Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bornholmin keskiaikainen keskusta

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Bornholmin keskiaikainen keskusta. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Bornholmin keskiaikainen keskusta, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Bornholmin keskiaikainen keskusta paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Bornholmin keskiaikainen keskusta upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Bornholmin keskiaikainen keskusta? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Bornholmin keskiaikainen keskusta lähellä kohdetta Bornholmin keskiaikainen keskusta. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Bornholmin keskiaikainen keskusta, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 223 majoitusliikettä kohteen Bornholmin keskiaikainen keskusta lähellä
4 Hengen Loma-asunto Gudhjemissa
4 Hengen Loma-asunto Gudhjemissa

4 Hengen Loma-asunto Gudhjemissa

GAMLEVÆLDEVEJ 24, Gudhjem, Pääkaupunkialue
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Osterlars Rundkirke (kirkko) ja Bornholms Middelaldercenter 2 kilometrin päässä tästä lomakodista. Bornholmin keskiaikainen keskusta ja Baltic Sea Glass ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Nauti Auringonlaskusta Kenttien yli
  Nauti Auringonlaskusta Kenttien yli

  Nauti Auringonlaskusta Kenttien yli

  9A Vietsvej, Gudhjem, Pääkaupunkialue
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Osterlars Rundkirke (kirkko) ja Bornholms Middelaldercenter sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta perheystävällisestä lomakodista. Bornholmin keskiaikainen keskusta sijaitsee 3,4 kilometrin päässä.

   Jantzens Hotel 134 €
   Jantzens Hotel

   Jantzens Hotel

   Brøddegade 33, Gudhjem
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Oluf Host -museo on 0,3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Bornholmin keskiaikainen keskusta ja Bornholmin taidemuseo sijaitsevat 10 kilometrin päässä.

    Hotel Klippen 96 €
    Hotel Klippen

    Hotel Klippen

    Grevens Dal 50, Gudhjem
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Gudhjem Glasrogeri Pernille Bastrup ja Oluf Host -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Baltic Sea Glass ja Bornholms Middelaldercenter ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Lehnsgaard Ranch
     Lehnsgaard Ranch

     Lehnsgaard Ranch

     Stangevej 16, Gudhjem
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bornholms Middelaldercenter, Bornholmin keskiaikainen keskusta ja Osterlars Rundkirke (kirkko) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevastas maalaistalosta. Oluf Host -museo ja Gudhjem Glasrogeri Pernille Bastrup ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Pyttegaarden Apartments
      Pyttegaarden Apartments

      Pyttegaarden Apartments

      Kjeldsebyvej 3, Gudhjem, Bornholm
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Baltic Sea Glass on 2,1 kilometrin ja Osterlars Rundkirke (kirkko) on 4,6 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta huoneistohotellista. Bornholms Middelaldercenter ja Gudhjem Glasrogeri Pernille Bastrup ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Melsted Badehotel
       Melsted Badehotel

       Melsted Badehotel

       MELSTEDVEJ 27, Gudhjem
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Baltic Sea Glass ja Gudhjem Glasrogeri Pernille Bastrup ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa golfkentän vieressä sijaitsevasta hotellista. Oluf Host -museo ja Bornholms Middelaldercenter ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Gudhjem Vandrerhjem 70 €
        Gudhjem Vandrerhjem

        Gudhjem Vandrerhjem

        Ejnar Mikkelsensvej 14, Gudhjem
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Gudhjem Glasrogeri Pernille Bastrup ja Oluf Host -museo ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hostellista. Baltic Sea Glass ja Bornholms Middelaldercenter ovat myös 5 kilometrin päässä.