Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bodensee Center

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Bodensee Center. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Bodensee Center, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Bodensee Center paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Bodensee Center upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Bodensee Center? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Bodensee Center lähellä kohdetta Bodensee Center. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Bodensee Center, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 986 majoitusliikettä kohteen Bodensee Center lähellä
Holiday Inn Express Friedrichshafen 61 €
Holiday Inn Express Friedrichshafen

Holiday Inn Express Friedrichshafen

Allmannsweilerstrasse 79, Friedrichshafen, BW
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Messe Friedrichshafen ja Bodensee Center sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Zeppelin Museum (museo) ja Friedrichshafenin satama ovat myös 3 kilometrin päässä. Friedrichshafen Löwentalin asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

  Comfort Hotel Friedrichshafen 66 €
  Comfort Hotel Friedrichshafen

  Comfort Hotel Friedrichshafen

  Ailinger Strasse 128, Meistershofen, Friedrichshafen, BW
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Bodensee Center ja Zeppelin Museum (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Friedrichshafenin satama ja Messe Friedrichshafen ovat myös 3 kilometrin päässä. Friedrichshafen Löwentalin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Friedrichshafenin lautta on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

   SEEhotel Friedrichshafen 89 €
   SEEhotel Friedrichshafen

   SEEhotel Friedrichshafen

   Bahnhofplatz 2, Friedrichshafen, BW
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Klangschiff ja Bodenjärven rantakatu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Schulmuseum ja Graf-Zeppelin-Haus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichshafen Stadtin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichshafenin satama 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel City Krone 109 €
    Hotel City Krone

    Hotel City Krone

    Schanzstr. 7, Friedrichshafen, BW
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Buchhornin suihkulähde ja Bodenjärven rantakatu sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ostosalueella hotellista. Moleturmin näköalatasanne ja Friedrichshafenin satama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichshafenin satama ja Friedrichshafen Hafenin juna-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Bodenjärvi, Friedrichshafen, Keskeinen Sijainti, 2 Ihmistä, Bodenjärven Keskusta
     Bodenjärvi, Friedrichshafen, Keskeinen Sijainti, 2 Ihmistä, Bodenjärven Keskusta

     Bodenjärvi, Friedrichshafen, Keskeinen Sijainti, 2 Ihmistä, Bodenjärven Keskusta

     Ailinger Straße, Friedrichshafen, Baden-Württemberg
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Zeppelin Museum (museo) ja Bodensee Center sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Friedrichshafenin satama ja Buchhornin suihkulähde ovat myös 2 kilometrin päässä. Friedrichshafenin lautta on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Friedrichshafen Hafenin juna-asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Best Western Hotel Goldenes Rad 73 €
      Best Western Hotel Goldenes Rad

      Best Western Hotel Goldenes Rad

      Karlstraße 43, Friedrichshafen, Bodensee
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Buchhornin suihkulähde ja Moleturmin näköalatasanne sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Friedrichshafenin satama ja Bodenjärven rantakatu ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichshafenin satama ja Friedrichshafen Hafenin juna-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       PLAZA Hotel Buchhorner Hof 63 €
       PLAZA Hotel Buchhorner Hof

       PLAZA Hotel Buchhorner Hof

       Friedrichstraße, 33, Friedrichshafen
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Schulmuseum, Graf-Zeppelin-Haus ja Klangschiff sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Bodenjärven rantakatu ja Buchhornin suihkulähde ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichshafen Stadtin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichshafenin satama 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hellers Twenty Four II 43 €
        Hellers Twenty Four II

        Hellers Twenty Four II

        Sonnenbergstraße 12, Friedrichshafen
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Strandbad Friedrichshafen, Schulmuseum ja Graf-Zeppelin-Haus 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Bodensee Center ja Zeppelin Museum (museo) ovat myös 3 kilometrin päässä. Friedrichshafen Landratsamtin juna-asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä, ja Friedrichshafen Stadtin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.