Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Belfast Castle

Klassinen hiekkakivestä rakennettu Belfast Castle kuuluu kaupunkinäkymiensä ja pitkän historiansa ansiosta Belfastin suosituimpien ilmaisten nähtävyyksien joukkoon.

Belfast Castle on kaupungin symboli, joka näkyy kaikkialle Belfastiin. Linna on ehdoton vierailukohde kaikille historiasta kiinnostuneille ja niille, jotka haluavat nauttia parhaista näkymistä kaupunkiin. Ihaile romanttiselta näyttävää skotlantilaista paronityylistä arkkitehtuuria, vaeltele laajoilla piha-alueilla ja nauti perinteistä irlantilaista ruokaa linnan kellarissa. Voit myös kiivetä Cave Hillille.

Belfastin linnoja on ollut vuosisatojen saatossa kolme. Niistä ensimmäinen oli kaupungin nykyisessä keskustassa sijainnut 1100-luvulla rakennettu normannilaislinna. Se korvattiin kivestä ja puusta rakennetulla linnalla vuonna 1611. Tämä linna puolestaan paloi maan tasalle noin sata vuotta myöhemmin, ja Donegalin kolmas markiisi päätti rakennuttaa kokonaan uuden linnan Cave Hillin rinteille vuonna 1862. Linna lahjoitettiin Belfastin kaupungille vuonna 1934 ja peruskorjattiin vuosina 1978–1988.

Yritä löytää Donegalin vaakuna etuoven yläpuolelta ja tutustu sen jälkeen linnan pysyviin näyttelyihin. Opi lisää linnassa asuneista suvuista sekä niiden merkityksestä Belfastille.
 
Kuljeskele linnan alueella ja tutustu paikalliseen kasvistoon ja eläimistöön. Vielä lähemmäksi luontoa pääset viereisessä Cave Hill County Parkissa, jossa on erinomaisia vaelluspolkuja.

Ihaile linnasta upeita näkymiä Belfastiin tai kiipeä Cave Hillin huipulle, niin voit tarkastella linnaa ylhäältä käsin. Linnan alueella on myös lasten leikkipuisto.

Nauti paikallista ruokaa viktoriaanisessa kellariravintolassa ainutlaatuisella lounaalla tai illallisella. Öisin valaistu linna johdattaa ihmisiä perinteiseen irlantilaiseen hauskanpitoon. Perjantai- ja lauantai-iltaisin voit kuunnella paikallista musiikkia Castle Tavernissa.

Belfastin linna sijaitsee Antrim Roadilla Belfastin reunalla 10 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Linnaan on vapaa pääsy, ja linnan alueella on maksuton pysäköinti. Belfastin linnaan pääsee myös bussilla, mutta linnan portilta on 15 minuutin kävelymatka varsinaiselle linnarakennukselle. Belfastin linna on avoinna joka päivä, mutta taverna ja ravintola on suljettu sunnuntai- ja maanantai-iltaisin.


Alueen Belfastin linna opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 549 majoitusliikettä kohteen Belfastin linna lähellä
The Lansdowne Hotel 89 €
The Lansdowne Hotel

The Lansdowne Hotel

657 Antrim Rd, Belfast, Pohjois-Irlanti
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Fortwilliam Golf Club (golfkeskus) ja Belfastin linna sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. St. Anne's Cathedral (kirkko) ja Crumlin Road Jail ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Jurys Inn Belfast 66 €
  Jurys Inn Belfast

  Jurys Inn Belfast

  Great Victoria St, Belfast, Pohjois-Irlanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Grand Opera House ja Ulster Hall (konserttisali) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Belfastin kaupungintalo ja Waterfront Hall ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Maldron Hotel Belfast City 79 €
   Maldron Hotel Belfast City

   Maldron Hotel Belfast City

   20 Brunswick Street, Belfast, Pohjois-Irlanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Grand Opera House ja Ulster Hall (konserttisali) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Belfastin kaupungintalo ja Waterfront Hall ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Somerton House
    Somerton House

    Somerton House

    Lansdowne Road,22, Belfast, Pohjois-Irlanti
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Fortwilliam Golf Club (golfkeskus) ja Belfastin linna sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. St. Anne's Cathedral (kirkko) ja Belfastin kaupungintalo ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Somerton House 66 €
     Somerton House

     Somerton House

     22 Lansdowne Road, Belfast, Pohjois-Irlanti
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Fortwilliam Golf Club (golfkeskus) ja Belfastin linna sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä majatalosta. St. Anne's Cathedral (kirkko) ja Belfastin kaupungintalo ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Gullivers Gem
      Gullivers Gem

      Gullivers Gem

      Apt 3, The Horizon Buildings, 670-678 Shore Road, Belfast, Pohjois-Irlanti
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Fortwilliam Golf Club (golfkeskus) on 1,5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Belfastin linna ja St. Anne's Cathedral (kirkko) sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Crumlin Road Jail sijaitsee 4,9 kilometrin päässä.

       Titanic Hotel Belfast 107 €
       Titanic Hotel Belfast

       Titanic Hotel Belfast

       Queen's Road, Titanic Quarter, Belfast, Pohjois-Irlanti
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Titanic Belfast ja SSE Arena (Titanic Quarter) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Waterfront Hall ja St. George's Market ovat myös 2 kilometrin päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

        Tilava Huoneisto, Jossa Pysäköinti
        Tilava Huoneisto, Jossa Pysäköinti

        Tilava Huoneisto, Jossa Pysäköinti

        Glandore Dr, 2a, Belfast, NIR
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Crumlin Road Jail, St. Anne's Cathedral (kirkko) ja Belfastin linna sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Belfastin kaupungintalo ja Grand Opera House ovat myös 5 kilometrin päässä.