden Baltian maiden pääkaupungit, joten Vilna on myös melko rauhallinen lomanviettopaikka. Tunnetuimmista matkakohteista tutut tungokset ja ruuhkat puuttuvat Vilnasta, mikä tekee siitä myös lapsiystävällisen matkakohteen. Vilnan tunnetuin nähtävyys on sen vanhakaupunki, joka kuuluu Unescon maailmanperintölistalle. Vanhakaupunki, samoin kuin koko Vilna on saanut vaikutteita kaupungin värikkäästä menneisyydestä, joka on muokannut osaltaan Vilnasta merkittävän kulttuuri- ja perinnekohteen. Värikäs menneisyys näkyy myös Vilnan väestössä, jossa on runsaasti puolalaisia ja valkovenäläisiä. Vanhankaupungin eri tyylilajit, joita ovat muun muassa goottilaisuus, barokki, renessanssi ja klassisuus, luovat matkailijalle hienon kattauksen kirkkoja ja historiallisia rakennuksia.

Vilna ei kuitenkaan ole pelkästään kulttuuria ja historiaa. Vilna on myös nuorekas kaupunki, jonka yliopisto tuo kaupunkiin kansainvälistä ilmapiiriä. Vilna pyrkii myös uudistumaan ja kehittymään muun maailman mukana. Vilna on erittäin vehreä kaupunki, jossa on runsaasti puistoja, ja esimerkiksi Vilnan kasvitieteellinen puutarha on vierailemisen arvoinen kokonaisuus. Euroopan maantieteellinen keskipiste on noin 20 kilometrin päässä Vilnasta, joten siellä voi vierailla, kun vuokraa auton Vilnassa. Vilnan merkittävimpiä nähtävyyksiä ovat vanhankaupungin kirkkojen, synagogien ja aukioiden ohella Vilnan katedraali ja kellotorni, jota pidetään kaupungin maamerkkinä. Myös Vilnan yöelämä on vilkasta, joten kannattaa pistäytyä viettämässä iltaa baareissa ja ravintoloissa, joissa voi tutustua Vilnan herkulliseen ruokakulttuuriin.

Tutustu kohteeseen Vilna

Tutustu kohteeseen Vilna Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!