Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Bodensee Center

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Bodensee Center. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Bodensee Center, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Bodensee Center paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Bodensee Center upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Bodensee Center? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Bodensee Center lähellä kohdetta Bodensee Center. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Bodensee Center, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 220 majoitusliikettä kohteen Bodensee Center lähellä
Holiday Inn Express Friedrichshafen 63 €
Holiday Inn Express Friedrichshafen

Holiday Inn Express Friedrichshafen

Allmannsweilerstrasse 79, Friedrichshafen, BW
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Messe Friedrichshafen ja Bodensee Center sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Zeppelin Museum (museo) ja Friedrichshafenin satama ovat myös 3 kilometrin päässä. Friedrichshafen Löwentalin asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

  Comfort Hotel Friedrichshafen 66 €
  Comfort Hotel Friedrichshafen

  Comfort Hotel Friedrichshafen

  Ailinger Strasse 128, Meistershofen, Friedrichshafen, BW
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Bodensee Center ja Zeppelin Museum (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Friedrichshafenin satama ja Messe Friedrichshafen ovat myös 3 kilometrin päässä. Friedrichshafen Löwentalin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Friedrichshafenin lautta on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

   SEEhotel Friedrichshafen 155 €
   SEEhotel Friedrichshafen

   SEEhotel Friedrichshafen

   Bahnhofplatz 2, Friedrichshafen, BW
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Klangschiff ja Bodenjärven rantakatu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Schulmuseum ja Graf-Zeppelin-Haus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichshafen Stadtin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichshafenin satama 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel City Krone 105 €
    Hotel City Krone

    Hotel City Krone

    Schanzstr. 7, Friedrichshafen, BW
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Buchhornin suihkulähde ja Bodenjärven rantakatu sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Moleturmin näköalatasanne ja Friedrichshafenin satama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichshafenin satama ja Friedrichshafen Hafenin juna-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     PLAZA Hotel Buchhorner Hof 75 €
     PLAZA Hotel Buchhorner Hof

     PLAZA Hotel Buchhorner Hof

     Friedrichstraße, 33, Friedrichshafen
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Schulmuseum, Graf-Zeppelin-Haus ja Klangschiff sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Bodenjärven rantakatu ja Buchhornin suihkulähde ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichshafen Stadtin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichshafenin satama 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Bodensee Apartment Friedrichshafen Am Bodensee-center
      Bodensee Apartment Friedrichshafen Am Bodensee-center

      Bodensee Apartment Friedrichshafen Am Bodensee-center

      Ailingerstr. 74, Friedrichshafen, Baden-Württemberg
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Asuinrakennus, jonka lähellä on Zeppelin Museum (museo), Bodensee Center ja Friedrichshafenin satama Lähistöllä sijaitsee myös Bodenjärven rantakatu ja Buchhornin suihkulähde.

       Hellers Twenty Four II 58 €
       Hellers Twenty Four II

       Hellers Twenty Four II

       Sonnenbergstraße 12, Friedrichshafen
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Strandbad Friedrichshafen, Schulmuseum ja Graf-Zeppelin-Haus 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Bodensee Center ja Zeppelin Museum (museo) ovat myös 3 kilometrin päässä. Friedrichshafen Landratsamtin juna-asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä, ja Friedrichshafen Stadtin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

        Best Western Hotel Goldenes Rad 84 €
        Best Western Hotel Goldenes Rad

        Best Western Hotel Goldenes Rad

        Karlstraße 43, Friedrichshafen, Bodensee
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Buchhornin suihkulähde ja Moleturmin näköalatasanne sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Friedrichshafenin satama ja Bodenjärven rantakatu ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichshafenin satama ja Friedrichshafen Hafenin juna-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.