Halvat lennot Vilna

Halvimmat lennot kohteeseen Vilna

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 70 € yhdensuuntaisille lennoille ja 127 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
SAS
SAS
Air Baltic
Finnair
Air Baltic
Air Baltic
Lufthansa
SAS
Lufthansa

Lisätietoja – Vilna

Lennot Vilnaan

Liettuan upea pääkaupunki Vilna kiehtoo vaiheikkaalla historiallaan, joka on jättänyt jälkensä muun muassa kaupungin ainutlaatuiseen arkkitehtuuriin. Mennyt aika ja nykyhetki kohtaavat kaupungissa vaikuttavalla tavalla ja matkailijalla on paljon nähtävää.

Unescon maailmanperintökohteiden listalle kuuluva kaunis keskiaikainen Vanhakaupunki on pikkukatuineen ja kahviloineen unohtumaton elämys. Alueelta löytyy muun muassa 1500-luvulla perustettu yliopisto, jonka kirjastossa on viisi miljoonaa teosta. Ydinkeskustan tärkeimpiä kohteita on Kansanmurhan uhrien museo, joka tunnetaan myös KGB-museona. Uzupis-taiteilijakaupunginosasta puolestaan löytyy boheemia tunnelmaa – kaupunginosa on julistautunut itsenäiseksi valtioksi ja sillä on jopa oma perustuslaki.

Hotelleja Vilnassa on hyvin ja vaihtoehtoja löytyy aina keskeisten alueiden huippuhotelleista halvempiin majoituksiin. Suomen hintatasoon nähden Vilna on muun Liettuan tavoin yleisesti ottaen edullinen ja tarjolla on runsaasti erilaisia ostospaikkoja ja ravintoloita sekä vilkasta yöelämää. Kulttuuria kaipaavat löytävät Vilnasta paitsi kiinnostavia museoita myös laadukasta oopperaa, balettia ja klassista musiikkia. Vilnan keskustassa on mukava kulkea kävellen, mutta tarvittaessa paikallisen joukkoliikenteen edulliset bussit ja johdinautot liikennöivät tiheään tahtiin varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan asti. Halutessasi vieläkin enemmän liikkumavapautta voit myös vuokrata auton Vilnasta.

Lentäminen Suomesta Vilnaan

Helsinki–Vantaan lentoasemalta pääsee helposti Vilnan kansainväliselle lentoasemalle suoralla lennolla, joka kestää vain reilun tunnin. Lennoista huolehtivat Finnair, British Airways ja Flybe. Myös muualta Suomesta, esimerkiksi Turusta, Tampereelta ja Oulusta on mahdollista matkustaa lentäen Vilnaan useiden eri lentoyhtiöiden lennoilla. Nämä reitit ovat kuitenkin hitaampia ja sisältävät vähintään yhden välilaskun.

Hyödyntämällä Expedian sivujen selkeää hakutoimintoa voit vertailla eri lentovaihtoehtojen hintoja ja kestoaikoja. Näin löydät helposti nopeimmat ja edullisimmat lennot eri puolilta Suomea. Tarkista myös saatko säästöä varaamalla lennot ja hotellin Vilnasta yhdellä kertaa.

Lennot Vilnan kansainväliselle lentoasemalle

Vilnan kansainvälinen lentoasema sijaitsee tasangolla vain seitsemän kilometrin päässä kaupungin keskustasta etelään. Lentoasema on koko Liettuan suurin ja sillä on luonnollisesti myös tarjolla runsaasti erilaisia palveluja. Kauppojen, kahviloiden ja ravintoloiden lisäksi matkustajien käytössä on muun muassa lasten leikkialue ja asemanlaajuinen ilmainen WiFi-yhteys. Lentoasemalta löytyy myös mahdollisuus auton vuokraamiseen ja rahan vaihtamiseen sekä VIP-tilat ja monia muita erikoispalveluja. Lentoaseman hotelli AirInn Vilnius kaikkine palveluineen sijaitsee vain 50 metrin päässä matkustajaterminaalista.

Yhteydet Vilnan kansainväliseltä lentoasemalta

Vilnan lentoasemalta on erittäin hyvät yhteydet kaupungin keskustaan. Autolla ajaen lyhyeen matkaan kuluu vain noin 15 minuuttia. Vilnan rautatieaseman ja lentoaseman välillä kulkee säännöllinen junayhteys, jonka seisake on aivan matkustajaterminaalin vieressä. Lisäksi Vilnan ja lentoaseman välillä liikennöi useita erilaisia bussi- ja minibussiyhteyksiä.

Yksi ehdottomasti parhaista tavoista taittaa matka lentoasemalta kaupunkiin on taksi. Vilnan kansainvälisellä lentoasemalla matkustajien ei tarvitse tilata taksia etukäteen, sillä lentoaseman erityisesti hyväksymät taksit päivystävät aina aivan saapuvien lentojen terminaalin edessä. Nämä taksit ovat edullisia, laadukkaita ja mukavia. Ne kaikki hyväksyvät maksuvälineeksi luottokortin ja noudattavat niille määritettyjä hintarajoja. Muista aina pyytää kuljettajalta kyydin päätteeksi kuitti.

Matka Vilnan kansainväliselle lentoasemalle ja Liettuan kiehtovaan, historialliseen pääkaupunkiin on helppo suunnitella Expedian sivustolla. Tarjolla on suuri määrä erilaisia lentovaihtoehtoja ja selkeiden hakutoimintojen avulla löydät niistä nopeasti parhaimmat ja edullisimmat. Voit myös varata lennot kätevästi suoraan Expedian kautta.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Vilna

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 70 € yhdensuuntaisille lennoille ja 127 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Air Baltic