Tärkeää: Tässä kohteessa voi olla voimassa COVID-19-matkarajoituksia, kuten erityisiä rajoituksia majoitukselle. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

BagshotYhdistynyt kuningaskunta

Aika lähteä lomalle! Koe kylpylöistään, paikallisesta keittiöstään ja golfmahdollisuuksistaan tunnettu tyylikäs Bagshot.

Tämän rentouttavan kylpylöistään ja ravintoloista tunnetun kohteen nähtävyyksiin kuuluu Windlesham-golfklubi ja Arkeologinen keskus.

Huippuhotellit kohteessa Bagshot

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Pennyhill Park Hotel And Spa
Pennyhill Park Hotel And Spa
5 out of 5

Windlesham-golfklubi, Camberley Theatre ja The Atrium 5 kilometrin päässä tästä hotellista. West Berkshire -golfklubi ja Go Ape ovat myös 5 kilometrin päässä. ...

4.5/5Wonderful! (252 arvostelua)
Good in summertime....

"We have stayed here twice- once in July, and once between Christmas and New Year. In summer it’s fab- using the space outside means it doesn’t feel crowded at all, and if the weather is good it feels like you’re abroad. In winter, it felt packed and there were numerous groups of people who felt to ..."…"

Arvosteltu 29.2.2020

Pennyhill Park Hotel And Spa
1 Bed Bagshot Pennyhill Majoitus
1 Bed Bagshot Pennyhill Majoitus
High St, Bagshot, ENG

Windlesham-golfklubi on 1,6 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. West Berkshire -golfklubi ja Camberley Theatre sijaitsevat 5 kilometrin päässä. The ...

5/5Exceptional! (1 arvostelu)
Weekend getaway

"The property was great, it was right in the centre of Bagshot with plenty of amenities around it."…"

Arvosteltu 9.10.2019

1 Bed Bagshot Pennyhill Majoitus
Novotel London Heathrow Airport T1 T2 and T3
Novotel London Heathrow Airport T1 T2 and T3
4 out of 5
234 Bath Road, Heathrow Point West, Hayes, Englanti
Hinta on 61 € per yö

Twickenham Stadium, Windsorin linna ja Hampton Court Palace sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Richmond Park ja Thorpe Park ovat myös 20 kilometrin ...

4.2/5Excellent! (1,626 arvostelua)

"Erittäin viihtyisä, tilava, moderni ja arkkitehtoonisesti sekä sisustukseltaan mielenkiintoinen ja toimiva hotelli. WCn siivouksessa toivomsen varaa. Siivouksen taso huoneessa oli muutenkin hieman huolimatonta."…"

Arvosteltu 19.6.2019

Novotel London Heathrow Airport T1 T2 and T3

Kohteen Bagshot lähellä sijaitsevat kaupungit