Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Brighton Beach

Tyynen vetensä, värikkäiden majojensa ja vanhojen merikylpylöidensä ansiosta tämä lähes urbaani uimaranta on rento ja tyylikäs rantakohde, johon voi paeta Melbournen keskustan kuhinaa. 

Yhdellä Melbournen vauraimmista esikaupunkialueista sijaitseva Brighton Beach jakautuu kolmeen erilliseen osaan Port Phillipin lahdella: yläosan Upper Brighton Beachiin, keskiosan Middle Brighton Beachiin ja Dendy Street Beachiin. Middle Brightonilla sijaitsevat vanhat merikylpylät ja Middle Brighton Pier -laituri. Rannan tunnetuin osa on eittämättä Dendy Street Beach, jota täplittävät yli 80 värikästä Brighton Beachin kuuluisaa rantamajaa.
 
Nämä suojellut pienet mökit ovat rakenteeltaan ja rakennusmateriaaleiltaan keskenään lähes identtiset. Niissä kaikissa on puinen kehikko, lautaseinät ja aaltopeltikatto. Yhteneväisyydet loppuvatkin sitten siihen. Jokainen maja on kirkkaaksi maalattu, ja upeat värit ja kuviot muodostavat rannalle oikean väritaideteoksen. Muista siis ottaa kamera mukaasi; nämä mökit ovat valokuvaajan unelma.

Mökit ovat peräisin viktoriaaniselta aikakaudelta, jolloin ne olivat rannalla kävijöiden pukeutumistiloina. Nykyään kuka tahansa voi ostaa käyttöoikeuden majaan vuodeksi kerrallaan. Viikonloppuisin monen majan ovet ovat auki, joten rantavieraat voivat ehkä päästä kurkistamaan niihin sisään. Pienestä koostaan huolimatta majat ovat äärimmäisen haluttuja.

Brightonin rannoilla on yleensä hyvin tyyni vesi ja rannoilla päivystävät uimavalvojat, joten rannat ovat turvallisia uida. Rantojen hiekkaisen osuuden takana on vuorovesialue nurmikaistaleineen, jolla voi syödä piknikeväitä, pelata palloa tai vain olla. Pue jalkaasi juoksukengät tai päähäsi pyöräilykypärä – Port Phillipin lahdella kiemurtelevat monet erilliset lenkki- ja pyöräilyreitit, joilta on hienot maisemat sekä kaupunkiin että merelle. Muista ottaa mukaasi päähine ja aurinkosuojavoidetta ja juo riittävästi vettä, sillä aurinko paahtaa usein kuumasti.

Pääset Brighton Beachille helposti Port Phillipin lahden asuinalueiden läpi kulkevalla bussilla tai junalla (Sandringham) Melbournen keskustasta. Brighton Beach sijaitsee noin 30 minuutin ajomatkan päässä Melbournen keskustasta, ja rannan lähellä on maksullinen pysäköintialue.


Alueen Brighton Beach opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 557 majoitusliikettä kohteen Brighton Beach lähellä
Brighton Savoy 102 €
Brighton Savoy

Brighton Savoy

150 Esplanade, Brighton, VIC
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Brighton Beach on 0,4 kilometrin päässä tästä hotellista. St Kilda Beach ja Luna Park sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Melbourne Cricket Ground ja Melbourne Central ovat myös 15 kilometrin päässä. Middle Brightonin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton Beachin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

  Tilava Bayside Townhouse, Lemmikkieläinystävällinen
  Tilava Bayside Townhouse, Lemmikkieläinystävällinen

  Tilava Bayside Townhouse, Lemmikkieläinystävällinen

  Victoria Street, Brighton, VIC
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Brighton Beach on 0,7 kilometrin ja Elwood Beach on 2,7 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta lomakodista. St Kilda Beach ja Luna Park ovat myös 10 kilometrin päässä. Middle Brightonin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton Beachin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

   Boutique Stays - Brighton Abode
   Boutique Stays - Brighton Abode

   Boutique Stays - Brighton Abode

   16 Victoria Street, Brighton, VIC
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Brighton Beach on 0,7 kilometrin ja Elwood Beach on 2,7 kilometrin päässä tästä lomakodista. St Kilda Beach ja Luna Park ovat myös 10 kilometrin päässä. Middle Brightonin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton Beachin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

    Quest Brighton on the Bay 91 €
    Quest Brighton on the Bay

    Quest Brighton on the Bay

    250 Esplanade, Brighton, VIC
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Brighton Beach on 0,5 kilometrin ja St Kilda Beach on 4,7 kilometrin päässä tästä lähellä lahtea sijaitsevasta huoneistohotellista. Elwood Beach sijaitsee 2,1 kilometrin päässä. Middle Brightonin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja North Brightonin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

     Caroline Serviced Apartments Brighton 93 €
     Caroline Serviced Apartments Brighton

     Caroline Serviced Apartments Brighton

     3 Male Street, Brighton, VIC
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Brighton Beach on 1,2 kilometrin ja Elwood Beach on 3,4 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. St Kilda Beach ja Luna Park ovat myös 10 kilometrin päässä. Middle Brightonin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Brighton Beachin asema 20 minuutin kävelymatkan päässä.

      Upea Bayside-koti, Wow Factor, Lemmikkieläinystävällinen
      Upea Bayside-koti, Wow Factor, Lemmikkieläinystävällinen

      Upea Bayside-koti, Wow Factor, Lemmikkieläinystävällinen

      Willansby Avenue, Brighton, VIC
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Brighton Beach on 1 kilometrin ja Elwood Beach on 2,9 kilometrin päässä tästä romanttisesta huoneistohotellista. St Kilda Beach ja Luna Park ovat myös 10 kilometrin päässä. Middle Brightonin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja North Brightonin asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

       Boutique Stays - Brighton Rose
       Boutique Stays - Brighton Rose

       Boutique Stays - Brighton Rose

       1/12 Grosvenor Street, Brighton, VIC
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Brighton Beach on 0,6 kilometrin ja Elwood Beach on 2,4 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta lomakodista. St Kilda Beach ja Luna Park ovat myös 10 kilometrin päässä. Middle Brightonin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja North Brightonin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

        Arvostettu Brightonin Uimaranta Sijainti, Lemmikkieläinystävällinen
        Arvostettu Brightonin Uimaranta Sijainti, Lemmikkieläinystävällinen

        Arvostettu Brightonin Uimaranta Sijainti, Lemmikkieläinystävällinen

        Grosvenor Street, Brighton, VIC
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Brighton Beach on 0,7 kilometrin ja St Kilda Beach on 5 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta romanttisesta lomakodista. Elwood Beach sijaitsee 2,3 kilometrin päässä. Middle Brightonin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja North Brightonin asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.