Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Brightonin ranta

Matkusta Sussexin rannikon kuuluisaan kohteeseen, jossa voit nauttia päivällä ranta-aktiviteeteista ja pimeyden laskeuduttua energisestä yöelämästä.

Brightonin ranta on suosittu merenrantakohde, joka on täynnä toimintaa kesäaikaan. Kävele rantakatua pitkin, tutustu viktoriaanisen laiturin huvipuiston laitteisiin ja nauti rannan suosittujen kahviloiden, ravintoloiden ja klubien eloisasta tunnelmasta.

Rannikkoa peittävät suuret sileät kivet, ja merivesi voi olla hyytävän kylmää, mutta ranta vetää silti puoleensa monia uimareita ja vesiurheilulajien harrastajia. Kokeile purjelautailua, purjehtimista, melontaa ja vesilautailua tai nauti niiden katselusta mukavasti rannalta käsin. Rannat itäpääty on varattu nudisteille. Vuonna 1980 avattu alue oli Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäinen virallinen julkinen nudistiranta.

Kävele rantakatua pitkin ja virkistäydy syömällä jäätelöä, jota voit ostaa rannalla tuotteitaan myyviltä kymmeniltä kaupustelijoilta. Rantakadulla riittää yhtä paljon ihmisiä myös illalla, jolloin paikalliset ja turistit suuntaavat nauttimaan juotavaa moniin eri klubeihin ja baareihin.

Brighton on yksi harvoista Englannin rannoista, joilla järjestetään yhä rannikon klassisia Punch and Judy ‑esityksiä, jotka ovat runsaasti slapstick-komediaa sisältäviä perinteisiä nukketeatterinäytöksiä. Näitä viihdyttäviä esityksiä voit nähdä rannan Fishing Quarterin alueella.

Vietä aikaa 1800-luvun lopussa avatulla Brighton Pierillä. Laiturilla on jännittäviä huvipuistolaitteita ja ‑nähtävyyksiä, fish and chips ‑ravintola ja useita baareja. Laiturin vieressä on Sea Life Center. Vuonna 1872 ovensa avannut Sea Life Center mainostaa itseään maailman vanhimpana yhä toiminnassa olevana akvaariona.

Joulukuussa talvipäivänseisauksen kunniaksi järjestettävät juhlat ovat yksi jännittävimmistä ajoista vierailla rannalla. Festivaalilla voit ihailla kotitekoisten paperi- ja bambulyhtyjen loistoa. Ennen festivaalia voit opetella valmistamaan lyhdyn työpajassa tai ostaa yksinkertaisen lyhtypaketin paikallisesta liikkeestä.

Brightonin ranta ulottuu kaupungin laidalta toiselle. Rannalle on kävelymatka suurimmasta osasta Brightonin alueita, minkä lisäksi rannalle on hyvät julkiset liikenneyhteydet. Autolla saapuvat voivat pysäköidä autonsa ranta-alueen lähistöllä sijaitseville maksullisille pysäköintialueille.


Alueen Brighton Beach opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 170 majoitusliikettä kohteen Brighton Beach lähellä
The Old Ship Hotel 75 €
The Old Ship Hotel

The Old Ship Hotel

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Brighton Fishing Museum (museo) ja Brighton Centre ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Brighton Pier ja Brighton Beach ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

  Royal Albion Hotel 47 €
  Royal Albion Hotel

  Royal Albion Hotel

    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   SEA LIFE Brighton, Brighton Beach ja Brighton Pier ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Brighton Centre ja Brighton Royal Pavilion ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä.

   Holiday Inn Brighton Seafront 75 €
   Holiday Inn Brighton Seafront

   Holiday Inn Brighton Seafront

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Regency Square, Brighton Beach ja British Airways i360 ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Brighton Centre ja Brighton Pier ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Grand Brighton 149 €
    The Grand Brighton

    The Grand Brighton

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Brighton Centre ja Brighton Beach ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Brighton Pier ja British Airways i360 ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

     Jurys Inn Brighton 65 €
     Jurys Inn Brighton

     Jurys Inn Brighton

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      North Laine, Brighton Dome ja Brighton Theatre Royal sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Brighton Centre ja Brighton Beach ovat myös 2 kilometrin päässä. Brightonin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Brighton London Roadin asema 26 minuutin kävelymatkan päässä.

      Jurys Inn Brighton Waterfront 77 €
      Jurys Inn Brighton Waterfront

      Jurys Inn Brighton Waterfront

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Brighton Fishing Museum (museo), Brighton Beach ja Brighton Pier ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Brighton Centre ja SEA LIFE Brighton ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

       ibis Brighton City Centre - Station 74 €
       ibis Brighton City Centre - Station

       ibis Brighton City Centre - Station

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Brighton Dome, Brighton Royal Pavilion ja Brighton Beach sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brighton Centre ja Brighton Pier ovat myös 2 kilometrin päässä. Brightonin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Brighton London Roadin asema 16 minuutin kävelymatkan päässä.

        Brighton Beach Apartments
        Brighton Beach Apartments

        Brighton Beach Apartments

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Brighton Fishing Museum (museo) ja Brighton Beach sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Brighton Pier ja SEA LIFE Brighton ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.