Yhdistyneessä kuningaskunnassa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia, mukaan lukien omaehtoinen karanteeni.

BagshotUnited Kingdom

Aika lähteä lomalle! Koe kylpylöistään, paikallisesta keittiöstään ja golfmahdollisuuksistaan tunnettu rentouttava Bagshot.

Tämän rentouttavan kylpylöistään ja ravintoloista tunnetun kohteen nähtävyyksiin kuuluu Arkeologinen keskus ja Windlesham-golfklubi.

Huippuhotellit kohteessa Bagshot

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Pennyhill Park Hotel And Spa
Pennyhill Park Hotel And Spa
5 out of 5
Hinta on 328 € per yö

Windlesham-golfklubi, Camberley Theatre ja The Atrium 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Berkshire-golfklubi ja Go Ape ovat myös 5 kilometrin päässä. Bagshotin ...

4.5/5Wonderful! (254 arvostelua)
Good in summertime....

"We have stayed here twice- once in July, and once between Christmas and New Year. In summer it’s fab- using the space outside means it doesn’t feel crowded at all, and if the weather is good it feels like you’re abroad. In winter, it felt packed and there were numerous groups of people who felt to ..."…"

Arvosteltu 29.2.2020

Pennyhill Park Hotel And Spa
1 Bed Bagshot Pennyhill Majoitus
1 Bed Bagshot Pennyhill Majoitus
High St, Bagshot, ENG

Windlesham-golfklubi on 1,6 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Berkshire-golfklubi ja Camberley Theatre sijaitsevat 5 kilometrin päässä. The Atrium ...

5/5Exceptional! (3 arvostelua)
Weekend getaway

"The property was great, it was right in the centre of Bagshot with plenty of amenities around it."…"

Arvosteltu 9.10.2019

1 Bed Bagshot Pennyhill Majoitus
Leonardo London Heathrow Airport
Leonardo London Heathrow Airport
4 out of 5
Bath Road, West Drayton, Englanti
Hinta on 54 € per yö

Stockley Park on 3,8 kilometrin sijaitsee 5 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Twickenham Stadium ja Brunel University ...

4.1/5Very Good! (2,830 arvostelua)

"Siisti ja asiallinen majapaikka. Äänieristys oli erittäin hyvä. Sitä kansi hyvän yöunen. Henkilökunta oli ystävällistä ja kaikinpuolin asiallista. Suosittelen lämpimästi."…"

Arvosteltu 17.2.2020

Leonardo London Heathrow Airport

Suositut vierailukohteet – Bagshot

Windsorin linna
Kuva majoitusliikkeestä Windsorin linna

Windsorin linna

4/5(28 arvostelua)

Lähde ottamaan selvää kohteen Windsorin linna historiasta, sillä kyseessä on yksi kohteen Windsor tunnetuista muistomerkistä. Ota osaa alueella järjestettävään urheilutapahtumaan tai piipahda huippuravintoloissa.

Legoland Windsor
Kuva majoitusliikkeestä Legoland Windsor

Legoland Windsor

3/5(8 arvostelua)

Vietä riemukkaita hetkiä kohteessa Legoland Windsor, joka on kohteessa Windsor sijaitseva tunnettu teemapuisto. Kuljeksi alueen jokirannalla tai hakeudu golfkentille.

Hampton Court Palace
Kuva majoitusliikkeestä Hampton Court Palace

Hampton Court Palace

4.5/5(3 arvostelua)

Hampton Court Palace on kohteessa East Molesey sijaitseva loistava museo, jolla on värikäs historia. Käy tutkimassa tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen kiehtovia museoita ja maineikkaita taidegallerioita.

Twickenham Stadium
Kuva majoitusliikkeestä Twickenham Stadium

Twickenham Stadium

Vieraile kohteessa Twickenham Stadium järjestettävässä tapahtumassa, kun matkustat kohteeseen Twickenham. Kuljeksi tämän eloisan alueen jokirannalla tai käy tutkimassa sen maineikkaita teattereita.

Nirvana Spa
Kuva majoitusliikkeestä Nirvana Spa

Nirvana Spa

Nirvana Spa on suosittu nähtävyys kohteessa Sindlesham. Lähistöllä on tarjolla myös erilaisia aktiviteetteja, kuten golfausta. Kuljeksi tämän viehättävän alueen jokirannalla ja piipahda huippuravintoloissa.

Hampton Court
Kuva majoitusliikkeestä Hampton Court

Hampton Court

Hampton Court on kohteessa East Molesey sijaitseva loistava museo, jolla on värikäs historia. Kävele alueen jokirannalla tai piipahda ravintoloissa.

Kohteen Bagshot lähellä sijaitsevat kaupungit