Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Brightonin ranta

Matkusta Sussexin rannikon kuuluisaan kohteeseen, jossa voit nauttia päivällä ranta-aktiviteeteista ja pimeyden laskeuduttua energisestä yöelämästä.

Brightonin ranta on suosittu merenrantakohde, joka on täynnä toimintaa kesäaikaan. Kävele rantakatua pitkin, tutustu viktoriaanisen laiturin huvipuiston laitteisiin ja nauti rannan suosittujen kahviloiden, ravintoloiden ja klubien eloisasta tunnelmasta.

Rannikkoa peittävät suuret sileät kivet, ja merivesi voi olla hyytävän kylmää, mutta ranta vetää silti puoleensa monia uimareita ja vesiurheilulajien harrastajia. Kokeile purjelautailua, purjehtimista, melontaa ja vesilautailua tai nauti niiden katselusta mukavasti rannalta käsin. Rannat itäpääty on varattu nudisteille. Vuonna 1980 avattu alue oli Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäinen virallinen julkinen nudistiranta.

Kävele rantakatua pitkin ja virkistäydy syömällä jäätelöä, jota voit ostaa rannalla tuotteitaan myyviltä kymmeniltä kaupustelijoilta. Rantakadulla riittää yhtä paljon ihmisiä myös illalla, jolloin paikalliset ja turistit suuntaavat nauttimaan juotavaa moniin eri klubeihin ja baareihin.

Brighton on yksi harvoista Englannin rannoista, joilla järjestetään yhä rannikon klassisia Punch and Judy ‑esityksiä, jotka ovat runsaasti slapstick-komediaa sisältäviä perinteisiä nukketeatterinäytöksiä. Näitä viihdyttäviä esityksiä voit nähdä rannan Fishing Quarterin alueella.

Vietä aikaa 1800-luvun lopussa avatulla Brighton Pierillä. Laiturilla on jännittäviä huvipuistolaitteita ja ‑nähtävyyksiä, fish and chips ‑ravintola ja useita baareja. Laiturin vieressä on Sea Life Center. Vuonna 1872 ovensa avannut Sea Life Center mainostaa itseään maailman vanhimpana yhä toiminnassa olevana akvaariona.

Joulukuussa talvipäivänseisauksen kunniaksi järjestettävät juhlat ovat yksi jännittävimmistä ajoista vierailla rannalla. Festivaalilla voit ihailla kotitekoisten paperi- ja bambulyhtyjen loistoa. Ennen festivaalia voit opetella valmistamaan lyhdyn työpajassa tai ostaa yksinkertaisen lyhtypaketin paikallisesta liikkeestä.

Brightonin ranta ulottuu kaupungin laidalta toiselle. Rannalle on kävelymatka suurimmasta osasta Brightonin alueita, minkä lisäksi rannalle on hyvät julkiset liikenneyhteydet. Autolla saapuvat voivat pysäköidä autonsa ranta-alueen lähistöllä sijaitseville maksullisille pysäköintialueille.


Alueen Brighton Beach opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 104 majoitusliikettä kohteen Brighton Beach lähellä
Queens Hotel 64 €
Queens Hotel

Queens Hotel

   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Brighton Beach, Brighton Pier ja SEA LIFE Brighton sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Brighton Royal Pavilion ja Brighton Centre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

  Royal Albion Hotel 42 €
  Royal Albion Hotel

  Royal Albion Hotel

    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   SEA LIFE Brighton, Brighton Beach ja Brighton Pier ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Brighton Royal Pavilion ja Brightonin museo ja taidemuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä.

   Jurys Inn Brighton Waterfront 86 €
   Jurys Inn Brighton Waterfront

   Jurys Inn Brighton Waterfront

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Brighton Fishing Museum (museo), Brighton Beach ja Brighton Pier ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista, josta on suora yhteys rannalle. SEA LIFE Brighton ja Brighton Centre ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hilton Brighton Metropole 94 €
    Hilton Brighton Metropole

    Hilton Brighton Metropole

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Churchill Square -ostoskeskus ja Brighton Beach sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brighton Pier ja Brighton Royal Pavilion ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

     Jurys Inn Brighton 80 €
     Jurys Inn Brighton

     Jurys Inn Brighton

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      North Laine, Brightonin museo ja taidemuseo ja Brighton Dome sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Churchill Square -ostoskeskus ja Brighton Royal Pavilion ovat myös 2 kilometrin päässä. Brightonin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Brighton London Roadin asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Brighton Harbour Hotel & Spa 95 €
      Brighton Harbour Hotel & Spa

      Brighton Harbour Hotel & Spa

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       West Street, Brighton Beach ja Brighton Centre ovat muutaman askeleen päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Churchill Square -ostoskeskus ja Brighton Pier ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Old Ship Hotel 57 €
       The Old Ship Hotel

       The Old Ship Hotel

         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Brighton Fishing Museum (museo) ja Brighton Centre ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Brighton Pier ja Brighton Royal Pavilion ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel du Vin Brighton 98 €
        Hotel du Vin Brighton

        Hotel du Vin Brighton

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Brighton Fishing Museum (museo) ja Brighton Centre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Brighton Royal Pavilion ja Churchill Square -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.